b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 konuyla ilgili bişi annattim bizim burda oldu olay sin city çıkışında eve gelioz yürüyerek bi kasap vardı kasabın önü kan gölü olmuş ama baya korkunçtu bi de sin city gazı vardı sonra esnaf halkından öğrendik olayı bizim burda bi herif birinin barsaklarını deşmiş olay barsakları deşen "ne bakıyon" demiş :d ama asıl olay sonra bıçaklayan gazını alamayıp kasaba giriyor bıçaklanan da koşup camdan giriyor herifi düşürüyor eline aldığı satır ile adamı 45 e doğruyor ikisi de can veriyor...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sizin orası kurtarılmış bölge mi ? Ohaüstü bir durum söz konusu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kuru-sıkı silah taşımayın arkadaşlar...Herhangi bir olayda haklı bile olsanız gerçek tabanca sahibi bir insana açıkça "gel beni öldür" demiş oluyorsunuz çünkü kurusıkı tabanca 3-5 metre mesafeden ayırt edilemiyor.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: navyamphs, 17 Eylül 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 16 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: bence; yumurtatopuk ayakkabi , killi bagirlarini gösteren beyaz gömlek, beyaz corap ve ütülü siyah pantolon giyen , tesbih sallayan , ve ayrica saclarini yalatan ,delikanlilik taslayan , cengiz-ferdi-müslüm 3lüsünü dinleyen bir zihniyet yapabilir bunlari.. 11 yaşındaki, izlerdiği 3-5 filmden kaptığı replikleri buraya yazan tikican kardeşim, bi git işine. Klişeleşmiş zırvalamalarınıda yanında götür. Baydı senin gibiler. sie.[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 baydın nil 11 yaşındasın hem çok klişesin git lütfen ahuaheuaheahe[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben yanıma bi çocuk yaklaştığında bi dükkana kaçıyorum. dik ve psikopat gibi yürümeye çalışıyorum, genellikle walkmanim de oluyor hatta bazen sadece kulaklıkla dolaşıyorum(evet çok komik) bi kadın olduğumu da hesaba katarsak koyu renkler giymek işe yarıyor. bir de gotik makyajı, tamamdır :P otobüste bile rahat rahat yolculuk yapabilirsiniz bu şekilde. gerçi gece karnalıkta size saldırmak isteyen biri bunları çok takar mı? zannetmiyorum ama en azından "saldırmak için iyi bi hedef" olmazsınız. yani "fear vermek" her zaman iyidir. bir böcek izlemiştim national geographicte, hiçbir zehiri ya da silahı olmayan, zararsız bir yaratık. ama öyle korkunç görünüyordu ki. onun da silahı buymuş meğersem. yukarıda bir arkadaş baya mantıklı şeyler önermiş,dikkate almak gerek. ben de kadıköy-bostancı arasında yaşıyorum, ama istanbulun her yeri böyle işte... dikkat etmek lazım.. yolda yürürkn boş bulunmamak lazım, umarım birdaha hiçbirimizin başına benzer şeyler gelmez.[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hmm.. peki bişi sorcam arkadaşların bakmışmı adamlara?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Aurora, 17 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki: ben yanıma bi çocuk yaklaştığında bi dükkana kaçıyorum. dik ve psikopat gibi yürümeye çalışıyorum, genellikle walkmanim de oluyor hatta bazen sadece kulaklıkla dolaşıyorum(evet çok komik) bi kadın olduğumu da hesaba katarsak koyu renkler giymek işe yarıyor. bir de gotik makyajı, tamamdır :P otobüste bile rahat rahat yolculuk yapabilirsiniz bu şekilde. gerçi gece karnalıkta size saldırmak isteyen biri bunları çok takar mı? zannetmiyorum ama en azından "saldırmak için iyi bi hedef" olmazsınız. yani "fear vermek" her zaman iyidir. bir böcek izlemiştim national geographicte, hiçbir zehiri ya da silahı olmayan, zararsız bir yaratık. ama öyle korkunç görünüyordu ki. onun da silahı buymuş meğersem. yukarıda bir arkadaş baya mantıklı şeyler önermiş,dikkate almak gerek. ben de kadıköy-bostancı arasında yaşıyorum, ama istanbulun her yeri böyle işte... dikkat etmek lazım.. yolda yürürkn boş bulunmamak lazım, umarım birdaha hiçbirimizin başına benzer şeyler gelmez. güzel dusunceler ama bence pek ise yaramaz. adamların gozu donmus sallayacaklarını sanmıyorm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: navyamphs, 17 Eylül 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 16 Eylül 2005 17:29 tarihinde demiş ki: bence; yumurtatopuk ayakkabi , killi bagirlarini gösteren beyaz gömlek, beyaz corap ve ütülü siyah pantolon giyen , tesbih sallayan , ve ayrica saclarini yalatan ,delikanlilik taslayan , cengiz-ferdi-müslüm 3lüsünü dinleyen bir zihniyet yapabilir bunlari.. 11 yaşındaki, izlerdiği 3-5 filmden kaptığı replikleri buraya yazan tikican kardeşim, bi git işine. Klişeleşmiş zırvalamalarınıda yanında götür. Baydı senin gibiler. sie. Bide townwatch olcaksın yazık kınıyorum....miğdem de bulanıo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dişi olduğu için tw yaptılar nil i zaten ayrıcalıklı o. daha yeni 1000 mesajı oldu boyle tw mi olurmuş.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 katılıyorum cestıra tamamen arkandayım cestır. 11 yaşında daha bu gotik hem çok ayıp çok hep kız olduğundan. kusacam sanırım[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eger ki 15 kisi seni dovdugunde bunun icin aglıycaksan sunu yapcaksan bunu yapcaksan akıllı durcan laf attıklarında onune bakıcaksın. he adam beni dovse nolur ben nyarın onların azına zıcarım saten die dusunuosan at lafını ye dayagını dier gun hepsini olduresiye döv. bunlar zopa yedikce duzeliyolar. yada zopa yiyince bana ayak cekiolardır o ayrı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Heffer, 17 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki: katılıyorum cestıra tamamen arkandayım cestır. 11 yaşında daha bu gotik hem çok ayıp çok hep kız olduğundan. kusacam sanırım 11 yaşındaysa gitsin ders calıssın sübyan bu daha :) Ama gothic'e laf atma yaa hem 11 yaşında kız daha gothic grupları bilmiodur ne gotiğiymiş nil masallardaki gothicler mi :D puahaha yarıldım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "brave"cik :P.. takıl valla gün gelir yüzün arkpuz gibi şişer.. ertesi gün konusamadıktan sonra sen... yada bıçaklanan tanıdığım biri kavga hastasıydı ama artık görse yol değiştiriyor.. dikkat et sana da olmasın..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yalan.... peki nie beni dovmediler?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi en iyisi herkes kendine bir katana edinsin benimki daha buyuk olayina girer ozaman belki kacarlar o cakı ceker sene katanayi belki tırsar biraz ama saka maka bunlar ii ce adam hem dumur ediyolar hemde soyuyolar bizim ark var babasi hafif mafyya(bildiginiz) adam rahat tabi herfi korumayla dolasiyo acaba bizdemi edinsek ole bir koruma[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Anelor, 17 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: yalan.... peki nie beni dovmediler? acik adres weriyorum dovsunler inancam pm atin acik adres icin [signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: LethE, 17 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: "brave"cik :P.. takıl valla gün gelir yüzün arkpuz gibi şişer.. ertesi gün konusamadıktan sonra sen... yada bıçaklanan tanıdığım biri kavga hastasıydı ama artık görse yol değiştiriyor.. dikkat et sana da olmasın.. cok dogru..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben bilmem, başkası demiş 11 diye. ben biliyorum ki 17 yaşında kendisi, 18den gün almakta. ama gotiktir evet. siyah oje falan :P heh[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: LethE, 17 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: "brave"cik :P.. takıl valla gün gelir yüzün arkpuz gibi şişer.. ertesi gün konusamadıktan sonra sen... yada bıçaklanan tanıdığım biri kavga hastasıydı ama artık görse yol değiştiriyor.. dikkat et sana da olmasın.. ya sonucta saate de baglı aksam 10' a kadar yedigin dayaktan bisi olmaz saten meydanın ortasında dayak yediginde araya birileri giriyo elbet. gece de yurume yolda taksi war dolmus war bin kardeşim.[signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 17 Eylül 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ortama göre davranmayı geçinb ortama göre kendinizi savunmayı ogreneceksiniz, ben ogrendi,m,i suan çanakkaledeyim 14 yaşındayım, her yaz buraya geldigimden bu tiplerin milletin %80 nini oluşturdugu bir yer oldugunu biliodum. ondan nedir 11 yaşımda ilk geldigimde buraya karate+kung-fu+güreş ( 3 ünüde aynı adma verio burda bayada bi ödülleri var seviom ustamı :)) 3 senedir bunlarla ugraşıorum her ihtimale karşı gece vb bir yere akıcaksam arkadaşlarla sprey taşıorum yanımda işe yarıo (hatta bu yazın başında test etme imkanımda oldu) şimdik olay şöyle oluyor. ben 2 kız 2 de erkek arkadaşım evime bi 100-200 metre uzaklıtkaki bi kafeden cıktık (ki sahilin yanı başı) o gece bizde kalcaklardı arkadaşlarım... normalde yoldan gideriz. ama o gün kızlar (ki diger arkadaiların sevgilileri oluolar) sahilden gidelim romantik vb dediler. tamam dedik. gittik tabi dedimya burası oyle mallarla dolu ben 13 yaşımdayım 14-15 yaşlarında 3-4 mal (arkadaşlardan biride benimle sınıfta karatede) paranızı cıkartın vb dediler... once olmaz vb dedikten sonra demek oyle diyip dalmaya çalıştılar , tabi sonuç hüsran oldu.. canlarını yaktık arkadaşla... sonrada gözlerine yerdeyken hepsi bi güzel spreyde sıktım. yolumuza devam ettik... yani neymiş? kendini savunmayı ogrenecek her ihtimale karşı tedbirli davranacaksın.. ama bıcak, kelebek, havalı tabanca kurusıkı veya gerçek tabanca gördümüde topuklayacaksın... eger işini bilio ve cıplak elk vs cıplak el yapacaksan karsındakilerde az kisiyse dal,, yoksa kaç bu kadar basit[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla taksiye param yetmiyo gerçi farkettim izmirin taksileri daha kazık.. yanımda adam kesseler umrumda olmaz zaten :) o yüzden bulaşan olmuyo.. (ve evet off nası bıçakladı lan hadi ortama devam şerefee diyip onumuzde bıçaklananları seyrettiğimizde oldu). araya girmezler kalırsın ortada.. o adamlar grup sonuçta alem tırsak öyle ayırmaya gelmiyorlar.. ama dayak yiyen de haketmiştir.[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 biber gazı da bence en iyisi..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aradan her zaman bi grup cıkar yurekli ya sacmalamayın. belki sehre gore deisiodur. lethe sizede yuh bea :) mısır filan patlatsaydınız bi de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 buyuk sehirler tam bir bela her an topuklamaya hazır olmak lazım.. bodrum rahat mesela gecenin 4 unde rahat rahat dolas millet genelde birbirini tanıyor.. bazen saroşlarla filan urasıosun onu da milleti topluyip dovuosun bi daha bulasamıolar :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar