Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 onu diycektim aslında da sonra şikayet ederler falan diye vaz geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bu arada Marie Antoinette de öyle bi laf etmemiş. Aslında Russonun bi öyküsündeki bir asilzadenin lafıymış, devrim sırasında monarşi karşıtı kampanya için kullanışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çeviri hatasıdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 öyle dediyse de, pasta yani makarna olanından yesinler demiştir.ama bilmio işte aynı şey dimi. biliodur canım koskoca kraliçe bilmez de burjuvalar mı bilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ohoooo özel sektör de bile böyleyse, biz yandık.. :) Şaka bi yana transkriptim yanlışlıklarla dolu, 2kere yazılı olan dersler, yanlış döneme yazılan dersler, silinmeyen seçmemliler. 1 tane vermem gerekmeyen dersi verdim transkripti tutan programın ve kurulun salaklığı yüzünden, yine olmaz umarım. Sakarya'dayım, beğenmeyen gelsin ibret alsın. :) CHILDREN OF SAPANCA FTW!!! [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 19:56 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: yönetmelik demişken sabancının da yönetmeliği değişmiş ama ne değiştiğini pek çözemedim. resmi gazete sağolsun insan karşılaştırmalı yayınlar :P Yurtlar hakkında değişim oldu bi onu yönetmelik sayıyolarsa . Bu sene girenlere öncelik veriyolar sonra 4-3-2-1 falan , saçma sapan bir olay . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yok be yaw. Lisans Öğrenimi Yönetmeliği. 02.02.2007'de güncellenmiş. Yurt olayından haberdar oldum. şansımıza :) sakaryanın manzarası güzel :) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 10:13 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aq Sabancı Sabancıyla alakam yok ama yinede diyesim geldi bağışlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 webmail cokuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bannerwebe giriyo ama webmail yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 burasi news group olmus ehaeh foruma dorm bolumu acilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar