Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kavga kavga!!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

sizede oluyomu? bn okulda hemen hemen hergün kavga ediyorum.Ama ne yapabilrm ki insanlar sürekli aradan laf sokuşturuyorlar.siz olsanız cevabını vermezmiydiniz? valla sizi bilmem ama bn veriyorum zaten böle gidersem sorun disiplin...:(
hem bir insan durup dururken neden sataşır ki , derdi ne olabilir sizce? püfff =(
Sosyal ağlarda paylaş

Laf sokana sakince daha beter laf sokmak hem sana keyif verir, hem o insani ava giderken avlanmis duruma sokar, hem de ilk saldiran sen olmadigindan ne kro gibi gorunursun, ne disiplin cezasi alirsin.

Egitim sart.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 21 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
bknz:futbol bölümü her başlık kavgayla sonlanıo.:Dmillet paso laf sokuo.

Futbol bölümünde paso fenerliler laf sokuyor.
Adam gibi açılan her topik bi zaman sonra bi fenerli sayesinde geyiğe dönüyor, hiç adam akıllı bi tartışma ortamı olmuyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kavgaya girmedim. Ama gerektiğinde lafı oturturum. Benle dalga geçilir bende gülerim ama kimse değer verdiğim şeylere dil uzatamaz ki cesaret eden çıkmadı. Çıkarsa ben indiririm onu zaten:) Çok kavga etmek güç göstergesi olmuyor neyseki:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...