Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Az Önce son buldu trt1 de. Patide de kimse yazmamış, yine kaçırdım=( Yalan oldu film yine[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abı ben yazmayı dusundum ama sonra herkez heralde bılıodur dedım yazmadım bılsem yazardım valla bende dvd sı var ıstersen copy edıp yollım gor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Teşekkür ederim Düşündüğün için, Dc nin kapısında sürünürüz yine=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben cok beyendım bı fılım bu orjınal dvd sını aldım amazondan beyendım fılımlerı neten cekmek yeırne orjınalını almayı tercıh edıyorum :D Konusu ve oynun gıdışatı cok anlam lı nazilere karşı bı fılım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hehe http://forum.paticik.com/view.php?id=108927[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sıkıldım ya araya yine aşk sahneleri falan sokuşturmuşlar, sonlara doğru zapping yapmakla meşgüldüm.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Laorx o konuya bi mesaj atıp uplarsan söz devamını ben getirecem[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hastasıyım filmin.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ama aslında orda öyle tetikçi yok hatta hiç bir ss tümeni stalingrada gitmemiş ama vasiliv diye bir tetikçi var ama okadar asker öldürmüyor bu hikayenin çoğunu ruslar kendi kafalarından atmış[signature][hline]Kimse istemedikten sonra, bir elmas ya da bir inci ne değer taşır ki! Birer yontulmuş camdırlar, o kadar. [Bu mesaj nba tarafından 20 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şahsen beim 3 üncüye izleyişim :D bence konusu güzel çekim güzel her şey güzel vasili zaitzev de güzel ( nişanları çok yahşi alıyo:D) mükemmel bir film izledim[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 harbi senaryo sıkış mı =) ama güzeldi film alman snipera bittim harbi profosyonel birisi çocuğu kendi için kullanıyor bi yandanda korumaya çalışıyor arşivlik bi film diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 guzel filmdi izlemeyenler icin yazik .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Baştan 20 dakka, sondan 20 dakka, bütün filmin izlenebilecek en iyi yerleri.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 enemy at the gates yanılmıyorsam ?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yanılmıyorsunuz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ed Harris çok karizma adam ya.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ed Harris çok karizma adam ya +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Az önce izledim. Gerçektende Ed Harris Ayaklı karizma=) Konu güzel oyunculuk güzel. Kısacası güzel bir film[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Vasili Zaitsev saniyorum gelmis gecmis en iyi 3. sniperi olarak biliniyo dunyanin. Dunyanin en iyi sniperi olarak bilinen adam "White Death-Beyaz Olum" lakapli Simo Häyhä'dir. Fin-Rus savasinda 100 gunde 500 kisi oldurmustur kayitlara gecen.. http://www.mosinnagant.net/finland/simohayha.asp[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 benim bildğim zaitsew gelmiş geçmiş en iyisi.National Geo. da belgeseli vardı Stalingrad şavaşı boyunca tek bölgeden 500 kişi öldürmüş diyiyordu. Başka kaynak savaş boyunca;bir başkası sadece 1 günde 500 diyiyor. Bu adam halk kahramanı ve bir sürü hikaye var hakkında.Ama gelmiş geçmiş en iyisi olarak kabul görülüyor Ruslar tarafından.Beyaz Ölüm ayrı konu tabii ama zaitsev'i geçemez :) Filme gelince şu an bilgisayarda divx olarak duruyor bile :) Çok iyi bir film :) İzlenmeli[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya bitürlü şu filmi tamamen izlemek nasip olmadı ya ona yanıyorum sadece. trt 80 kere verdi hala izleyemedim ya böhü:([signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar