dynasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sizede oluyomu? bn okulda hemen hemen hergün kavga ediyorum.Ama ne yapabilrm ki insanlar sürekli aradan laf sokuşturuyorlar.siz olsanız cevabını vermezmiydiniz? valla sizi bilmem ama bn veriyorum zaten böle gidersem sorun disiplin...:( hem bir insan durup dururken neden sataşır ki , derdi ne olabilir sizce? püfff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bknz:futbol bölümü her başlık kavgayla sonlanıo.:Dmillet paso laf sokuo.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kavgadan kaçarım ben. sinirli adamım , olabildiğince uzak dururum tartışmalardan ama dayanamayacağım bi laf gelirse de zümzüğü korum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 vay be. yahu ben bunca zamandır nerde yaşıyomuşum. daha bi kişiyle kavga etmişliğim yok. laf sokana laf sokuyorum bitiyo gidiyo. güllük gülistanlık valla. ps: kodum mu oturturum lan tutmağıhn[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 afferim sana satasanı döv azını yüzünü kır[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Laf sokana sakince daha beter laf sokmak hem sana keyif verir, hem o insani ava giderken avlanmis duruma sokar, hem de ilk saldiran sen olmadigindan ne kro gibi gorunursun, ne disiplin cezasi alirsin. Egitim sart.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaa napim ki kız gelio bişey yokken ortada bna laf atıyor. manyakmıdır neir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hatta ve hatta öyle afilli bir laf sokacaksın ki bitkisel hayata filan giricek ne söylediğini çözmeye çalışırken. "ö? ö?" diye kalıcak böyle.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sen kızmısın omfg![signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aslında yapışıcaksın saçına ama bn o kadar ileri gitmedim henüz,ama yakında da sonu bu olucak o kızların... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 e kavga dediin karsılıklı laf sokusmak o zaman ? sac basa girmedigine göre yani.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ısır bence,kızsa ısır.erkekse ısırma fetişleri vardır belli olmaz[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: ReDDoG, 21 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: bknz:futbol bölümü her başlık kavgayla sonlanıo.:Dmillet paso laf sokuo. Futbol bölümünde paso fenerliler laf sokuyor. Adam gibi açılan her topik bi zaman sonra bi fenerli sayesinde geyiğe dönüyor, hiç adam akıllı bi tartışma ortamı olmuyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 *!m16'yi cikarir masaya koyar* *!barretleri temizler* *!bicagini biler* acik adres plz :P[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hiç kavgaya girmedim. Ama gerektiğinde lafı oturturum. Benle dalga geçilir bende gülerim ama kimse değer verdiğim şeylere dil uzatamaz ki cesaret eden çıkmadı. Çıkarsa ben indiririm onu zaten:) Çok kavga etmek güç göstergesi olmuyor neyseki:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kavga etmek istemiyorum lütfen!!! Karşınızdakinin sinir katsayasını sıfıra indiren bir cümledir...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 LOL @keyzr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 olley bu gün kavga etmediim!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kavga güzeldir. Hep döven taraf olun. Baktınız dayak yiyeceksiniz " Heyyy b@B n@b3r g3nk " ûslubu tavsiye edilir. :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hayatımda ilk defa birine ciddi ciddi yumruk attım bugün güzel bi duyguymuş...[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 öledir bn yumruk atmadım ama tokat ve tekmede üzerime adam tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar