Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bugün fragmanini izledim ve gelecegi günü iple cekiyorum, nadir bu kadar heyecanlandirir beni fragmanlar : ) Oyle bir fragman ki, önce romantik komedi saniyorsunuz, sonra isin özü ortaya cikiyor : ) Wes Craven filmi zaten (Scream'in yönetmeni) ask ile cinayetin bir arada olmasi da normal : P Merakla bekliyorum valla[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Efendim fragmanı bir internet kaynağında izlediyseniz bizimlede paylaşır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Filmin orjinal adi Red Eye Beyazperde.com linki : http://www.beyazperde.com/film/2676 Trailer linki : http://a.videodetective.com/?PublishedID=109982[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben de yeni gördüm fragmanı, şahane olmuş, heycanla bekliyorum yeni wes craven filmini.. başrolde de 28 gün sonra filmindeki adam var, adını unuttum şimdi..hani batman begins'deki korkuluk. o adam. konuşamadım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hmmm gidip izleyelim de Red Eye'ı neden Gece Uçuşu olarak çevirmişler ki?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lock stock and two smoking barrels'ı "ateşten kalbe, kalpten dumana" diye çevirenlere sor :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahahha çevirilere hastayım ya :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyide adamlarda biliyor öyle olmadığını Kızıl Göz diye mi çeviricekler filme göre uygun bi çeviri yapıyorlar. tabi korsanlar ayrı The Village da Korkunç Villa diye çevirmişler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İyide IQmuz mu yetersiz yani filmin ismine bakıp falan mı anlıyacaz filmi? Bence orjinal isimleriyle çevirmeliler :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kiza şşşş yapinca ne dio ki orada meraklandim ya simdi :/[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 film ilginç geldi. wes craven bu ne yapçağı belli olmaz, her şey olabilir :) cillian murphy bu arada batman'de bana oyunculuğunu kanıtladı. gitmeye çalışacam yani[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar bugün izledim, beğendim :) tabiyki çok süper sanatsal, insana biçok şey katan hayatını değiştiren bi film değil, zaten öyle bişey beklemiyodur kimse. ama beğememin en büyük sebebi cillian murphy, gerçekten filmi tek başına götürüyor. filme 10 üzerinden 7 veriyorum. wes craven bu işi biliyor. ayrıca biraz önyargılı davrandık önceki postlarda, red eye gece uçuşu demekmiş arkadaşlar :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: bLackcha0s, 08 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: iyide adamlarda biliyor öyle olmadığını Kızıl Göz diye mi çeviricekler filme göre uygun bi çeviri yapıyorlar. tabi korsanlar ayrı The Village da Korkunç Villa diye çevirmişler ben de yatay limit görmüştüm eet ööle abuk çeviriler var korsanlarda :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben grinchi : Korkunç cin ve yılbaşı katliamı[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ferrero+1. bööle çeviri olamaz ya.bana red eye la gece uçuşunun ilgisini açıklayan adamı gözlerinden öperim.filmi daa izlemedim.ama ismi bi yana merak etmiyom diil. fragman hoştu çünkü.[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ilişkiyi bilmiyorum ama red eye gece uçuşu demek! okuyun azcık mesajlarımızı.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 http://www.seslisozluk.com/?word=red+eye Türkçe olarak kızılkanat diyor, onu geçin. Alttaki ingilizce açıklamalara bakın. Filmi izlemedim ama bi alakası vardır herhalde.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 10 Eylül 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya ben o adama hastayım.Hatta batmande aslında batman o olcakmış ama scare crowa layık gormusler.Herıf tam evil ya,yok boyle bi adam. Bide çevirmelere ek olarak, Eskiden bi film vardı bi beethoven diye.Onu kahraman köpek beethoven die cevırmıslerdı. Daha da kotusu popeye=temel reis[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 10 Eylül 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bugün izlicektim arkadaslarim baska filme soktu sinir oldum[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güzel filmdi, kız daha bir güzeldi.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bugün Hürriyet Keyif'ten okudum, Red Eye'in gece ucusu anlamina gelmesinin sebebi buymus: Gece 1 ile 4 arasindaki ucaklara binenler ucak icin uyumadiklarindan + ucakta uykusuz kaldiklarindan gözleri kipkirmizi olurmus. Bu ucuslara red eye ucusu denirmis o yüzden[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hoş bi filmdi...yani macera/gerilim olarak tatmin ediciydi... adamın kadına bir kafa atışı var... aman allahım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Ferrero, 08 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Hmmm gidip izleyelim de Red Eye'ı neden Gece Uçuşu olarak çevirmişler ki? amerikada gece 01 ile 04 arası ucuslara red eye deniyo çünkü insanların gözleri kızarı uykusuzluktan Sky Türkün yalancısıyım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 uyuz oldum filme. kız kafadan ölcekti. o kadar prof suikastçiyi nası altetti? film şöle olcaktı ; oteldeki kız suikasti haber vermeye yukarı cıktıgında roket kız ordayken içeri gircekti tüm aile ve o çalışan kız ölcekti. sonra başrol kız babasının evine gittiya arabayla.kapıda bmwdeki adamı görcekti üstüne sürcem derken bmwli adam bunu pat kafadan vurup öldürcekti. o sırada suikastçi gelcekti ucaktaki oraya bmw li adamla hayt aslanım diceklerdi kaçcaklardı meksikaya.. babasıda kızına üzülcekti gömcekti film suikastçi gülerken bi striptiz klubünde bitecekti.. uyuz oldum resmen kahraman kıza..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 +1 çok kötü bir filmdi.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar