Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 5. indirdim ama izleyemedim daha güzel yorumlar var facebook grununda :) 4'te gerçekten rezaletti bence,ciddi anlamda bu kadar sıkıldığım South Park bölümü yoktu sanırım.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bu sezon iyi değil ama geçen sezon çoooook iyiydi. Bu son bölümden sonra kimse Kanye West demesin :D
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 the coon harikaymis cidden daha yeni izleyebildim offf soyle bir cocugum olur umarim ileride
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 margaritaville'de de stan'in o aleti fırlatıp kırdığı an böyle anırmıştım gülmekten,böyle tepkileri çok iyi yapıyor bunlar ya sdfdsa evet geçen sezon tartışmasız çok iyiydi,bu sezonda kötü başlamadı ama işte 4. kötüydü kabul etmek gerek.
st Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Merhabalar arkadaşlar, Yeni bir site açmayı düşünüyorum South Park ile ilgili. Sitenin en önemli özelliği tüm South Park bölümlerinin izlenebilir durumda olması. Böyle siteler zaten mevcut ama, düşündüğüm sistemin farkı videoların entegre altyazılı olması. Ama videoya gömülü değil altyazılar. Dolayısı ile düzenlemek mümkün. Sistemi yazdım, ihtiyacım olan beta testerlar bulmak. Bazı altyazıların timingleri yanlış. Bunları belirleyip düzeltmemiz gerekli. Şu ana kadar yayınlanmış tüm bölümler de sitede mevcut. Beta versiyonda yardım eden herkes ileride sitede moderatör olmaya hak kazanacak. Dediğim gibi, test edip bütün altyazıları onaylayalım. Sisteme bölüm bilgisi, üyelik, yorumlama, puanlama, forum gibi alt-sistemler ekleyelim. Türkçe güzel bir South Park platformumuz olsun. Bana özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz. ayrıca st [at] sutasarim.net adresinden mail atarak ulaşabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum! Sistemin şu anki linki South Park Türk
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ne güzel trojan sokmaya çalışıyor senin siten öyle.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 öncelikle kolay gelsin. sonra da çok yavaş yükleniyor gibi videolar.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 -Deno- said: ne güzel trojan sokmaya çalışıyor senin siten öyle. var mı cidden trojan.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 son bölümü izliyim diye yüklüyordum, direk nod32'den uyarılar geldi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Genius (!) mükemmeldi :):):) Ayrıca South Park bölümleri çok daha üstün bir kaliteed kendi resmi sitesinde yayınlanıyor. Aynı gün hemde, neden senin sitene baksın ki insanlar.
st Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Merhabalar, Deno, NOD32'nin ne uyarı verdiğinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? GERGE, yazıyı dikkatli okuduysanız "Böyle siteler zaten mevcut ama, düşündüğüm sistemin farkı videoların entegre altyazılı olması. Ama videoya gömülü değil altyazılar. Dolayısı ile düzenlemek mümkün." yazıyor. Kolay gelsin.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Kaspi yakaladı troj'u. Ayrıca sitede ilk bölüme bakayım dedim. Timingler hatalı.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Nihayet başlıyor. "I see dead celebrities"
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahaha harika bir bölümle geri dönmüşler,bayağı güldüm :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 son bölüm olağanüstüydü,adamlar bunca ara verdiler ama dönüşleri cidden harika oldu. Mutlaka izleyin,uzun zamandır bu kadar gülmemiştim ASDAS
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 post kasma lan "harika döndüler harika döndüler" diyer asdas. ne vardı son bölümde ?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @dragonmax butters pimp oluyor :D
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kelbaykus diye bi forumda gayet altyazılı, efektif bi şekilde izleniyo tüm bölümler
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 <3 cnmmmmm teşekkrüler :D izliyim bu son bölümü eheh
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 butters küçük masum butters pezevenk oldu ha, bizim saf buttersımız kadın pazarlayıp para yaptı ha.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu haftaki bölüm iidi ya wrestling huehue
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dun imagination landi izledim gene, adasfsdfs cok iyi lan.
Öne çıkan mesajlar