Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Gelecegin Ronaldinho'su..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çocuk 12 05 1995 doğumlu ikinci kısımdaki videolar da 2001 de çekilmiş kreş te siz bunları yapabiliomuydunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 a.k. herkes de çocuk gibiymiş zaten de biz bilmiomuşuz.bi gidin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ya ben o yaşta ayağımı futbol topuna isabet ettiremezdim:D Helal walla çocuğa Ama böyle giderse diğer takımlar bu çocuğa topuktan bi piercing takarlar yani söyliyim ben:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: cuytherock, 18 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki: arkadaşa kına getirin hemen :lol: g.tüne kına yakmamı mı istiyorsun??senin iğrenc k.çını elleyemem adamım:D burda bile laf sokmaya çalışanlar çıktı.ilginç[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Sly-One, 18 Eylül 2005 14:26 tarihinde demiş ki: a.k. herkes de çocuk gibiymiş zaten de biz bilmiomuşuz.bi gidin. +1903[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok begendim ellerine sağlık elemanın[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 :) Çocuk yaşıtlarına nazaran daha güzel oynuyor. O yaşta bi çocuk o şutları çekemez normalda. Bilekleride yaşına göre çok kıvrak. Oynadıkta biliyoruz jnm =)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 çocuk 1995 li bunu 2001de çekmişler yani 6yşındayken biz altı yaşındayken ARabalarla oynamıyormuduk El insaf yani[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çocuğun tek yaptığı kalecinin yetişemeyeceği şekilde yukarı top vurmak. Oraya da vurmak bir başarı tabi ama kaleci uzun boylu olsa o gollerin %90ını kurtarır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yetenıklı cocuk harbiden[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gordios, 20 Eylül 2005 14:40 tarihinde demiş ki: çocuk 1995 li bunu 2001de çekmişler yani 6yşındayken biz altı yaşındayken ARabalarla oynamıyormuduk El insaf yani Biz aksinimi söyledik?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İzlemiştim daha önce. Helall =)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hafiften bencil yalnız... ehehe ben de öyle olsam bende pas vermezdim zaten... ne vercem be bana pas versinler :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 18 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki: oha çocuk. :lol::lol::lol:[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abi cocuk güzel oynuorda müzik berbat etmiş olayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: metboy, 18 Eylül 2005 11:47 tarihinde demiş ki: tsubasa gibi bu velet. tsubasa 4 ever abi oneydi ole ya atari basında gecen zamanlar tsubasa makabayashi kojiro [signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 farkli seyler mi seyrettik acaba? cocuk 6 yasinda ve su an turkiye liginde oynayan bazi adamlarin beceremedigi seyler yapiyo, siz gelmis iyi degil oyle boyle diyosunuz. biragin allanisen yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: insight, 20 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: Gordios, 20 Eylül 2005 14:40 tarihinde demiş ki: çocuk 1995 li bunu 2001de çekmişler yani 6yşındayken biz altı yaşındayken ARabalarla oynamıyormuduk El insaf yani Biz aksinimi söyledik? iyide belki gormedim[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla helal olsun o ne şutlar çalımlar öyle yaa kalecinin üstünden aşırıyo ama süperr lig forvetleri bile yapamıyo bunu aşağı yukarı 20-30 metreden golü var galiba bitane müthiş ben izlerken keyif aldım şahsen hele sıfırda defansa attığı çalım yok mu bitirdi beni bi bu çocuk bi de messi[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ya şimdi bacaksız diyince şu resim geldi aklıma koyayım bari: [spo1=Şu resim][/spo][signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahahah resim maniyak :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar