LethE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben tıraş oluyodum okuda.. 3 yıllık jilet alışıkda değilim traş olmaya kıpkırmızı geziniyodum 1 hafta.. 2 hafta sonra aynı işkence :( gömleğe dua edin..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Böylesi uygulamalar eziklikten,aşağılık kompleksinden başka bir şey deildir.Sırf senin ezilmiş amirlerin istedi diye ben o boktan beyaz gömlek&lacivert kravat&gri pantolonu giyemem.GİYMEM Ve sen o EZİK egonu tatmin etmek için hiçbir öğrenciye kıyafetinden dolayı hakaret edemezsin.İstiklal marşına trafikten dolayı geç gelen öğrenciye "Hangi örgüte üyesin lan?"diyemezsin..Sen bir eziksin..Ben senin feriştahından daha çok Atatürkçüyüm seni kokuşmuş aşağılık yaratık..[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @InneR_ChaoS : çok pis sinirlendirmişler seni heralde =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ehe jabba o günler geride kaldı ama nefretim hiç bir zaman bitmeyecek.. Let your anger be your guide..lol[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Disiplin, bir öğrenme sürecidir ve dolayısıyla zaman içinde gerçekleşir. Küçük yaşlarda dar olan özgürlük alanları, sorumluluk duygularının gelişmesine paralel olarak gittikçe genişler ve insanlar, yetişkin olduklarında yaşamlarının tüm sorumluluk ve kararlarını kendi ellerine alırlar. Nasıl ki öğretim, müfredatı öğrenmede dengeli bir gelişmeyi garanti etmek üzere yapılandırılmak ise; okulun disiplin planı da, öğrencilerin yıldan yıla davranışlarını geliştirmelerine kılavuzluk etmelidir. Böyle bir planın üç öğesi olacaktır: 1. Kurallar Sistemi (Kabul gören davranışları tanımlar) 2. Ödül Sistemi (Tutarlı olarak doğru davrananlar için) 3. Yaptırım Sistemi (Yanlış davranış sergileyen öğrencinin bu davranışın sonuçlarını kavraması için) Bu plan, en eski çağlardan beri disiplinin temel öğeleri olarak herkesçe kabul edilegelmiş bir sistemdir. Disiplin, bir öğrenme sonucu olmalıdır. Dolayısıyla, kurallara uymayan çocuk, bu davranışının "sonucunu yaşamalı"dır. Yaptırımlar, mümkün olduğu kadar, çocuğun söz konusu davranışı okul dışında sergilemesi durumunda doğadan veya toplumdan alacağı tepkilerle eş değerde ve eş anlamda olmalıdır (kaba davranarak kalbini kırdığı arkadaşı ile yan yana oturamamak gibi). Davranışı ile katlandığı sonuç arasında bir bağlantı kurabiliyorsa, çocuk, doğru davranış yönünde bir adım atmış olacaktır. Kuralları uygulamadaki kararlılık ve tutarlılık, disiplinde "olmazsa olmaz" koşuludur. [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Aslında çözümü var bu sorunsalın. Kısa gömlek alın biraz. Çıkarın sonra. Alttan püfür püfür essin, kısa olduğu için gözede batmıyor pls[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Disiplin denen o uygulamanın sayesinde kaç gencimiz okul bittikten sonra kafayı sıyırıp,her türlü lanet alışkanlığa alışıyor ve daha nicesi bu ükleden kaçıp gidiyor farkında mısın? Disiplin iyi birşeydir ama sadece spor vs olaylarında.. Tae Kwon Do yapiorum ordan biliyorum:) Burada disiplin bir güç sembolü olarak kullanılıyor..[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu disiplin sadece türkiyedemi uygulanıyo sanıyosun? hem ne sacmalıyosun okulu bititrdikten sonra bunalıma giriyomuş yok bilmem madde kullanıyomuş? yok daha neler.. onlar disiplini alamayanlar be canıum. bende seni seviyorum.. ;) iyi akşamlar.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben herkesi seviyorum..Fevkalade akşamlar:)[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Falla Benim Öle Bi Derdim Yoktu..Şükür Bizim Hocalar Saolsun..Sokturulardı Gerçi Ama Okdr Abartı Diil...Ztn Jöle Sürmiyen Bi İnsanım..O Konudada Rahatım...+ Artık Üni Li Oldun Freee...Ortam...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben 4yıl boyunca hergün gömlek içerde ceket giyilmiş kravat yakayı tam olarak sarar biçimde gidiyordum. İyi oluyordu baya. Alışınca hiçbişe olmuyo. Okulda kısıtlamada yoktu ama bilmiyom. Gerçi spor ayakkabı giyiyodum sıcak zamanlarda ama olsun. Özledim üniformayı yaw. Bi giyem bari. Saçların baya uzadığı zamanlar oluyordu (yılda 6 kere falan anca giderim berbere) pek karışmıyolardı. O jöleli saçı soğuk havada yıkatmalar veya durumu o an için uygun olmayan öğrenciyi sakal traşı ettirmeye kalkışmak gibi şeyler kötü tabi.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bas parasını rahat özel bi okulda oku. yoksa gelip burada şikayet etme... sikayetimvar.com 'a git... (bkz: nilgün doğay lisesi) okula bile gitmessin (bkz: günaydın lisesi) yeniden açılcaktı ama nooldu bilmyorum (bkz: bilgi koleji) otorite var ama saç, etek, gömlekte değil eğitimde (bkz: istek vakfı) a.k.a. tarabya tatil köyü[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 boyle asi genc tripleri yaparak bisey olmaz, ogrenci birligi kurun yoksa, varsa da ise yaramasini saglayin. az is cok laf zihniyeti lise, ortaokuldan yerlesiyor halkimiza.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 disiplin de disiplin sanki köpeğe yat kalk öğretiyonuz, zil çal sınıfa gir zil çal sınıftan çık, isteyen istediğini istediği gibi azarlasın tüm stresini çıkarısn. suratına tükürülesi adamların kaprisini çek, egolarını tatmin et. arkadaşlar o disiplin aileden doğru düzgün terbiye alamayan hayvanlar için (bıçaklı falan kavga eden, çete kurup mafyadcılık oynayan şerefsiz evlatları var ya) aklı başında insanlar için değil. aklı başında insanlar için sadece ve sadece kişilik ezmeye yaratıcılığı köreltmeye yarar o kadar.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: sheref, 21 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: (bkz: istek vakfı) a.k.a. tarabya tatil köyü istek kemal ataturk o digerleriyle karistirma zaten listeden cikar bizi mezun ettikten sonra bozuldu tekrar tatili kalmadi isin kac senedir agirlasmis diyorlar[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Masteis, 20 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ulan okulun ilk günü saçımı kestirttiler şimdi eskilerden bi öğrenci geldi saçlar omuzda tın yok.Ulan ! Aynı şekilde lise 3'ün ilk günü , törenden hemen önce müdür muavini yanıma bir de güvenlik görevlisi takıp caddenin karşısındaki berber'e yollamıştı. Hatırladıkça küfrediyorum kendime kendime , ha uzun ha kısa ..![signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sacini kestir denilince kazitarak gidersen sonraki gun psikolojik sorunlarin oldugunu dusunuyolar ve rehberlikle de aran iyiyse okul yonetimi bi daha sana karismiyo, ya da oldukca az karisiyo demeli...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sizde emir verin böle öle yapardım sizde ceket giyin hede hödö bi açığını yakalayın inatlaşın nıahahah ps: dersinize girmiosa nöbetci öretmense tabi =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eski okulumda okulun ana merdivenlerini kullanamıyorduk. orayı sadece misafirler veliler hocalar filan kullanabiliyordu. her tenefüs bi nöbetçi öğretmen dikerlerdi oraya, biz de ne zaman ana merdivenden çıkıp 2 dakikada ulaşacağımız yere, ta okulun bilmemneresindeki merdiveni kullanarak 10 dakikada çıkmak zorunda kalsak mutlaka oradaki nöbetçi öğretmene uğrar, "hocam burdan neden çıkamıyoruz" diye sorardık. yanıt "öyle. yasak." tarzında şeyler olurdu. gittik müdüreye sorduk. "hadi kış kış" denildi. çok ilginç.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben orta okuldayken özel okuldaydım. Belirli bir döneme kadar okulun t-shirtlerini giyebilirdik. Aynı şekilde havalar ısınmaya başladıktan sonra bize ilan edilirdi ve yine t-shirt giyebilirdik. İşin garibi aynı uygulama Anadolu Lisesinde de vardı. Orada da t-shirt yapılmıştı. Gerçi almamıştık zaten gömlekleri t-shirt moduna sokmuştuk pekde kural dinlemezdik. Adamakıllı ayar verilmesi lazım eğitime. Heleki özel okullarda kıyafet zorunluluğu olması bile saçma. BU kıyafetler maddi durumu iyi olmayan öğrencileri koruma amaçlı olan ve herkes giysin sorun çıkmasın düşüncesiyle uygulanmış. Özel okullarda zaten böyle birşey yok yıllık 10.000YTL+ para ödeyen kıyafetmi alamayacak...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bizim okuldada uyarıyolar bizde hocaları görünce katlıyoz sonra düzeliyo yine. amaç kurallara karşı çıkma hevesi değil aslında.zaten hava sıcak bide gömlekleri içeri sok falan insana fenalık geliyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Okullarda neden saç kuralı vardır? Yani neden takım elbise giymek zorundayız? Fakir öğrencilere kasıyosa, tek renk kot, tek renk tişört denilir, onları giyeriz... Ya insanın en hareketli, en stresli olduğu dönemlerde bir insanı böyle artık ne diyim "hapsetmek" hangi yarımakıllıdan çıktı acaba? Yani liseye gidiyoruz, stres doluyuz artık beynimiz sulanmış deşarj olmamız lazım, yok tenefüste basket oynuyamazsınız... Nieee? Terliosunuz sonra... Öehh hem giydir o pantalonu, gömleği, kravatı, sonrada terliosun de... Bırakın doğru düzgün şeyler giyelim, tenefüste basketmi oynucaz futbolmu oynuycaz her ne yapcaksak yapalım...Yani deşarj olamıycaz, dersteki okuldaki tüm siniri depoluycaz, sonra birden patlasak hop disiplin... Ter ne ya gayet normal bişiy... Bırakın terliyelim... Terlemek güzeldir... Hem terleriz kardeşim sana ne? Sende derste tüm sınıfın karşısında burnunu karıştırıosun biz sana bişi diomuyuz? (Bu topic iyi oldu yaa bütün sinirimi atıyorum:D)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Milli Eğitim yönetmeliğinde Kızların saçlar örgülü erkeklerin de 3 numara olacak diye madde var. Şükredelim ki siklenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gömlekler dışarıda, kravatlar belde dursun. Dangalak hocaların kulakları da rockla dolsun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bugün yediğim laflar... -Olm kes şu favorileri -ayakkabılar spor olmicak demedim mi!!! -kafayı yıka(yıkayana kafam girsin) -siyah t-shirt yasak demedim mi! okulun t-shirtlerinden alıcaksınız!(yakında boxerıda çıkcak okulun) -Olum sigara kokuyo burası..naptınız? (sıçtık hocam..sıçtık..töbe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar