Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Samurai Champloo

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
anca izleyebildim bu seriyi

kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım, bu ise tam tersine inanılmaz sevdirdi.

3 karakterin arasındaki bi türlü anlayamadığımız ilişki ve bağ çok iyi. Sürekli bu maceranın sonu gelecek bu insanlar ayrılacak hissini de Fuu gibi hissedebiliorsun izlerken.

3 kişi bi araya gelip macera yaşiolar. Tarihi bilgi muhabbeti de çok güzel, bezboldur grafitidir o tarz geyikleri de çok iyi.

10 numara seriydi, tebrik ettim ^_^
ve o Obokuri Eeumi harbiden inanılmaz bi şarkı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Mortis said:
kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım

şu bi kenarda dursun
abi ne bileyim. ben de sevemedim bebop'ı. star wars'ı da sevemedim. transformers armada'yı da sevemedim. içinde uzay barındıran hiç bişeyi sevemedim. ne o öyle gemiler filan. galaktik cumhuriyet filan... meh. galaksi kelimesini sevemedim bi kere. böyle ortaçağ olacak, ne bileyim eski çağlar filan. kılıç olacak. toprak olacak toprak. pewpew laser bye.
Sosyal ağlarda paylaş

ben starwars fanıyım bu arada uzayla bi sıkıntım yok da cowboy bebop ne biliim , izlerken çok böle etkilenmedim ,veya bağlanmadım bi karaktere öle izledim geçti.

o değil de wikipedia da cowboy bebopun demographicinde: Shoujo yazio? troll herhalde?

http://en.wikipedia.org/wiki/Cowboy_Bebop
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

Kaede said:

Mortis said:
kızacaksınız ama cowboy bebopu pek sevmemiştim, 2 kere izlemeyi denedim en sonunda da bitiremeden bırakmıştım

şu bi kenarda dursun
abi ne bileyim. ben de sevemedim bebop'ı. star wars'ı da sevemedim. transformers armada'yı da sevemedim. içinde uzay barındıran hiç bişeyi sevemedim. ne o öyle gemiler filan. galaktik cumhuriyet filan... meh. galaksi kelimesini sevemedim bi kere. böyle ortaçağ olacak, ne bileyim eski çağlar filan. kılıç olacak. toprak olacak toprak. pewpew laser bye.

NNNNNNOOOOOOOOOO
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
In search of new lands, I build a new house
I thatch the house with reed stalks... gathered neatly in bundles
I thatch the house with reed stalks, gathered neatly in bundles

At the stone wall, let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites.
At the stone wall, let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites.
Let us celebrate the golden house, that was built by a hundred black kites.

The eighth month is fast approaching, and yet I have nothing to wear
I want to dress gaily, so brother, will you lend me just one sleeve?
I wish to dress my children and loved ones... in the one kimono that I own
As for me, I will wear vines... that I plucked deep in the mountains

The light of the full moon shines down, illuminating the world with its divine light
When my lover sneaks in to visit me, I wish that the clouds would hide that light just a little.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...