Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istediğimiz south park farkını sonunda ortaya koyuyorlar.

şimdi spoiler'a girelim

muhammed'i gösterirsin gösteremezsin konusu

konu çok iyi, çok sağlam düşünmüşler ama sanki biraz abartmışlar. ben de aynı gerilimi daha önceki olayda da yaşamıştım (cartoon wars 1-2). yani ne bileyim şaşkınlıkla izledim. bize gösteremezsiniz dalga geçemezsiniz dediniz biz de sizin kurallarınıza uyarak ayarı verdik demişler resmen. teddy bear maskotu absürd gibi kaçıyor ama şimdi orda ne giydirsen hepsi absürd kaçacak zaten. ne bileyim bakalım devamında ne olacak.

ha diğer yandan zaten göstermişlerdi super best friends diye ve gayet de düzgün bir karakter olarak. sonra o bölümden itibaren cartoon wars bölümüne kadar her south park bölümünün açılışında tüm karakterleri gösterdikleri ekranda muhammed de hep vardı.(ki cartoon wars bölümünde family guy muhammedi gösterdi ama biz göstermeyi reddediyoruz ayağı yapmalarına rağmen).

olay aslında biraz da medyaya bağlı. birileri çıkıyor laaan şöyle bir çizgi dizi muhammedi çizmiş gösteriyor koşun koşun diye kışkırtıyor diğerleri de nasıl gösterirler diye gaza gelince ortada anlamsız bir baskı oluşuyor. sanki şey gibi, 3 arkadaş oturuyor biri normalde tepki çekmeyecek bir hareket yapıyor mesela diğerinin kafasına kötü niyetli olmadan yavaşça vuruyor. üçüncü eleman bir atlıyor oha lan senin kafana vurdu, sen niye kafana vurduruyorsun ki ezdirme kendini diye kışkırtıyor. vurulan da bana vuramazsın bir daha yapma diyince bu sefer vuran adam sırf uyuzluğuna, yapamayacağı iddia edildiği için, engellendiği için vurmak istiyor. halbuki zaten kötü niyetli olmadan yapmıştı.

neyse, cartmanın babası muhabbetini açmaları iyi olmuş, annesinin hem babası hem annesi olması çok salak bi olaydı zaten.

Mesaj tarihi:
VE SONUNDA

Muslims are Urged to Kill "South Park" Creators

A radical Islamic website has threatened the creators of "South Park" by stating that Trey Parker and Matt Stone could face violent retribution for depicting the Prophet Muhammad in a bear suit during the 200th episode of the show.

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=17438&count=0#ixzz0lkbfy8OV
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O kadar da kötü değildi. Farklıydı sadece. Zaten bloglarında bu hafta tamamen farklı birşey yapacağız demişlerdi.
  • Yeni Oluştur...