Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Dunyada Uranyum'u aktif hale getirmek icin gereken mineralin 90% nin Turkiye'de oldugu soyleniyor (madenin adini unuttum su anda). Ilerde bize ne bahaneyle saldiracaklar acaba :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bence de uçak değildi yani uçak olsa 50 kere uçağın dalma anını gösterirlerdi. Yani ikiz kulelere giriş anını bir milyon kere gösterdiler ama nedense pentagona uçağın giriş anını güvenlik kameraları yakaladığı halde tek bir videosunu ben görmedim. Gören varsa bilemiyorum uçak dalarken petagona.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Afterdeep, 20 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Dunyada Uranyum'u aktif hale getirmek icin gereken mineralin 90% nin Turkiye'de oldugu soyleniyor (madenin adini unuttum su anda). Ilerde bize ne bahaneyle saldiracaklar acaba :) Zaten her türlü mineral bizde var bi petrol yok.Satsak borç kalmıycak ama abd sattırmıyor.Di mi?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Komplo teorisi: Pentagonda gizli bir çalışmaya dair önemli bilgiler vardı. İçeri sokulan bir ajan yerini öğrendi. Tespit edildi. Backupları alınıp Amerika tarafından füze gönderildi. Ve bildiğim kadarıyla Pentagonda o gün ölen olmadı. Nasıl oluyor da anında boşaltılabiliyor koca bir bölümü?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Afterdeep, 20 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Dunyada Uranyum'u aktif hale getirmek icin gereken mineralin 90% nin Turkiye'de oldugu soyleniyor (madenin adini unuttum su anda). Ilerde bize ne bahaneyle saldiracaklar acaba :) Neptünyum sanırım . Saldırmalarına gerek yok isteler verecek durumdayız malesef .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 national geograpıc channel da söylemişlerdi ogün pentagonda yeni yangın söndürme sistemleri vs. taklıyomuş ondan fazla kişi işe gelmememiş[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar