Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir benim bu çektiğim

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Ya nerden bulaştı bu ablama forum hastalığı.Gereksiz gereksiz forumlar geziyor.256K bağlantı var 2 bilg. kullanıyor.Ablam neden bilgisayar aldı ?
Sadece forum gezmek için gitti kendisine bilg. aldırdı. 23 yaşında boş boş oturuyor.BIKTIM Kİ NE BIKTIM.

Çalışmaya Antalya'ya gitti.Varımız yoğumuz herşeyimizi verdik iş hayatına girsin diye.4. gün geri döndü neymiş beğenememiş.Tövbe yarabbi

Bütün gün evde tembel tembel bilg.'in başından kalkmıyor.Ya çalışmasın tamam bari ev temizliğinde yardımcı olsun.50 kere laf yedi halada kalkmıyor onun başından.Dakka başı download yaptığından online oyun oynayamıyorum ki mmorpg hastasıyım ve LAGLARA TAHAMÜLÜM YOKTUR. Sinirden mouse parçaladığım bile oldu.Evet böyle bir kişiyim.

Ablamla 50 kere konuştum.Yeter ki günde 4 saat o bilgisayarı benim için kapat.Demez olaydım yok neymiş istediği zaman kullanırmış onaneymiş bıdıbıdıbıdı.Annemle konuştum ki artık oda bunalmış kendiniz aranızda halledin diyor.Gel görki temizlikte yardım etmiyor annemde ona çatmaktan bıktı bana çatıyor.

Okuldan geliyorum.Doğal olarak ders çalışıyorum doğal olarak ödevlerimi yapıyorum.3-4 saatlik bir vaktim var eğlenebilmem için.CS oynuyorum ping 1200 fıttırıyorum.UO oynuyorum 3m lik eşya üstümde lagdan ölüyorum cinnet geçiriyorum.Neden ? Eğlenmek için giriyorum ama düşüncesiz ablam ona bile müsade etmeyip download yapma sınırlarını aşıyor.Paticik'e girecem sayfa görüntülene kadar 6-7 saniye geçiyor.Çıkıyorum dolaşıyorum 1 saat diyorum bari şunu yapma iyi diyor bi gidiyorum download.Allahım ya

Konuşup anlaşmaya çalışıyorum bağrınıp duruyor.3 saat internetsiz edemiyor.Ya değermi kardeşini kırmaya ? iş güç yok.okul okumaz senelerdir bi öss kazanamadı.Lisedede 2 sene kaldı(dersleri çok iyi hatta mükemmel ama devamsızlıktan kaldı)açık öğretim okudu onu sorunsuz geçti.Ama bi öss tutturamadı.Neden ? Başını kaldırıpta şu derslerine bakmış mı ? Hayır.

Ya valla usandım ya.Bunla herşeyi konuştum laf kavgası yaptı.Dedim bu adam olmayacak ben bunun modemden fişini çekeyim bi kaç günde belki düzelir.Çekmez olaydım.Ya kalkıp girişcem kırcam 2 bilgisayarıda o olcak enson.Benim için aslında pek sorun yok yeter ki şu bilg. manyaklığından kurtulsun.Ya birde bu kız ya erkek olsa hadi diyecem.Sen kızsın git dolaş allah aşkına ya.Nişanlın var git konuş ki Nişanlısıyla gitti Antalya'ya çalışmaya ve orda bıraktı nişanlısını geri geldi.(2 ayrı otelde çalışıyorlardı -dövmecilik-).Yok ya bu sanal alem insanın hayatını köreltiyor.Hem canım ablama sıkılıyor hemde canımı kendisi sıkıyor.Yok ben bu bilgisayarları parçalayacam en son evet parçalayacam.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

@vanille : nişanlısı var zaten galiba sonuna kadar okumamışsın

ve bilgisayarına birşey yapcam ama çok bağrınıyor benide kudurtuyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşadığın sorunların benzerini bundan 5 sene önce annem ile yaşadım.
Netten tavla oynamaya sardı ve bırakmadı 1 bilgisayarı paylaşamıyorduk.
1 avantajın var sizde 2 bilgisayar var yani 1 bilgisayara bağlı değilsiniz.

Bilgisayar kounsunu çözmen zor olur ya kaldıracaksın ya kıracaksın başka yolu yok çünkü başımdan geçti sende ablanda bırakamazsınız.

Ablanın çalışıp, çalışmaması konusuna gelince baban veya annen ilgilensin sen kardeşisin biraz geride kal.
Hemen müdehale etme annen, baban karar versin.
Kolay gelsin, işin zor bilgisayar konusunda.
Şunuda ekliyeyim ablanın pek üstüne gitme.

Ablan okuyabilir bu konuyu dikkat et eheh...[signature][hline]
Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...

Sosyal ağlarda paylaş

artık böle kasıyorum postu. kafadan 2 mesajım oluyo polemik falan çıkmazsa. önce mesajı okumadan bi msj çakıyorum sonra mesajı okuyup yorumumu yapıyorum 1+1=2

gelelim arkadaşın çektiği soruna..
Şimdi bak güzel kardeşim 256k baglantı ne sana yeter ne bana.. ayrıca ablanda insan oda girer internete oda yapar downloadunu. kimse buna karışamaz.sen uo, cs peşindesin hala.. ablanla "lag yapma pls" diye konuscagına harçlıklarından biriktir 512k yaptır o baglantıyı. hatta bilemedin 2x256 yaptır. yaptırır demi ailen? nası olsa ablana şak diye almışlar 2. bilgisayarı..
alamadı diyelim.sende download yap hede yap hödö yap.boşver uo mu kalmış ya.. önce magicalları sat, sonra binekleri sat, geri kalanları brit bankta yagma et. sona brit mezara git 1k gp 1k gp ordakilere dagıt paranı. jhelom mezara git öl.ordakiler gömer seni. boşver uo mu kalmış ya..

bide şu var;
said:
annemde ona çatmaktan bıktı bana çatıyor

Sallama pls. yok artık daha neler.annen ona çatmaktan bıkmış sana çatıyomuş!! ba ba ba ba..
vardır bi kusurun elbet.ablaya bık bık ediyosundur ondan çatıyodur.hem bi kere o çatmıyodur sana kızıyodur.anneler çatmaz döver direk!.
anneye babaya ablaya saygı. HÖÖYTT!!![signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

iki bilgisayarın yöneticisi diğer bilgisayara belli bir limit koyabiliyor diye biliyorum ben. belli bir dosya indirme limiti yani. öyle bir program çaktırmadan kurabilirsen ne kadar dosya açıp internete girerse girsin senin bağlantını yavaşlatmaz.[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'ten haberi yok ki

kaç yerde çalıştı ve en fazla 2 ay sürdü çalıştığı hemen bırakıyor işi.Ya verdiği cevaplarda şu " Ya işte iş yerindekiler üstüme çok geldi hedehödö çok laf atıyorlar vs. dayanamadım geldim ".Her seferinde bahane hazır ve tek bir bahane her seferinde.Annemde bıktı artık.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'tan bizden haberi yok :)
Şaka bi yana sorun gerçekten büyük. Uzman kontrolünde yarım almasını öneririm.
3 Saat bile Pc başından fedakarlık yapamayan bir insan vahimlikten çıkmıştır kanımca.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Sosyal ağlarda paylaş

Ya varya nişanlısına acıyorum harbiden acıyorum.Ablamın nişanlısını çok seviyorum çok iyi bir insan ve çok saf yürekli biri.Onun hayali ablamla birlikte bi sektörde birlikte çalışmaktı ama ablam onun hayallerini yıktı,katlanamadı iş hayatına 2-3 ay.Adamda garibim kaldı orda çalışıyor ki çalışmakta çok istiyordu zaten antalya'da.

Ayrietten Fistan olayı şöyle anlatıyım

Normal'de annem çok iyidir yani her konuda bizleri serbest kıldı hiçbirşeyimize karışmaz.Tabi karışırda çok aşırıya kaçarsak.Neyse işte kadıncağız kocaman evin temizliğini tek yapamıyor yaşı vurdu 45 ki bunca sene bize tek baktı babam yok.Ondan üstümüze pek gelmedi.Ablamda temizlikte yardım yapmayınca sinirleniyor hemde çok sinirleniyor ki haklı.Bende ortalıkta biraz yardım etmeye çalışayım diyorum işte odam dağınık bari kendi odamı toplayayım diyorum ve hiç kızmayacağı şeye köpürüyor.Allah allah dedirtiyor.Ver diyorum süpürgeyi elime ben yapayım yok yapmada bıdı bıdı sayıyor sinirden.Hey allam diyorum tekrar.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantıyı paylaştığınıza göre nası kurduğunuz kendi makinan ana makina olsun ondna limit koy ablana hatta format at makinalara temiz olsun hızlı olsun ablacım sen rahat rahat dolaş kasmasın makina diye kıyak geçiyorum diyede yağla istediğin gibi ayarla hatta ve hatta çok dandirik dl hızı ver bıksın bilgden
Sosyal ağlarda paylaş

evet sık böyle baysın artık. 500byte'la download yapsın. sitelere giremesin ahhahha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ailecek konuştuk.Anlaştık sonunda oh be...Hafta içi 4 saat yassahladım.Hafta sonlarıda bi güzellik yaptım.Sonun da ya.Herkez mutlu bende mutluyum.Şükür ve bir oh çekiyorum. " OH "

Birde o kısıtlamayı nasıl yapacam ? Yani ona bi download sınırı nasıl koyabilirim ? Günlük şu şu kadar mb'lık download sınırı ve 5kb/sn download gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...