Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tengen gayet şükelaymış. bu yaşımdan sonra mecha fangirl mü olucam ben şimdi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oh başlarda biraz bayabilrisin diye korkuyodum da daha baştan sevdiysen şöle bi 16. bölüme gelince animenin asıl epikliği başlıcak ona göre izle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi 14 çok epik ya. obokuri eeumi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 anca izleyebildim bu seriyi kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım, bu ise tam tersine inanılmaz sevdirdi. 3 karakterin arasındaki bi türlü anlayamadığımız ilişki ve bağ çok iyi. Sürekli bu maceranın sonu gelecek bu insanlar ayrılacak hissini de Fuu gibi hissedebiliorsun izlerken. 3 kişi bi araya gelip macera yaşiolar. Tarihi bilgi muhabbeti de çok güzel, bezboldur grafitidir o tarz geyikleri de çok iyi. 10 numara seriydi, tebrik ettim ^_^ ve o Obokuri Eeumi harbiden inanılmaz bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mortis said: kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım şu bi kenarda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 mortis tamamen haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha samurai champloo'yu yeni izlemiş. bir de japonya'ya falan gitti bu adam !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o postla fena aggro alacak, cowboy bebop sevmedim demiş adam abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 mahalle baskısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kaede said: Mortis said: kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım şu bi kenarda dursunabi ne bileyim. ben de sevemedim bebop'ı. star wars'ı da sevemedim. transformers armada'yı da sevemedim. içinde uzay barındıran hiç bişeyi sevemedim. ne o öyle gemiler filan. galaktik cumhuriyet filan... meh. galaksi kelimesini sevemedim bi kere. böyle ortaçağ olacak, ne bileyim eski çağlar filan. kılıç olacak. toprak olacak toprak. pewpew laser bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayır bunun ikinci fazı BEN FIREFLY DA SEVMİYORUM dur ki sonuçları daha ağır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abov. kaçızladım. :D smileyler neden gay. NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben starwars fanıyım bu arada uzayla bi sıkıntım yok da cowboy bebop ne biliim , izlerken çok böle etkilenmedim ,veya bağlanmadım bi karaktere öle izledim geçti. o değil de wikipedia da cowboy bebopun demographicinde: Shoujo yazio? troll herhalde? http://en.wikipedia.org/wiki/Cowboy_Bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şimdi ben zaten "beterin beteri vardır" zihniyetiyle hareket edip mortis'e hand of salvation atmak istedim. zira kendisine, bağa zamanında togc10 heroic taktiği anlattığı için bir vefa borcum var. eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 TheRiverBelow said: Kaede said: Mortis said: kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım şu bi kenarda dursunabi ne bileyim. ben de sevemedim bebop'ı. star wars'ı da sevemedim. transformers armada'yı da sevemedim. içinde uzay barındıran hiç bişeyi sevemedim. ne o öyle gemiler filan. galaktik cumhuriyet filan... meh. galaksi kelimesini sevemedim bi kere. böyle ortaçağ olacak, ne bileyim eski çağlar filan. kılıç olacak. toprak olacak toprak. pewpew laser bye. NNNNNNOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 jazz ve mayfa güzel gitmiştide ... hiphop ve samuray hiç olmadı hemde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 In search of new lands, I build a new house I thatch the house with reed stalks... gathered neatly in bundles I thatch the house with reed stalks, gathered neatly in bundles At the stone wall, let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites. At the stone wall, let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites. Let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites. The eighth month is fast approaching, and yet I have nothing to wear I want to dress gaily, so brother, will you lend me just one sleeve? I wish to dress my children and loved ones... in the one kimono that I own As for me, I will wear vines... that I plucked deep in the mountains The light of the full moon shines down, illuminating the world with its divine light When my lover sneaks in to visit me, I wish that the clouds would hide that light just a little. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 adam etkisinde kaldı. o değilde death wish parçası ne gazdır ya, dün açtım gene samurai champloo playlistimi kendimden geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Play listi bayağı başarılı ya, battle cry'ı falan gün aşırı dinliyorum ki türü hiç sevmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 KenshinHimura said: jazz ve mayfa güzel gitmiştide ... hiphop ve samuray hiç olmadı hemde hiç http://img232.imageshack.us/img232/8458/whapap.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 elindeki ne onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ağzını kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://i.imgur.com/iGj7N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar