Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 topici açan arkadaş ya türkiyede yaşamıyo yada çok iyiniyetli bu tarz bi topicin bukadar tepki alacaını tahmin etmeliydi nediim bu tarz tartışmalar oluyo yok rap gibi üzerine söz yazan ilahi gibi okuyan tersten okuyan tabi bu değerlere sahip çıkmak güzel ama maalesef (genele söylüyorum) bu değerlerin hırpalanmasına haklı tepki gösteren %90 içeriği uygulamaktan aciz maalesef...[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Lonely, 20 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: gereksiz, anlamsız ve tiksinç... Türk insanı için dalga geçilemeyecek, "bakın ne güzel oldu hehüheee" denemiyecek bazı şeyler vardır. 1. Allah 2. Kuran-ı kerim 3. Hz. Muhammed 4. Atatürk 5. İstiklal marşı... Okulda dersleri "tersten İstiklal marşı" ile kaynatmasanız öğretmeniniz size bunları öğretirdi heralde. Bu konuyla dersini kaynattığınız öğretmeniniz size bunu öğretmediyse onun öğretmenliğine ............ biraz katılsam da tam katılamıyorum. Öncelikle Allah, Kuran-ı Kerim ve Hz. Muhammed yerine direkt kutsal değerler diyebiliriz. Çünkü her Türk müslüman olacak diye bir kaide yok. Kaldı ki müslüman olsa bile diğerlerinin kutsal değerlerine laf edecek diye bir şey yok. İnsanlık bu saygıyı gerektirir ilk önce. İkinci kategori olarak Atatürk ve İstiklal Marşı geliyor. Bu konuda katılıyorum Bir Türk için saygıda kusur edilmeyecek iki husustur bu iki yüce değer.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tabiki her Türk müslüman olacak diye bir kaide yok ama ben onu genel anlamda söylemiştim. Hristiyan bir ülkeye gitseniz o sıralama şöyle değişebilir: 1. Allah 2. İncil 3. Hz. İsa Bir insan hristiyanda olsa, yahudi de olsa, müslüman da olsa Allah'a, peygamberlere ve kutsal kitaplara saygılı olmak zorundadır anlamında yazmıştım Ama konu zaten din değil. Atatürk ve İstiklal marşı.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 20 Eylül 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Doğru haklısın. Aynı fikirdeyim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Mantar, 20 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki: said: Anodhen, 20 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki: :D çılgınsın yaa nediyim yanlız tepkide alabilir nediyon sen bizim marşımıza üleyn diye dikkat et Böyle bir tepki vermeyeceğim elbette. Tepkim daha ciddi olacak. 1- İstiklal Marşı milli bir değerdir. Oyuncak değildir. 2-Memlekette dert almış yürümüş, bana kalırsa marşı tersten, yandan, çaprazdan falan okuyacağınıza önce bir düz okuyun da bu millet neler çekmiş görün, ondan sonra eğlence ararsınız. (Tabii ki yine merşla eğlenmeyecek olmak kaydıyla) said: Lonely, 20 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki: gereksiz, anlamsız ve tiksinç... Türk insanı için dalga geçilemeyecek, "bakın ne güzel oldu hehüheee" denemiyecek bazı şeyler vardır. 1. Allah 2. Kuran-ı kerim 3. Hz. Muhammed 4. Atatürk 5. İstiklal marşı... Okulda dersleri "tersten İstiklal marşı" ile kaynatmasanız öğretmeniniz size bunları öğretirdi heralde. Bu konuyla dersini kaynattığınız öğretmeniniz size bunu öğretmediyse onun öğretmenliğine ............ Tamamen katılıyorum ve HAKARET olarak algılıyorum bunu. İşin gücün yoktu,geldin buraya yazdın,afferim,Getirisi ne oldu?? Komik mi?? Ataların uğurda kan döktüğü Şanlı Ay-Yıldıza,Açlık içinde yaşayıpta bu satırları yazan Mehmet Akif Ersoya hakarettir bu. O marş Senin kendi onurunu temsil ediyor. O marş,senin,annenin,babanın,hatta kanındaki tüm bu topraklar üzerinde yaşayan akrabalarının benliğini temsil ediyor.Ha,varsada yoksada,bu topraklar üzerinde yaşasanda yaşamasanda,beni alakadar etmez.Beni alakadar eden,marşıma hakaret edilmemesidir!! O marşın ve BAYRAĞIN yere inmemesi için binlerce insan bu yolda GİDİYOR! Sen geliyorsun,burada "Hehe tersten yazdım,çok uğraştım,ne komik oldu" diyorsun. Ya sev,Sahip çık,iyi gününde,kötü gününde,Acılı anında,mutlu anında,Onurlu bir şekilde,AÇTA OLSAN koru,BİR AVUÇ TOPRAĞINI DAHİ VERME yada ... git. Kimse beni alakadar etmiyor.70 Milyon insanın,69.999.999 uda bu toprakları terk etse,ben sonuna kadar buradayım. Beyazına kurban al'ına kurban, Yıldızına kurban, Hilal'e kurban, Feda olsun bu can, uğrunda kurban, Ey güzel Bayrağım, Şanlı Bayrağım. Atalarının(bilmem eğer varsa bu topraklarda ölen) kemiklerini sızlattın. Afferim.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hede. [Bu mesaj GEd tarafından 20 Eylül 2005 06:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gereksiz geldi. Ne bileyim biraz saygısızca gibide..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 çılgın seni. :)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gereksiz, art niyetli insanlarca yanlış bile anlaşılabilecek bir eylem, açıkçası tebessüm bile etmedim.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bi de oturup yazdın mı bunu? Helal olsun.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hey istiklal marşının hip hop versiyonu çıktığında yangında kül bırakmayan elemanlar.Noldu böyle bir topiğe sessiz kaldınız.Hadi bu ondan daha önemli.En azından diğerinin bir anlamı var bununsa hiç bir anlamı yok.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bütün marşın sözlerinin değiştirilmesi ile bunun arasındaki farkı anlayamayacak kadar kıt görüşlü olman üzücü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sözlerinin değiştirilmesi değildi ordaki olay.Dediğiniz ufacık bir değiştirme bile olsa saygısızlıktır.Al işte bence bu daha küçük düşürücü bir durum Marşımız için.Söylenenleri alamayacak kadar kıt olmanda senin için çok üzücü.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaşın yaptığını saygısızca diye nitelendirmek komik .Siz Atatürk , marş gibi şeyleri putlaştırtıkça insanlar onlardan soğucak . Atatürk en büyük türk liderdir , ülkemizin kurucusudur peki onun hakkında tartışmak , konuşmak , şaka yapmak hangi mantıkla suç ? yada istaklal marşı yada başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama kanunlarda bile suç kabul ediliyosa konuşmaya bile değmez.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Marşın sözleri değiştiriliyor bir tarafta diğer tarafta ise sadece tersten yazılıyor yani herhangi bir kullanım amacı yok, art niyet olarak kullanılabileceği bir ortam sınırlı (ancak biri tersten oku lan dediginde cebinizde yazılı varsa kullanılabilir :) ). Kısacası bana bilmişlik yapma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Herkezden özür diliyorum. Bunun bukdar yanlış anlaşılıcagını bilmiyorum. isterseniz topici silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 öyle okumanın gerektiği zaman nasıl bir zamandır ya?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Şeyinimi sıktılar bunun neki bu?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya isinizi gucunuzu biraktiniz bi de istiklal marsinin tersten yazilmasina tepki gosteriyosunuz. tabi saka size yapilmadiysa bilemem, ama yapilan insanlarin en azidnan tebessum ettigini tahmin edebiliyorum. ayrica HAKARET olarak algilayan arkadaslar, bi miktar sekilciligi birakirsaniz bence daha islevsel seylere zaman ayirabilirsiniz. anliyorum tabi milli deger vs. vs. ama bizim milletimizin temeli MAE'nin yazdigi bi siirden ibaretse yazik.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Helal ne diyim. zzZzzZ[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar