spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bundan sonra foruma göndereceğin her mesajı önce bana göndereceksin. Ben okuduktan sonra izin verirsem foruma ilgili mesajı gönderebileceksin. Anladın mı lan? Benden izinsiz foruma bir mesaj bile gönderirsen ölümlerden ölüm beğen. Bu mesaj İsyancı die bir insana benzemeye calısan warlıktan geldi!!![signature][hline]knockin' on heaven's door
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İYide bunu buraya yazmaya gerek yokki. Şikayet et bir yetkiliye banlansın gitsin. Yani buraya yazınca yarın öldürülürsen sanki hımm bu çocuğu xx tehdit etmişti mi dicez :) [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Eylül 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yetkiliye nasıl ulasabilirmki :D, ayrıca boyle insanlar iciin degmez de dostumm[signature][hline]knockin' on heaven's door
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hehu. Korktum valla.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
PZero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kim o anlamadım ben[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Abi geyiğe yazılmamış mıydı o? Dün bayağı konuşuldu..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kaçıncı bu ya. bi uyarı sticky yapılsın tepeye. böyle durumlarda başlık açmak yerine yöneticilere özel mesaj atın diye.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendilerince eglenıyorlar :) bir yetkiliye durumu bildiren pm at ilgilenilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 pfff.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yetmedi mi 8 tane topic yenisini açtın?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahahah.. bi de polat alemdar vardı böyle hatırladıım.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Öne çıkan mesajlar