Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Güzeldi, eski bölümlere göndermeler süperdi.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 14. sezon daha boş geçmedi :D çok güzel gidiyor bence
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hahaha harika bolumdu be ayi kostumunde muhammed falan, hayvan herifler ya yalniz bir sonraki bolumu iyi baglayamazlarsa cosar yine millet
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adamlar resmen geçmiş kötü sezaonların özrünü diliyorlar.. o kadar iyi bir de ben çok gerildim lan gelsin bir sornaki bölümn..
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 istediğimiz south park farkını sonunda ortaya koyuyorlar. şimdi spoiler'a girelim muhammed'i gösterirsin gösteremezsin konusu konu çok iyi, çok sağlam düşünmüşler ama sanki biraz abartmışlar. ben de aynı gerilimi daha önceki olayda da yaşamıştım (cartoon wars 1-2). yani ne bileyim şaşkınlıkla izledim. bize gösteremezsiniz dalga geçemezsiniz dediniz biz de sizin kurallarınıza uyarak ayarı verdik demişler resmen. teddy bear maskotu absürd gibi kaçıyor ama şimdi orda ne giydirsen hepsi absürd kaçacak zaten. ne bileyim bakalım devamında ne olacak. ha diğer yandan zaten göstermişlerdi super best friends diye ve gayet de düzgün bir karakter olarak. sonra o bölümden itibaren cartoon wars bölümüne kadar her south park bölümünün açılışında tüm karakterleri gösterdikleri ekranda muhammed de hep vardı.(ki cartoon wars bölümünde family guy muhammedi gösterdi ama biz göstermeyi reddediyoruz ayağı yapmalarına rağmen). olay aslında biraz da medyaya bağlı. birileri çıkıyor laaan şöyle bir çizgi dizi muhammedi çizmiş gösteriyor koşun koşun diye kışkırtıyor diğerleri de nasıl gösterirler diye gaza gelince ortada anlamsız bir baskı oluşuyor. sanki şey gibi, 3 arkadaş oturuyor biri normalde tepki çekmeyecek bir hareket yapıyor mesela diğerinin kafasına kötü niyetli olmadan yavaşça vuruyor. üçüncü eleman bir atlıyor oha lan senin kafana vurdu, sen niye kafana vurduruyorsun ki ezdirme kendini diye kışkırtıyor. vurulan da bana vuramazsın bir daha yapma diyince bu sefer vuran adam sırf uyuzluğuna, yapamayacağı iddia edildiği için, engellendiği için vurmak istiyor. halbuki zaten kötü niyetli olmadan yapmıştı. neyse, cartmanın babası muhabbetini açmaları iyi olmuş, annesinin hem babası hem annesi olması çok salak bi olaydı zaten.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 harika ötesi bir bölümdü, beklediğimi fazlasıyla aldım hehe herşey denmiş, raziel'e de katılyorum sonuna kadar fikirlerimi anlatmış
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ve ayrıca tabii ki Bölümden RELEASE THE KRAKEN gülmekten ağrılar girdi her tarafıma burada sadfasd
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 VE SONUNDA Muslims are Urged to Kill "South Park" Creators A radical Islamic website has threatened the creators of "South Park" by stating that Trey Parker and Matt Stone could face violent retribution for depicting the Prophet Muhammad in a bear suit during the 200th episode of the show. http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=17438&count=0#ixzz0lkbfy8OV
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 trey parker ile matt stone öldürülürse bende müslümanlığı bırakırım arkadaş. böyle din olmaz olsun diyip. :(
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ölmesinler, zaten çok yalnızım. kimsem yok. :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://www.southparkstudios.com/episodes/sp_1406_Sorry.jpg oha lan ne yapmış adamlar.. internette başka yerden izleyeibliyormuyuz bunu?
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mXV93K2XYu0&feature=player_embedded#at=325 youtube silmeden saldirin EHEUEHEUEYH all star bolum harbi ahahahaha
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://ccinsider.comedycentral.com/files/2010/04/the_simpsons.jpg
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hay ben bu comedy centralın... biplemeden kulağım aktı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Süper bölümdü. Bundan önce Scott Tenorman must die izlenmeli.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 I've learned something today sonrası süperdi ahah
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hiç tepki çekmemiş olsaydı biraz daha farklı bir bölüm izleyebilirdik belki de edit: 201 için tabi
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 GERGE said: Süper bölümdü. Bundan önce Scott Tenorman must die izlenmeli. sağlam spoiler, tebrikler!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sanırım gördüğüm en kötü South Park bölümüydü.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ne kadar gereksiz bir bölümdü yahu. Fillerlarda bile bir iki kez gülerdim eskiden
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 O kadar da kötü değildi. Farklıydı sadece. Zaten bloglarında bu hafta tamamen farklı birşey yapacağız demişlerdi.
Öne çıkan mesajlar