Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 aloo çıktı lan 1. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yine toplumun kanayan yaralarından birine değinmişler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tam DAS lık bir bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yıkık ingilizcemle izledim dizide herşey birbirne girdi. neyse altyazı gogo naopalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Son bölüm süperrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ahahahahah Southpark s16e03 1980ler ve iphone... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mokoko said: vaperon said: Bilmiyorum da şu uzaylı geyiği dikkatinizi çekti mi southparktaki? Dünya bunu konuşuyor ahahahsdfa observer O uzaylı geyiğinin olayı south park adının geldiği kasaba'da devamlı uzaylı ihbarları vs. oluyormuş.Ona mütemadiyen bir gönderme olsa gerek ki ben hiç dikkat etmemiştim,çok ince ve hoş bir ayrıntı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 adamlar kalitesini koruyor, harika bölüm gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 düştü aaa kimse sp izlemez olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Son bölüm imbaydı. En sonunda öyle bir twist var ki. Cartman artık bir... Bakmayın. Gidin izleyin! Bak hala... There be dragons! Yahudi!! ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yeni sezonun ilk 3 bölüm aşırı dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi Cartman... Hala şoktayım... Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya bu broadwaydeki müzikalleri yüzünden berbat ettiler güzelim south parkı. son 6 sezon yanından bile geçemez diğer sezonların. arada güzel bölümler çıkmıyor değil fakat mumla arıyosun eski bölümlerdeki senaryoları. artık sırf vakit geçirmek için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 daha önce ne için izliyodun abi southparkı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya zaten ilk 9 sezonu indiripte izledim, komikti. bekliyordum yani her hafta çıkmasını. şimdi meeeh çıksada olur çıkmasada. ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 4. bölüm rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Original Air Date: 04.11.2012 Stan wants to raise awareness about the dangers of bullying by shooting a big dance video. Will he able to handle the pressure that goes along with the notoriety of taking on such a worthy cause? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5LKcsB8OMw8 abi san diego da oturuyorum, herkesin ağzında bu şarkı resmen ahahah http://www.southparkstudios.com/clips/412210/jackin-it-in-san-diego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 5 çok iyi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 of ntvnin yaptığı habere bak ahaha http://www.ntvmsnbc.com/id/25341310/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Haketmişti ama adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 adamlar amatör yeşil perde efekti yapmışlar oha detaya gel, ne biçim saygı duydum anlatamam. http://www2.picturepush.com/photo/a/8069105/img/8069105.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Son bölüm süperdi. Efsanelerden direk. Live Action!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi yok çok harika bölüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar