Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal Marşı Testen:D

Charsi

Öne çıkan mesajlar

topici açan arkadaş ya türkiyede yaşamıyo yada çok iyiniyetli bu tarz bi topicin bukadar tepki alacaını tahmin etmeliydi nediim bu tarz tartışmalar oluyo yok rap gibi üzerine söz yazan ilahi gibi okuyan tersten okuyan tabi bu değerlere sahip çıkmak güzel ama maalesef (genele söylüyorum) bu değerlerin hırpalanmasına haklı tepki gösteren %90 içeriği uygulamaktan aciz maalesef...[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 20 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
gereksiz, anlamsız ve tiksinç...

Türk insanı için dalga geçilemeyecek, "bakın ne güzel oldu hehüheee" denemiyecek bazı şeyler vardır.

1. Allah
2. Kuran-ı kerim
3. Hz. Muhammed
4. Atatürk
5. İstiklal marşı...

Okulda dersleri "tersten İstiklal marşı" ile kaynatmasanız öğretmeniniz size bunları öğretirdi heralde.
Bu konuyla dersini kaynattığınız öğretmeniniz size bunu öğretmediyse onun öğretmenliğine ............

biraz katılsam da tam katılamıyorum.

Öncelikle Allah, Kuran-ı Kerim ve Hz. Muhammed yerine direkt kutsal değerler diyebiliriz. Çünkü her Türk müslüman olacak diye bir kaide yok. Kaldı ki müslüman olsa bile diğerlerinin kutsal değerlerine laf edecek diye bir şey yok. İnsanlık bu saygıyı gerektirir ilk önce.

İkinci kategori olarak Atatürk ve İstiklal Marşı geliyor. Bu konuda katılıyorum Bir Türk için saygıda kusur edilmeyecek iki husustur bu iki yüce değer.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki her Türk müslüman olacak diye bir kaide yok ama ben onu genel anlamda söylemiştim.
Hristiyan bir ülkeye gitseniz o sıralama şöyle değişebilir:

1. Allah
2. İncil
3. Hz. İsa

Bir insan hristiyanda olsa, yahudi de olsa, müslüman da olsa Allah'a, peygamberlere ve kutsal kitaplara saygılı olmak zorundadır anlamında yazmıştım

Ama konu zaten din değil. Atatürk ve İstiklal marşı.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 20 Eylül 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 20 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
said:
Anodhen, 20 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
:D çılgınsın yaa nediyim yanlız tepkide alabilir nediyon sen bizim marşımıza üleyn diye dikkat et

Böyle bir tepki vermeyeceğim elbette. Tepkim daha ciddi olacak.

1- İstiklal Marşı milli bir değerdir. Oyuncak değildir.

2-Memlekette dert almış yürümüş, bana kalırsa marşı tersten, yandan, çaprazdan falan okuyacağınıza önce bir düz okuyun da bu millet neler çekmiş görün, ondan sonra eğlence ararsınız. (Tabii ki yine merşla eğlenmeyecek olmak kaydıyla)

said:
Lonely, 20 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
gereksiz, anlamsız ve tiksinç...

Türk insanı için dalga geçilemeyecek, "bakın ne güzel oldu hehüheee" denemiyecek bazı şeyler vardır.

1. Allah
2. Kuran-ı kerim
3. Hz. Muhammed
4. Atatürk
5. İstiklal marşı...

Okulda dersleri "tersten İstiklal marşı" ile kaynatmasanız öğretmeniniz size bunları öğretirdi heralde.
Bu konuyla dersini kaynattığınız öğretmeniniz size bunu öğretmediyse onun öğretmenliğine ............

Tamamen katılıyorum ve HAKARET olarak algılıyorum bunu.
İşin gücün yoktu,geldin buraya yazdın,afferim,Getirisi ne oldu?? Komik mi?? Ataların uğurda kan döktüğü Şanlı Ay-Yıldıza,Açlık içinde yaşayıpta bu satırları yazan Mehmet Akif Ersoya hakarettir bu.

O marş Senin kendi onurunu temsil ediyor.
O marş,senin,annenin,babanın,hatta kanındaki tüm bu topraklar üzerinde yaşayan akrabalarının benliğini temsil ediyor.Ha,varsada yoksada,bu topraklar üzerinde yaşasanda yaşamasanda,beni alakadar etmez.Beni alakadar eden,marşıma hakaret edilmemesidir!!
O marşın ve BAYRAĞIN yere inmemesi için binlerce insan bu yolda GİDİYOR!
Sen geliyorsun,burada "Hehe tersten yazdım,çok uğraştım,ne komik oldu" diyorsun.

Ya sev,Sahip çık,iyi gününde,kötü gününde,Acılı anında,mutlu anında,Onurlu bir şekilde,AÇTA OLSAN koru,BİR AVUÇ TOPRAĞINI DAHİ VERME yada ... git.

Kimse beni alakadar etmiyor.70 Milyon insanın,69.999.999 uda bu toprakları terk etse,ben sonuna kadar buradayım.

Beyazına kurban al'ına kurban,
Yıldızına kurban, Hilal'e kurban,
Feda olsun bu can, uğrunda kurban,
Ey güzel Bayrağım, Şanlı Bayrağım.

Atalarının(bilmem eğer varsa bu topraklarda ölen) kemiklerini sızlattın.

Afferim.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz, art niyetli insanlarca yanlış bile anlaşılabilecek bir eylem, açıkçası tebessüm bile etmedim.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlerinin değiştirilmesi değildi ordaki olay.Dediğiniz ufacık bir değiştirme bile olsa saygısızlıktır.Al işte bence bu daha küçük düşürücü bir durum Marşımız için.Söylenenleri alamayacak kadar kıt olmanda senin için çok üzücü.[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın yaptığını saygısızca diye nitelendirmek komik .Siz Atatürk , marş gibi şeyleri putlaştırtıkça insanlar onlardan soğucak . Atatürk en büyük türk liderdir , ülkemizin kurucusudur peki onun hakkında tartışmak , konuşmak , şaka yapmak hangi mantıkla suç ? yada istaklal marşı yada başka birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Marşın sözleri değiştiriliyor bir tarafta diğer tarafta ise sadece tersten yazılıyor yani herhangi bir kullanım amacı yok, art niyet olarak kullanılabileceği bir ortam sınırlı (ancak biri tersten oku lan dediginde cebinizde yazılı varsa kullanılabilir :) ). Kısacası bana bilmişlik yapma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

ya isinizi gucunuzu biraktiniz bi de istiklal marsinin tersten yazilmasina tepki gosteriyosunuz. tabi saka size yapilmadiysa bilemem, ama yapilan insanlarin en azidnan tebessum ettigini tahmin edebiliyorum.

ayrica HAKARET olarak algilayan arkadaslar, bi miktar sekilciligi birakirsaniz bence daha islevsel seylere zaman ayirabilirsiniz. anliyorum tabi milli deger vs. vs. ama bizim milletimizin temeli MAE'nin yazdigi bi siirden ibaretse yazik.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...