icellat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben karar veremedim ikisinide oynaya başka arkadaşlar varsa lütfen artılarını eksilerini yazsın.[signature][hline] [Bu mesaj icellat tarafından 21 Eylül 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tabiki Wow :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icellat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Lütfen biraz daha açarmısnız. ikisinide oynadınızmı neden wow ? [Bu mesaj icellat tarafından 21 Eylül 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight online bedava olduğu için her türlü seviyesiz adam bulunabiliyor wow'da parası olan az sayıda seviyesiz insan oluyor knight online belli bir grubun kendi çabaları sonucunda yaratılmış bir oyun (ben böyle biliyorum) wow blizzard gibi bir devin yaptığı nir oyun knight online'ı çektiğim gün sildim wow yüzünden kilo verdim[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dalga mı geçiyorsun? acaba knight online oynuyanlar bu oynadıkları garip şeyi çok mu abartıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. daoc, swg, ao gibi ünlü mmorpg'lerin arasına girmeyi başarmış, ve satış konusunda da lineage 2 ve ragnarokla yarışan bir oyunu, sen knight onlinela kıyaslıyorsun? ha, tabii aradığın farklı özellikler varsa başka mmorpg'leri oynayabilirsin. atıyorum "bu mmorpg'de tower defense var wow'da yok, ben tower defense istiyorum" "şu mmorpg'de dialog seçerek npc'lerle ve oyuncularla konuşuyoruz, wow'da yok, ben insanlarla dialog seçerek konuşmak istiyorum" "bu mmorpg'de 250+50 lvl oynama imkanı var, wow'da yok, ben çok fazla level kasmak istiyorum" gibi farklı arayışlar içerisinde değilsen, mmorpg açısından wow gerçekten başarılı bir oyun, knight online oynamak bile gereksiz.[signature][hline]Beş Hececiler [WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs... -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İkisi arasındaki farkları yazamacayak kadar cok fazla. Buna bence senin karar vermen gerekiyor, eğer mümkünse bir arkadaşından wow accountu bulup bir kaç gün dene öyle karar ver.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :) İlginç bir kıyaslama. KO oynadim oynamadim degil. Ama KO iken oynadim.. Partide 30 dk ing konusup biri turkçe küfür edip herkezin türk oldugunu öğrendikten sonra ve server'da nereye elimi atsam türk oldugunu gördükten sonra ve yaş ortalamsaının 15 altı oldugunu gördükten sonra.. KO'daki charımı bıraktım.. Wow'A kaldıgım yerden devam ettim daha hızlı bir şekilde.. fark diyeceksen.. saymakla bitmez... KO ve Wow oynayıpta bunu soruyorsan ilginç derim, oynamadiysan bile offical sitesinden oyun görüntülerine bak KO arasinda ki farkı oynamadan anlarsın..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icellat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet yeterince yardımcı oldunuz çok teşekür ederim ben de artık wow a kesin geçiyorum sanırım wow dan şikayetci olan yok. ama ben knight den çok şikayetçiyim. Knight da 61 lvl mage yim ( PeACE_MaN) Ama artık bırakıyorum wow da görüşmek üzere tekrar teşekür ederim ilgilerinizden. Yardınlarınızı bekliyorum.... [Bu mesaj icellat tarafından 21 Eylül 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Pişman olmazsın, Wow da görüşmek üzere :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 wow'da şimdiye kadar yaşadığım en iyi atmosfer var (büyük konuşuyo gibiyim ama evet doru wow'un atmosferi muhteşem) bunun hiç bişeye değişmem ki bu bana yeterde[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mmorpgsi bi yana warcraft evreni için oynanabilir wow.[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight 1. dandik grafikler 2. dandik konu, hikaye hatta yok bile :) 3. sürükleyicilik çok düşük 4. kalitesiz 5. oyuncu kalitesi sıfır :) 6. sadece bağımlılık yapar yani bir kasayım da adamımı işte forumlarda felan orda burda havam geçsin yok WOW 1. dehşet grafikler, kamera uçuk bişi her açı mümkün 2. sesler güzel ama diablo'nun müzikleri daha güzeldi yani blizz müzikleri daha güzel yapmalı yinede knighti ezer 3. questinden tut lvl kasmasına kadar herşey çok sürükleyici, tabi 60 olduktan sonra bir boşluk oluyor ama kendine bir hedef bulursan devam ediyorsun çok güzel 4.kaliteli 5.oyuncular da kaliteli büyük çoğunlukla. hatta çok orta yaşlı insan var oynayan. 6. bağımlılığın yanı sıra, ismin başka serverlara bile yayılabilir. bir serverda kaç binlerce kişi var herkes adını duyar grand marshal olursan. gerçek hayattan hediyeler alabilirsin blizzden. ondan sonra adamını uber yaparsın gider item kasar, kastığın itemleri internette satarasın, altınlarını satarsın, charlarını satarsın. wow ownz, rulz, killz :) knight online. hatta yatırıp...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oyuncu sayısına bakılarak cevabı kendin de bulabilirsin. 4 milyon neree 400.000 nere[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ayrıca Wow forumlarına wow mu , Ko mu? diye topic acarsan hiç bir akıllı gelipde sana ko demez :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icellat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İkisinede açtım merak etme adaleti sağladım ama KE da oyunu savunan yok sadece paraları olmadıgı için geçemiyorlarmış. Sadece sebep bu diyorlar hatta bize yardım et geçelim diyen bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KO :) şaka şaka kesinlikle WOW... Seni de bekleriz WOW macerasına.[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ko irenc bi oyun tamamen yetersiz oyuncu kalitesi ise uo bebelerinin yeni favorisi olddugundan irenc kesinlikle oynanmayacak akdar kotu bi oyun ko[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Böle bi karşılaştırma malesef yapılamaz. Piyasaya iş salmayın durduk yere.. Hangi ülkede günde 2 saatten fazla KO oynamıcaksınız denmiş. Bu oyuna sınır koyuluyo çinde.Varın siz düşünün gerisini[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icellat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bir tartışma konusu açmaya niyetim yok sadece fikir almak istedim. Ve yeterince yardımcı oldunuz teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ko nun tek amacını söyleyeyim; apos kovalamak. Saatlerce apos kovaladığımı bilirim, %10 anca alıyordum, bi tane quest yok. Ke yi bilmiyorum ama pek farklı olduğunu da zannetmiyorum. Dupe, hack, lag da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 KO yetemez[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Salak gibi ko da master char sahibi bi insan olarak şu tavsiyeyi veririm; salak gibi demişim yetmezmi! KO yada KE gözünü bozduğuna deymez.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight 1. dandik grafikler 2. dandik konu, hikaye hatta yok bile 3. sürükleyicilik çok düşük 4. kalitesiz 5. oyuncu kalitesi sıfır 6. sadece bağımlılık yapar yani bir kasayım da adamımı işte forumlarda felan orda burda havam geçsin yok 7. Lvl 60 (son lvl olmayan karakter)i 350$a satabilrisin WOW 1. dehşet grafikler, kamera uçuk bişi her açı mümkün 2. sesler güzel ama diablo'nun müzikleri daha güzeldi yani blizz müzikleri daha güzel yapmalı yinede knighti ezer 3. questinden tut lvl kasmasına kadar herşey çok sürükleyici, tabi 60 olduktan sonra bir boşluk oluyor ama kendine bir hedef bulursan devam ediyorsun çok güzel 4.kaliteli 5.oyuncular da kaliteli büyük çoğunlukla. hatta çok orta yaşlı insan var oynayan. 6. bağımlılığın yanı sıra, ismin başka serverlara bile yayılabilir. bir serverda kaç binlerce kişi var herkes adını duyar grand marshal olursan. gerçek hayattan hediyeler alabilirsin blizzden. ondan sonra adamını uber yaparsın gider item kasar, kastığın itemleri internette satarasın, altınlarını satarsın, charlarını satarsın. wow için sölenenler yalan :) KO'dan 10 kat kötü lag durumları yaşarsın staff ko kadar ilgisizdir nede olsa sen onların 1/1.000.000 gelirisin. 6. maddeye gülüyorum karakterini kolay kolay satamazsın kodaki karakterin 10 kat daha değerlidir sürüklenirsin sürüklenirsin bağımlılık yapar fazla kaptırırsan kız arkadaşın ve sosyal yaşamın kalmaz okullar açılınca charı nası satsam diye 4 dönersin[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 en basitinden soyle soyleyim ko oynayanlar priest i prayst diye rogue uda roj diye okuyan adamlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight online harika bi oyun. onu oynamayin wow oynayana sasarim. n00bs.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! [Bu mesaj Azmodai tarafından 21 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar