kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 LOD un 1.10 nunu nerden indircem ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 www.blizzard.com başlıklara bak, direk link veriyor[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dikkat et betası çıktı final patch yayınlanmadı[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Little_Boy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kermit sevdiyse bize laf düşmez!!!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sağol valla gecenin bi saatinde uğraştın :) bende bu uykulu gözlerle bakamıyomm sabaha bakarım işte hadin iyi geceler[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hazır taze topıc bulmusken ... hell e gecen varmı ... varsa lvl kacla ??? benım pala 72 hala nm act 5 baal kesıyom (players 8 de 2-3 defa kasınce level gelıyo)... hell act 1 cok kalın gelıyo zombıler falan ... eheh hell e gectım ılk yaratık zombı vur vur oha dedım ... sonra ha players 8 unuttum heralde dedım ... 1 yaptım eheh aslında 8 dıılmıs zaten bısı farketmedı ... cok kalın olmus ... bıde ara ara 2-3 soketlı(artısıan) rare ler falan cıkıyo bug mıdır ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bug değil o, magical affix işte, mechanic's artisan's fdiye magicallar oluyo ya aynısı işte :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 players 8 felan o olay ne?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 komut players x x yerine sayı yazıosun 8 e kadar players 5 yazdın diyelim 5 kişi multi oynuyormuşsun gibi oluyor yaratıkların hit point i ve verdikleri experience artıyor ama direk 5 misli olmuyor[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Artık /players 8 şeklinde yazılıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet unutmuşum :) v1.10 beta ile komutların başına "/" geldi hatta yazında "players set to x" diye bir mesaj çıkıyor hoş oluyor[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar