Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay bacaksız vay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben o yaşta ayağımı futbol topuna isabet ettiremezdim:D Helal walla çocuğa

Ama böyle giderse diğer takımlar bu çocuğa topuktan bi piercing takarlar yani söyliyim ben:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
said:
cuytherock, 18 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
arkadaşa kına getirin hemen :lol:

g.tüne kına yakmamı mı istiyorsun??senin iğrenc k.çını elleyemem adamım:D
burda bile laf sokmaya çalışanlar çıktı.ilginç[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!!
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 18 Eylül 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
a.k. herkes de çocuk gibiymiş zaten de biz bilmiomuşuz.bi gidin.

+1903[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
çocuk 1995 li bunu 2001de çekmişler yani 6yşındayken biz altı yaşındayken ARabalarla oynamıyormuduk El insaf yani[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Mesaj tarihi:
Çocuğun tek yaptığı kalecinin yetişemeyeceği şekilde yukarı top vurmak. Oraya da vurmak bir başarı tabi ama kaleci uzun boylu olsa o gollerin %90ını kurtarır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
İzlemiştim daha önce. Helall =)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 18 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
tsubasa gibi bu velet.

tsubasa 4 ever abi oneydi ole ya atari basında gecen zamanlar tsubasa makabayashi kojiro [signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Mesaj tarihi:
farkli seyler mi seyrettik acaba?
cocuk 6 yasinda ve su an turkiye liginde oynayan bazi adamlarin beceremedigi seyler yapiyo, siz gelmis iyi degil oyle boyle diyosunuz. biragin allanisen yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
insight, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 20 Eylül 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
çocuk 1995 li bunu 2001de çekmişler yani 6yşındayken biz altı yaşındayken ARabalarla oynamıyormuduk El insaf yani

Biz aksinimi söyledik?

iyide belki gormedim[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Mesaj tarihi:
valla helal olsun
o ne şutlar çalımlar öyle yaa
kalecinin üstünden aşırıyo ama süperr lig forvetleri bile yapamıyo bunu
aşağı yukarı 20-30 metreden golü var galiba bitane
müthiş
ben izlerken keyif aldım şahsen hele sıfırda defansa attığı çalım yok mu bitirdi beni

bi bu çocuk bi de
messi[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:

Ya şimdi bacaksız diyince şu resim geldi aklıma koyayım bari:

[spo1=Şu resim][/spo][signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.

Mesaj tarihi:
ahahah resim maniyak :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...