Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nedir benim bu berberimin "favori" düşmanlığı yahu! kulak arkalarım kulakların boyunu falan aşacak kadar uzamıştı şunları da kulak deliğine kadar kes dedim adam kesti ve dur favoriler de hizalı olsun diyerekten tam "DURRŞşşs!" dediğim anda haturt şeklinde bir ses çıkararak güzeller güzeli favorilerimi harcadı! Eskiden kulak mememi 3-4 cm geçen favorilerim şimdi kulak mememe anca yetişebiliyolar. En nefret ettiğim şey favorisiz gezmek deliricem çıldırıcam sapıtıcam!!. Ne kadar zamanda uzar bunlar ne zaman eskisi gibi favorilere sahip olabilirim ben :'((( (ulan 4'ünde de dersaneler açılıyo)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben de "pipi" kafalı capon askeri olmuştum berber abü sağolsun. anca uzuyor saçlarım. en güzeli hiç kestirmemek dicem de, mağara kaçkını gibi olmayı da göze almış oluyosun o zaman :P[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gitme bidaha o berbere bence.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 berbere gitmeyin.. ben gitmiyorum mesela :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya cidden berberler delirtiyor adamı. Mesela abi az al diyorsun 2 gıdım alıyor bırakıyor. Biraz daha alır mısın diyosun bi bakıyosun saç kalmamış.. Abi baya bi al diyosun zaten temizliyo :) Yani bi tutorial yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kökü sende deil mi balck ice? haa şekil yapamicam diyosun.. anladım.. başka bi stil deniyver uzayanakadar ozmn. geçmiş olsun[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamamen ayrıntılarıyla söliceksin ilk başta şu şöyle bu böle bu böyle ama şu şöyle bide şu şöyle hadi yaparsın sen güzel bişeyler(pohpoh)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Berberler hep böyle. Bir an önce bitsin diye seni dinlemiyolar bile.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: BabacumMostors, 21 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki: berbere gitmeyin.. ben gitmiyorum mesela :) hehehe bu adam güldürüyo beni[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 benim berber 2 senedir gidiyorum artık soylememe bile gerek kalmıyo uber biri.Once boydan 1 1.5 santim alıyo sora butun saçı aramakasıyla kesiyo fln.Sorun yaşamadım hiç.Sık sık berber deiştirmemek lazım.Bide sakın kuyruk varken gitmeyiğn saçınıza ozen gostereezler pek.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben onu fln bilmem de tek bildigim bişi var oda bir berberin eline makina vermicen arkadaş dicen makasla ne yapıosan yap , bunlar alınca makınayı daayanamıyor kardeşım deşiyorlar :)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Berberim ne zaman "abi bir saç yapıyorum sana, çok tarz manyak olucak vs. vs." dediyse korkmaya başlamışımdır, sonu da hayırlı olmaz nitekim.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hayatta dert edılıcek en son $eylerden bırı bu favorı hedesı bence.favorın olmayınca noluyor erkeklıgın mı gıttı?hyr.ee sonuc?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 favorilerim uzun , kral gibi geziyorum ehe. :p kısa kısa...ama kulak memesini geçiyo. uzun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Pyro, 21 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: hayatta dert edılıcek en son $eylerden bırı bu favorı hedesı bence.favorın olmayınca noluyor erkeklıgın mı gıttı?hyr.ee sonuc? zaten arkın sorun ettiği şey güzel favorileri değil, istediği gibi yapmaması ve dinlememsi berberin. (en azından ben öyle anladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Pyro, 21 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: hayatta dert edılıcek en son $eylerden bırı bu favorı hedesı bence.favorın olmayınca noluyor erkeklıgın mı gıttı?hyr.ee sonuc? saçlarım zaten kulakların üstünde duruyo. şimdi favorilerde onlarla aynı seviyede olunca çok iğrenç, pis bi görüntü oluyo. e favoriler o saçları aşınca biraz daha güzel görüntü oluyo tabii.. ne negatif adamsın lan bu arada! kurtadam oldugunu bilmesem kıskanma falan dicem ama :))[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 dün ö.ders hocası moralimi bozmu$tu,sana patlamı$ım =P ama iyi olmu$,beter ol hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: RaidenXelRu, 21 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: ben onu fln bilmem de tek bildigim bişi var oda bir berberin eline makina vermicen arkadaş dicen makasla ne yapıosan yap , bunlar alınca makınayı daayanamıyor kardeşım deşiyorlar :) sırf bu yüzden bazı berberlere gidilmiyo.mesela şöyle bi olaya tanık oldum. abimle berbere gittik.berber de mahalleden arkadaş.iyi tanıyoruz yani.neyse oturdular.olaylar şöyle gelişti: abim-ercan be şöle yanları 2 numara alsak nası olur? ercan(berber)-şöyle olur! *!zarrrrrrttttttttt* abim-lan laaan lAAAn naptın??!! ercan-abi 2 numara dedin! abimin sağ şakağında güzel bir e-5 açıldı.mecburen kafayı 2 numaraya vurdurdu. görüldüğü gibi toplumumuzda berberler genelde nato kafa nato mermer olduğundan bu arkadaşları toplayıp.bi eğitimden geçirmek gerekmektedir.eğitim şart.=D[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 uzun saçla gitmek lazım berbere bir de makasla al deyince belli bir noktadan sonra içlerindeki biraz daha keseyim arzusu yerini ulan kes kes bitmiyor duygusuna bırakıyor. ayrıyeten hiç bir berbere biraz kısaltalım demiyeceksin, asker traşı anlıyorlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben kestirirken baştan 'favoriler böylece kalsın' diyorum olay kapanıyor.. ayrıca tam dediğim gibi süper kesen bi berberde bulmuş durumdayım biraz tuzlu ama süper kesiyor[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sonunda niyeti bozup (saç uzattığımdan düzelttirmem gerekiyordu yabani modeli olmuştu) istanbuldaki en pahalı berberlerden birine gittim, adama dedim uzatıcam. nereye kadar uzatacan dedi, gösterdim. kırıkları aldı hafifçe, sonra da kat makasıyla (adı bu mu bilmiyorum böle kat kat yapan işte) fiti fiti yaptı. gayette güzel oldu. 2 posta da (bi önce bi sonra) yıkadı saçı, taradı etti gönderdi. sağlam para bayıldım ama hehe. ama işin iyi yanı temiz 1 sene berber masrafım yok, doğru düzgün uzayacaklar.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 azcık saç kestirip normal kesim parası vermekte çok koyuyo insana ama saç güzel oluyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Erzurum'dakiler bilir. Bizim burda Hasan Babat isimli Katil Hasan lakaplı bir berber var. Hani stili söylersen söyle adam 3 numaradan a$ağı bırakmıyo. Hayatımda 2 kere gittim. 1.si ilk gidi$im. 2.si param yoktu :( :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bende biraz önce berbere kurban gittim...Benım gittiğim yerde bi arkadaş vardı o keserdi benım saçımı ama buğün o yoktu adam dedi ben keseiym saçının ayı şekilde ama olmadı tabi kesemedi,bende saçımı kestirdikten sonra tamam güzel olmuş bide 3 e vurda bakıyım o nasıl oluyor dedim:)Ama bu da güzel oldu..Geçen sefer ki urşılması gerekn saç stiliydi ve ben uığraşmıyordum... 3 ay öncesinde belimin yarına kadar gelen saçlarım vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1.5-2 yıldan beri gitmiyorum berbere Ama çok yakın bi zaman içinde gitmem gerekecek zira haywansal boyuta ulaştı sacların uzunlugu Toplamakda bile zorlanır oldum salkım saçalak gezer oldum magara adamları gibi :P Berberin yolunu unuttum zaten beni görse tanımaz adam ahaha[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar