Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapıdaki Düşman

Toledor

Öne çıkan mesajlar

ama aslında orda öyle tetikçi yok hatta hiç bir ss tümeni stalingrada gitmemiş ama vasiliv diye bir tetikçi var ama okadar asker öldürmüyor bu hikayenin çoğunu ruslar kendi kafalarından atmış[signature][hline]Kimse istemedikten sonra, bir elmas ya da bir inci ne değer taşır ki! Birer yontulmuş camdırlar, o kadar.

[Bu mesaj nba tarafından 20 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

enemy at the gates yanılmıyorsam ?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vasili Zaitsev saniyorum gelmis gecmis en iyi 3. sniperi olarak biliniyo dunyanin. Dunyanin en iyi sniperi olarak bilinen adam "White Death-Beyaz Olum" lakapli Simo Häyhä'dir. Fin-Rus savasinda 100 gunde 500 kisi oldurmustur kayitlara gecen..

http://www.mosinnagant.net/finland/simohayha.asp[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildğim zaitsew gelmiş geçmiş en iyisi.National Geo. da belgeseli vardı Stalingrad şavaşı boyunca tek bölgeden 500 kişi öldürmüş diyiyordu.

Başka kaynak savaş boyunca;bir başkası sadece 1 günde 500 diyiyor.

Bu adam halk kahramanı ve bir sürü hikaye var hakkında.Ama gelmiş geçmiş en iyisi olarak kabul görülüyor Ruslar tarafından.Beyaz Ölüm ayrı konu tabii ama zaitsev'i geçemez :)

Filme gelince şu an bilgisayarda divx olarak duruyor bile :) Çok iyi bir film :) İzlenmeli[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ya bitürlü şu filmi tamamen izlemek nasip olmadı ya ona yanıyorum sadece. trt 80 kere verdi hala izleyemedim ya böhü:([signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...