Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Uçuşu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bugün fragmanini izledim ve gelecegi günü iple cekiyorum, nadir bu kadar heyecanlandirir beni fragmanlar : )

Oyle bir fragman ki, önce romantik komedi saniyorsunuz, sonra isin özü ortaya cikiyor : ) Wes Craven filmi zaten (Scream'in yönetmeni) ask ile cinayetin bir arada olmasi da normal : P

Merakla bekliyorum valla[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin orjinal adi Red Eye

Beyazperde.com linki : http://www.beyazperde.com/film/2676

Trailer linki : http://a.videodetective.com/?PublishedID=109982[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yeni gördüm fragmanı, şahane olmuş, heycanla bekliyorum yeni wes craven filmini.. başrolde de 28 gün sonra filmindeki adam var, adını unuttum şimdi..hani batman begins'deki korkuluk. o adam. konuşamadım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide adamlarda biliyor öyle olmadığını
Kızıl Göz diye mi çeviricekler filme göre uygun bi çeviri yapıyorlar.

tabi korsanlar ayrı

The Village da Korkunç Villa diye çevirmişler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bugün izledim, beğendim :) tabiyki çok süper sanatsal, insana biçok şey katan hayatını değiştiren bi film değil, zaten öyle bişey beklemiyodur kimse. ama beğememin en büyük sebebi cillian murphy, gerçekten filmi tek başına götürüyor. filme 10 üzerinden 7 veriyorum. wes craven bu işi biliyor.

ayrıca biraz önyargılı davrandık önceki postlarda, red eye gece uçuşu demekmiş arkadaşlar :D[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 08 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
iyide adamlarda biliyor öyle olmadığını
Kızıl Göz diye mi çeviricekler filme göre uygun bi çeviri yapıyorlar.

tabi korsanlar ayrı

The Village da Korkunç Villa diye çevirmişler

ben de yatay limit görmüştüm eet ööle abuk çeviriler var korsanlarda :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.seslisozluk.com/?word=red+eye
Türkçe olarak kızılkanat diyor, onu geçin. Alttaki ingilizce açıklamalara bakın. Filmi izlemedim ama bi alakası vardır herhalde.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 10 Eylül 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben o adama hastayım.Hatta batmande aslında batman o olcakmış ama scare crowa layık gormusler.Herıf tam evil ya,yok boyle bi adam.
Bide çevirmelere ek olarak,
Eskiden bi film vardı bi beethoven diye.Onu kahraman köpek beethoven die cevırmıslerdı.
Daha da kotusu popeye=temel reis[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 10 Eylül 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Hürriyet Keyif'ten okudum,
Red Eye'in gece ucusu anlamina gelmesinin sebebi buymus: Gece 1 ile 4 arasindaki ucaklara binenler ucak icin uyumadiklarindan + ucakta uykusuz kaldiklarindan gözleri kipkirmizi olurmus. Bu ucuslara red eye ucusu denirmis o yüzden[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 08 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Hmmm gidip izleyelim de
Red Eye'ı neden Gece Uçuşu olarak çevirmişler ki?

amerikada gece 01 ile 04 arası ucuslara red eye deniyo çünkü insanların gözleri kızarı uykusuzluktan

Sky Türkün yalancısıyım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

uyuz oldum filme.
kız kafadan ölcekti.
o kadar prof suikastçiyi nası altetti?
film şöle olcaktı ;
oteldeki kız suikasti haber vermeye yukarı cıktıgında roket kız ordayken içeri gircekti tüm aile ve o çalışan kız ölcekti.
sonra başrol kız babasının evine gittiya arabayla.kapıda bmwdeki adamı görcekti üstüne sürcem derken bmwli adam bunu pat kafadan vurup öldürcekti. o sırada suikastçi gelcekti ucaktaki oraya bmw li adamla hayt aslanım diceklerdi kaçcaklardı meksikaya.. babasıda kızına üzülcekti gömcekti film suikastçi gülerken bi striptiz klubünde bitecekti.. uyuz oldum resmen kahraman kıza..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...