Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izleyen varmı? south parkta bir bölümde (yaklaşık 25dk sürüo) abartısız 3dk aralıklarla kahkahaya bogulmustum siz south parkta bole hiç muthiş komik bolumlere rastladınızmı ?[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Mesaj tarihi:
Onu izlerken modumda olmam lazım. İlk izlediğimde gülmediğim şeye başka zaman kopabiliyorum hehe:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
Redeagle, 18 Eylül 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Onu izlerken modumda olmam lazım. İlk izlediğimde gülmediğim şeye başka zaman kopabiliyorum hehe:D

Eric Cartmanin neredeyse tüm hareketleri ve sözleri beni (modumdayken) altıma yapıcak sekılde kahkahaya boguyor super eleman yav :)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Mesaj tarihi:
Misal bir ninja bölümü vardı heheh güseldi. Ninja oluolardı bunlar fln komediydi:). [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 18 Eylül 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Return of the lord of the rings to the two towers " derim daha bişey demem.
Aralıksız 3 dakka ne demek, tamamında aralıksız gülmüştüm.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 19 Eylül 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elektrot, 19 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
"Return of the lord of the rings to the two towers " derim daha bişey demem.
Aralıksız 3 dakka ne demek, tamamında aralıksız gülmüştüm.

hemen çekeyim netten bakalım beni guldurcekmi ;)
Mesaj tarihi:
'mphpmsmapms!'

kenny[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
var mı timiy gibisi bea hele lords of the underground'a vokal yapışı mütişti yaw...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Mesaj tarihi:
Good time with weapons (Season 8 epi 1)

Anime sevenlerin kaçımaması gereken bi bölüm. Bizimkiler birer anime karakteri haline geliyor. hele hele cartman'ın büründüğü kılığı görmelisiniz.

tabi benim koptuğum sahne cartmanın so-called "görünmezlik" gücü ile sahnenin ortasına anadan doğma dalması ve mimikleri..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bildiğiniz çok komik south park bölümlerini tam adlarıyla yazarmısnız internetten indireceğim[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
  • 3 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
South Park'ın aktif bir konusu olmamasına inanamıyorum.

Son bölüm çok iyiydi, o müzikali ben de izlemedim ama, o kadar korkunç mu?
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
12. sezon final çıktı.

Buradan izleyebilirsiniz. Tamamen kanuni (bu hafta sonu için sadece, sonra yasalar nedenirye birkaç hafta down olacak). Her yeni bölümde bu konuyu update etmeye karar verdim.
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
13. sezon başladı.

13x01 said:
Thinking it's his way into her heart and other body parts, Kenny takes his new girlfriend to a Jonas Brothers concert. His dream of taking their relationship to the next level is crushed when the Jonas Brothers give them purity rings.

Konuya bak AHAHAHA :D bakalım nasılmış.
Mesaj tarihi:
oley başladı ^^

şu south park tayfa çok tembel ya 7 hafta bölüm yayınlıcaklar 1.5 ay sonra tekrar ara verip eylülde 1.5 ay daha toplam 3 ay sonra yan gel yat =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mükemmel bölümdü. Bu arada www.southparkstudios.com daki yayın widescreen olmuş, hem de neredeyse HD kalitesinde. Yarın kaldırırlar, bakın hemen.
  • Yeni Oluştur...