RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 izleyen varmı? south parkta bir bölümde (yaklaşık 25dk sürüo) abartısız 3dk aralıklarla kahkahaya bogulmustum siz south parkta bole hiç muthiş komik bolumlere rastladınızmı ?[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Onu izlerken modumda olmam lazım. İlk izlediğimde gülmediğim şeye başka zaman kopabiliyorum hehe:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Redeagle, 18 Eylül 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Onu izlerken modumda olmam lazım. İlk izlediğimde gülmediğim şeye başka zaman kopabiliyorum hehe:D Eric Cartmanin neredeyse tüm hareketleri ve sözleri beni (modumdayken) altıma yapıcak sekılde kahkahaya boguyor super eleman yav :)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Misal bir ninja bölümü vardı heheh güseldi. Ninja oluolardı bunlar fln komediydi:). [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 18 Eylül 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 "so i can use my invisability for being not seen by anyone... i have the power kyle..." Eric Cartman[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 "Return of the lord of the rings to the two towers " derim daha bişey demem. Aralıksız 3 dakka ne demek, tamamında aralıksız gülmüştüm.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 19 Eylül 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: elektrot, 19 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: "Return of the lord of the rings to the two towers " derim daha bişey demem. Aralıksız 3 dakka ne demek, tamamında aralıksız gülmüştüm. hemen çekeyim netten bakalım beni guldurcekmi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mr. And Mrs. Thompson (popo adamlar) bölümü hayatımda izlediğim en komik tv yapımıydı :) Yeni sezon ba$ladı her pazar 24.00'da..[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 'mphpmsmapms!' kenny[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 var mı timiy gibisi bea hele lords of the underground'a vokal yapışı mütişti yaw...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Good time with weapons (Season 8 epi 1) Anime sevenlerin kaçımaması gereken bi bölüm. Bizimkiler birer anime karakteri haline geliyor. hele hele cartman'ın büründüğü kılığı görmelisiniz. tabi benim koptuğum sahne cartmanın so-called "görünmezlik" gücü ile sahnenin ortasına anadan doğma dalması ve mimikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşlar bildiğiniz çok komik south park bölümlerini tam adlarıyla yazarmısnız internetten indireceğim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 South Park'ın aktif bir konusu olmamasına inanamıyorum. Son bölüm çok iyiydi, o müzikali ben de izlemedim ama, o kadar korkunç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 12. sezon final çıktı. Buradan izleyebilirsiniz. Tamamen kanuni (bu hafta sonu için sadece, sonra yasalar nedenirye birkaç hafta down olacak). Her yeni bölümde bu konuyu update etmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Önümüzdeki ay başlıyor 13. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 "make love not warcraft" ı unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Haftaya başlıyor, hem de HD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 13. sezon başladı. 13x01 said: Thinking it's his way into her heart and other body parts, Kenny takes his new girlfriend to a Jonas Brothers concert. His dream of taking their relationship to the next level is crushed when the Jonas Brothers give them purity rings. Konuya bak AHAHAHA :D bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oley başladı ^^ şu south park tayfa çok tembel ya 7 hafta bölüm yayınlıcaklar 1.5 ay sonra tekrar ara verip eylülde 1.5 ay daha toplam 3 ay sonra yan gel yat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mükemmel bölümdü. Bu arada www.southparkstudios.com daki yayın widescreen olmuş, hem de neredeyse HD kalitesinde. Yarın kaldırırlar, bakın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 the coon,çok iyiydi ya :D Vizyon'da konusu vardı da buraya geçtik galiba :) daha iyi tabii ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mükemmel parodiydi. Cartman ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Oha ya bu herifler hakkaten dahi süper oturtmuşlar senaryoyu spo rahibin bide iice kızması filan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 disney hala dava icin calisiyordur adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 la olm güzel yeni bölüm geldi siz hala disney desiniz sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar