Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight mi yoksa WoW mu tercihinizi yapın lütfen

icellat

Öne çıkan mesajlar

knight online bedava olduğu için her türlü seviyesiz adam bulunabiliyor
wow'da parası olan az sayıda seviyesiz insan oluyor

knight online belli bir grubun kendi çabaları sonucunda yaratılmış bir oyun (ben böyle biliyorum)
wow blizzard gibi bir devin yaptığı nir oyun

knight online'ı çektiğim gün sildim
wow yüzünden kilo verdim[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

dalga mı geçiyorsun?
acaba knight online oynuyanlar bu oynadıkları garip şeyi çok mu abartıyorlar diye düşünmeden edemiyorum.
daoc, swg, ao gibi ünlü mmorpg'lerin arasına girmeyi başarmış, ve satış konusunda da lineage 2 ve ragnarokla yarışan bir oyunu,
sen knight onlinela kıyaslıyorsun?

ha, tabii aradığın farklı özellikler varsa başka mmorpg'leri oynayabilirsin. atıyorum "bu mmorpg'de tower defense var wow'da yok, ben tower defense istiyorum" "şu mmorpg'de dialog seçerek npc'lerle ve oyuncularla konuşuyoruz, wow'da yok, ben insanlarla dialog seçerek konuşmak istiyorum" "bu mmorpg'de 250+50 lvl oynama imkanı var, wow'da yok, ben çok fazla level kasmak istiyorum" gibi farklı arayışlar içerisinde değilsen,
mmorpg açısından wow gerçekten başarılı bir oyun, knight online oynamak bile gereksiz.[signature][hline]Beş Hececiler
[WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs...
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi arasındaki farkları yazamacayak kadar cok fazla.
Buna bence senin karar vermen gerekiyor, eğer mümkünse bir arkadaşından wow accountu bulup bir kaç gün dene öyle karar ver.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

:) İlginç bir kıyaslama. KO oynadim oynamadim degil. Ama KO iken oynadim.. Partide 30 dk ing konusup biri turkçe küfür edip herkezin türk oldugunu öğrendikten sonra ve server'da nereye elimi atsam türk oldugunu gördükten sonra ve yaş ortalamsaının 15 altı oldugunu gördükten sonra.. KO'daki charımı bıraktım.. Wow'A kaldıgım yerden devam ettim daha hızlı bir şekilde.. fark diyeceksen.. saymakla bitmez... KO ve Wow oynayıpta bunu soruyorsan ilginç derim, oynamadiysan bile offical sitesinden oyun görüntülerine bak KO arasinda ki farkı oynamadan anlarsın..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yeterince yardımcı oldunuz çok teşekür ederim ben de artık wow a kesin geçiyorum sanırım wow dan şikayetci olan yok. ama ben knight den çok şikayetçiyim.

Knight da 61 lvl mage yim ( PeACE_MaN)

Ama artık bırakıyorum wow da görüşmek üzere tekrar teşekür ederim ilgilerinizden.

Yardınlarınızı bekliyorum....

[Bu mesaj icellat tarafından 21 Eylül 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow'da şimdiye kadar yaşadığım en iyi atmosfer var (büyük konuşuyo gibiyim ama evet doru wow'un atmosferi muhteşem) bunun hiç bişeye değişmem ki bu bana yeterde[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

knight
1. dandik grafikler
2. dandik konu, hikaye hatta yok bile :)
3. sürükleyicilik çok düşük
4. kalitesiz
5. oyuncu kalitesi sıfır :)
6. sadece bağımlılık yapar yani bir kasayım da adamımı işte forumlarda felan orda burda havam geçsin yok

WOW
1. dehşet grafikler, kamera uçuk bişi her açı mümkün
2. sesler güzel ama diablo'nun müzikleri daha güzeldi yani blizz müzikleri daha güzel yapmalı yinede knighti ezer
3. questinden tut lvl kasmasına kadar herşey çok sürükleyici, tabi 60 olduktan sonra bir boşluk oluyor ama kendine bir hedef bulursan devam ediyorsun çok güzel
4.kaliteli
5.oyuncular da kaliteli büyük çoğunlukla. hatta çok orta yaşlı insan var oynayan.
6. bağımlılığın yanı sıra, ismin başka serverlara bile yayılabilir. bir serverda kaç binlerce kişi var herkes adını duyar grand marshal olursan. gerçek hayattan hediyeler alabilirsin blizzden. ondan sonra adamını uber yaparsın gider item kasar, kastığın itemleri internette satarasın, altınlarını satarsın, charlarını satarsın.

wow ownz, rulz, killz :) knight online. hatta yatırıp...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Böle bi karşılaştırma malesef yapılamaz.
Piyasaya iş salmayın durduk yere..
Hangi ülkede günde 2 saatten fazla KO oynamıcaksınız denmiş.
Bu oyuna sınır koyuluyo çinde.Varın siz düşünün gerisini[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Sosyal ağlarda paylaş

Salak gibi ko da master char sahibi bi insan olarak şu tavsiyeyi veririm; salak gibi demişim yetmezmi!

KO yada KE gözünü bozduğuna deymez.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

knight
1. dandik grafikler
2. dandik konu, hikaye hatta yok bile
3. sürükleyicilik çok düşük
4. kalitesiz
5. oyuncu kalitesi sıfır
6. sadece bağımlılık yapar yani bir kasayım da adamımı işte forumlarda felan orda burda havam geçsin yok
7. Lvl 60 (son lvl olmayan karakter)i 350$a satabilrisin

WOW
1. dehşet grafikler, kamera uçuk bişi her açı mümkün
2. sesler güzel ama diablo'nun müzikleri daha güzeldi yani blizz müzikleri daha güzel yapmalı yinede knighti ezer
3. questinden tut lvl kasmasına kadar herşey çok sürükleyici, tabi 60 olduktan sonra bir boşluk oluyor ama kendine bir hedef bulursan devam ediyorsun çok güzel
4.kaliteli
5.oyuncular da kaliteli büyük çoğunlukla. hatta çok orta yaşlı insan var oynayan.
6. bağımlılığın yanı sıra, ismin başka serverlara bile yayılabilir. bir serverda kaç binlerce kişi var herkes adını duyar grand marshal olursan. gerçek hayattan hediyeler alabilirsin blizzden. ondan sonra adamını uber yaparsın gider item kasar, kastığın itemleri internette satarasın, altınlarını satarsın, charlarını satarsın.

wow için sölenenler yalan :)
KO'dan 10 kat kötü lag durumları yaşarsın
staff ko kadar ilgisizdir
nede olsa sen onların 1/1.000.000 gelirisin.
6. maddeye gülüyorum
karakterini kolay kolay satamazsın
kodaki karakterin 10 kat daha değerlidir
sürüklenirsin sürüklenirsin bağımlılık yapar
fazla kaptırırsan kız arkadaşın ve sosyal yaşamın kalmaz
okullar açılınca charı nası satsam diye 4 dönersin[signature][hline]Satılık Karakter
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...