Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

izleyen varmı? south parkta bir bölümde (yaklaşık 25dk sürüo) abartısız 3dk aralıklarla kahkahaya bogulmustum siz south parkta bole hiç muthiş komik bolumlere rastladınızmı ?[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 18 Eylül 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Onu izlerken modumda olmam lazım. İlk izlediğimde gülmediğim şeye başka zaman kopabiliyorum hehe:D

Eric Cartmanin neredeyse tüm hareketleri ve sözleri beni (modumdayken) altıma yapıcak sekılde kahkahaya boguyor super eleman yav :)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

"Return of the lord of the rings to the two towers " derim daha bişey demem.
Aralıksız 3 dakka ne demek, tamamında aralıksız gülmüştüm.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 19 Eylül 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Good time with weapons (Season 8 epi 1)

Anime sevenlerin kaçımaması gereken bi bölüm. Bizimkiler birer anime karakteri haline geliyor. hele hele cartman'ın büründüğü kılığı görmelisiniz.

tabi benim koptuğum sahne cartmanın so-called "görünmezlik" gücü ile sahnenin ortasına anadan doğma dalması ve mimikleri..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
13. sezon başladı.

13x01 said:
Thinking it's his way into her heart and other body parts, Kenny takes his new girlfriend to a Jonas Brothers concert. His dream of taking their relationship to the next level is crushed when the Jonas Brothers give them purity rings.

Konuya bak AHAHAHA :D bakalım nasılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...