zarek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 madem yüzme bilmiyorsunuz neden kavak ağacına çıktınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 chem dersın yokmu senın okullar acıldı :P otur dersıne calıs adam ol boş işler bunlar[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 19 Eylül 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: DynamicK, 19 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: Bone, 19 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki: valla romayı da yakarım seni de yakarım. roma daha önce yakılmıştı kaynak nerde kaynak? chem in dı morning lastobjekt lattargıt gibi olmuş :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ulan resmen patiye artık yorum yapasım gelmiyo be.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 burdan isi olmadigini anliyoruz durup duruyor adam cunku chem de get yararli biseyler pls b@b th3 k3nk,g3nk,f3ng,j3ng t3ng,hebele[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: DynamicK, 19 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: roma daha önce yakılmıştı iyi o zaman istanbulu yakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sınırlar zorlanmış.Tebrikz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya küfür edesim gelio etmiyorum, isterseniz ömsden gelin. edeyim.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hani geliştir kendini belki bişie çıkar bile denemez durumdasın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya ben bu konuyu ne zamandır görüyorum da, sivrilmemek için ses etmiyorum. bunun yeri kişisel değil mi?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 takma kemikıl seviyoruz seni biz ... flamethrowerını gördüğümüz gün aşık olduk sana (vardıdimi?) . ama hala yapamadın şu lightsaberı.. o kadar tartışıldı![signature][hline]Bıktım.. SEN(sonradan eklenen not): Bide şu soldata sahip çıksan biraz.. giridm bugün arena2 haritasında 3 kişiyiz 2 si barett.. :( nerde Anti-B [Bu mesaj LethE tarafından 20 Eylül 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Estel_Anorien, 19 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ulan resmen patiye artık yorum yapasım gelmiyo be. +1500 ---- diğer gereksiz aktivitelerini bekliyoruz..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 20 Eylül 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Estel_Anorien, 19 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ulan resmen patiye artık yorum yapasım gelmiyo be. duygularımı en iyi ancak bu kadar ifade edebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 blog falan var bu isler icin aslinda.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çok haklısın Dela. yani her düzenin bir formatı var sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Patinin artık eski tadı yok ne derseniz deyin.Artık herkes ya biribirine laf sokar oldu ya da bu knou daha önce açılmıştıcı oldu ara'cı oldu. zaten artık çok az yorum yapıyorum .sonu kötü olmaz inşallah...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar