Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapıdaki Düşman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az Önce son buldu trt1 de. Patide de kimse yazmamış, yine kaçırdım=( Yalan oldu film yine[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim Düşündüğün için, Dc nin kapısında sürünürüz yine=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
ben cok beyendım bı fılım bu orjınal dvd sını aldım amazondan beyendım fılımlerı neten cekmek yeırne orjınalını almayı tercıh edıyorum :D Konusu ve oynun gıdışatı cok anlam lı nazilere karşı bı fılım :D
Mesaj tarihi:
Laorx o konuya bi mesaj atıp uplarsan söz devamını ben getirecem[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
ama aslında orda öyle tetikçi yok hatta hiç bir ss tümeni stalingrada gitmemiş ama vasiliv diye bir tetikçi var ama okadar asker öldürmüyor bu hikayenin çoğunu ruslar kendi kafalarından atmış[signature][hline]Kimse istemedikten sonra, bir elmas ya da bir inci ne değer taşır ki! Birer yontulmuş camdırlar, o kadar.

[Bu mesaj nba tarafından 20 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şahsen beim 3 üncüye izleyişim :D bence konusu güzel çekim güzel her şey güzel vasili zaitzev de güzel ( nişanları çok yahşi alıyo:D) mükemmel bir film izledim[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
harbi senaryo sıkış mı =) ama güzeldi film

alman snipera bittim harbi profosyonel birisi çocuğu kendi için kullanıyor bi yandanda korumaya çalışıyor

arşivlik bi film diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Baştan 20 dakka, sondan 20 dakka, bütün filmin izlenebilecek en iyi yerleri.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
enemy at the gates yanılmıyorsam ?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Az önce izledim. Gerçektende Ed Harris Ayaklı karizma=) Konu güzel oyunculuk güzel. Kısacası güzel bir film[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
benim bildğim zaitsew gelmiş geçmiş en iyisi.National Geo. da belgeseli vardı Stalingrad şavaşı boyunca tek bölgeden 500 kişi öldürmüş diyiyordu.

Başka kaynak savaş boyunca;bir başkası sadece 1 günde 500 diyiyor.

Bu adam halk kahramanı ve bir sürü hikaye var hakkında.Ama gelmiş geçmiş en iyisi olarak kabul görülüyor Ruslar tarafından.Beyaz Ölüm ayrı konu tabii ama zaitsev'i geçemez :)

Filme gelince şu an bilgisayarda divx olarak duruyor bile :) Çok iyi bir film :) İzlenmeli[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ya bitürlü şu filmi tamamen izlemek nasip olmadı ya ona yanıyorum sadece. trt 80 kere verdi hala izleyemedim ya böhü:([signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
  • Yeni Oluştur...