SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: jazz ve mayfa güzel gitmiştide ... hiphop ve samuray hiç olmadı hemde hiç +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: jazz ve mayfa güzel gitmiştide ... hiphop ve samuray hiç olmadı hemde hiç http://i.imgur.com/Ifkzw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bence gayet iyi mugen gibi bir adam için ayrica yo madafaka da demiyorlar sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 olsun abi çok ii her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qxfRGd7zHyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 17. bölümde okuru geçmişini anlatırken çalan http://www.youtube.com/watch?v=dBYDcZMCRnY bu da 12. bölümde jin kadını batakhaneden kaçırırken çalan http://www.youtube.com/watch?v=Z-tTmSY4m4M ostde yer almayan şarkılar bunlar baya var aslıda bulabilirsem baya iyi olcak nujabes diskografisinden eksik olan albümlere bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bebop ile karsilastirilacak kadar iyiyse ben de indireyim. Bu arada bebop'u bitirmeden yorum yapmayin haksizlik olur. Izlerken cok sarmiyor belki ama bitirdiginizde god tier oldugunu anliyorsunuz. Bak duygulandim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 champlooyu beğenmeyen dombili taocu veya shogunate hesabına çalışıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bebop mı daha iyi champloo mu tartışılır da, ben champloo'da daha çok zevk aldım bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 -Deno- said: bebop mı daha iyi champloo mu tartışılır da, ben champloo'da daha çok zevk aldım bariz. yok o tartışılmaz. o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bariz champloo daha iyi ya das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 champloonun beboptan üstüne olduğu tek nokta var o da komedi kısımları bebop espirilerde daha klas takılıyordu. daha çok tebessüm ettirmeye yönelik hoş diyaloglar üstüneydi. champloo EHÜLELE ÇOK GOMİK LAN BEYZBOL BÖLÜMÜ tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 horranda jin geliodu böle sarışın mavi gözlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mügenin genelev sahnesi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 apayrıymış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mugen mi jin mi derseniz; mugen derim. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mügen = nigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.spookhouse.net/angelynx/comics/SC_dates.html burda geçen olaylar kişiler ve tarihler var ayrıca jin>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ilk 5 bolumu izledim ve cok net bir sekilde jin diyorum. Onumdeki 20 bolumde de bu kararimi degistirebilecek kadar buyuk bir sey olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ilk defa bir animenin openingini hiç atlamadan izledim ayrıca, hatta yeri geldi geri sarıp tekrar izledim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Hala izliyorum günde 2 bölüm. Cowboy bebop daha bi oneshot. 14.ü bölüm en epic hala gözümde champloo adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çünkü obokuri ee umi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu kadar çabuk bitmesine üzülüyor lan insan, keşke unutsam da tekrar aynı heyecanla izleyebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Düzgün HD versiyonlarını buldum, sırf o yüzden tekrar izliyorum şu an. Ne süper şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar