senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 insanlik nereye gido lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ne içiriyorla o kıza öyle ? Ve neden içiyor ? Bir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Red Bull ve Mountain Dew karışımı içiriyorlarmış. Çocuğun bunların elinden alınması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Daha korkuncu: "The series' first season was one of TLC's highest-rated shows". Daha da korkuncu: TLC (former initialism for The Learning Channel) is an American cable TV specialty channel which initially focused on educational content. Since 1991 TLC has been owned by Discovery Communications. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ben egzejere ediyorlar sanıyordum. Harbiden gerçekmiş. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 anaya bak çocuğa bak aman yarabbi kadının surat 4 katlı apartman gibi. o kız bu kadar yemeye önce dana gibi olur şeker hastası olur ardından kusma hastalığına falan yakalanur sonra da 30 yaşoına varmadan dozdan veya ilaçtan ölür gider figüran olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PPYrW1ILV7U&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 GERGE said: Red Bull ve Mountain Dew karışımı içiriyorlarmış. Çocuğun bunların elinden alınması lazım. Sebebini söylüyor mu neden içirdiğinin ? Yani yarışma uzun sürüyor ondan mı içiyor enerji versin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 anlamadım orasını ben ama hep içiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Law said: Sebebini söylüyor mu neden içirdiğinin ? Yani yarışma uzun sürüyor ondan mı içiyor enerji versin diye. Herşey para için işte. Televizyon şovu bu. İnsanlar bir gerizekalı annenin çocuğunun geleceğini karartmasını ilgiyle izledikleri için içiyor o beyinsiz velet. Ve Amerika bunu izliyor. Daha ne kadar kötüye gidebilir ki diye. Southpark yapımcıları da 16 sezonluk dünyanın en uçuk çizgi film yapımcısıyım ama böyle kafa görmedim diyorlar işte. Bu arada ne kafası oldukça açık. Redbull ve Mountain Dew. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 o köylü güneyli aksanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 İşin kötüsü günde 50 bölüm veriyorlar resmen. Utanmasalar 24 saat yayın yapıcaklar. Honey daha işin merhametli kısmı, bir bölüm izleyin kanınız donar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bariz pedolar için program işte http://www.youtube.com/watch?v=0q6AbBz8FPw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 White trash kavramını sonunda anlayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 son bölümü izlemedim de, ondan önceki sarcastaball direk paticik konu dışı ülke gündemi konularını özetliyor, normal yazı yazamıyoruz artık akp saçma bişey yaptığında hahah öyle bir duruma gelcez ki ülkenin %100ü akpyi destekliyor gibi gözükecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahaha şimdi izledim baya iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ABİ TODDLERS AND TİARASI İZLİYORUM SU AN ALLAH BELANIZI VERSIN ONU ORAY AKOYANIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Şimdi baktım ben, sezon 4 bir de. Bebekler başta sevimliydi, sonra yavaş yavaş korkunçlaşmaya başladılar. Abi, NİYE BUNLAR THE TEACHING CHANNEL'DA???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kötü örnek de örnektir. Adamlar bir nebze bakın bu malzemeler gibi davranirsaniz sizin çocuğunuz da böyle olur diyor olabilirler de sanmıyorum. Mal hepsi bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Efsane ötesi bölüm geliyor gibi ahah http://www.facebook.com/photo.php?v=467969959892944 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WTYmuHatJ14 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 WELL HELLO THERE MR. UPS MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Cartman Kyle - Jewish population isn't dying out fatass. It's growing. Alarm çaldı ya o anda. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=WTYmuHatJ14 ahahaha Sezonun en iyisi bu sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 son bölüm çok efsaneydi, eskileri aratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar