spompas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arkadaslar bugun artık bazı seylerin acıkca konusulması gerektigini dusunuorum...Ben nerdeyim biz nerdeyiz?? Lise sona geldim fakat , hala adamlar sil baştan die tasarıyla eğitim sistemini deiştiriorlar ... benim gunahım ne benim sucum ne lise 4 sene oldu 4 sene okuyanlar icin osys yapacaklar die bakledik ve ösys oldu:( nedir benim çilem nedir benim sucum ben ne yaptım size... Bakanlıklar bir iş yapmış gorunmek icin yapmadikları işş kalmıyor... aslında bugun bazı seylerin farkınada wardımm ... bugunun anlam ve onemini tasıyan 1 sarkı war cok hosuma gidiyor benim icin ve her ogrencinin derdini anlatır ... ing bilen kim warsa gercekten duygularını dokebilir ben size sarkının sozlarini yazıorum hade eywallah... feat. Brian Molko) I see you found my underground Help yourself to guns and ammo Nothing here has ever seen the light of day I leave it in my head It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life You'll remember me, for the rest of your life You'll remember me, for the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life Don't fuck it up Don't fuck it up You'll remember me, for the rest of your life You'll remember me, for the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life It's the first day of the rest of your life[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sakin... egitim bolumu... her sey gorundugu gibi degil... sistem daha iyi oldu.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Düşüncelerini anlatış şekline bakacak olursak eğitim sisteminin çok ciddi sorunları gün gibi ortada. 4 değil 44 yıl eğitim versen, kalitesi bu olduğu sürece bir şey değişmez gibime geliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lise dört yıl oldu ama lise 1 lise 2 ve lise 3 e geçenler bundan etkilenmiyicek.!![signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bilmem biri eklemiş seni admin loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;) kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 S.O.A.D'ın dediği gibi; "fuck the system"[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sistem cidden şu anda daha iyi. çalışan kazanacak. bi de bizim matematikçi bu sene 200 bin kişiyle yarışacaksınız , çok şanslı bir nesilsiniz gibi bi şeyler söylüyo , sormadım nedir ne değildir...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Eğitim sistemi değişti tamam iyi güzel oldu . Çalışmayan kazanamayacak tamam iyi güzel oldu . Peki lise sona geçenler ne olacak . Bu sene çalışmaya başlamak için programlamış olanlar kendini ? 2 katı daha fazla konu için 1 yıl süre . Bu adaletsizlik bence . Bu sene lise 1 e geçenlere uygulamaları lazımdı bunu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Önünüzde koca bir sene var yav yani çalışcacak dünya kadar zamanınız var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lise sonlar i,çin gerçekten cok kötü oldu, bu sene ya da geçtiğimiz sene liseye girmiş olanlara uygulansaydı bu sistem, cok daha düzgün olacaktı bu sene mezun olacak bizler tam anlamıyla kobay statüsüne sokulacagız öte yandan, eğitime ya da kişisele açılması gerekirdi kanımca...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Abso evet öyle de bu kadar konunun çalışılması için bence 1 seneden daha fazla zamana ihtiyaç var . İnsanlar eski sistemde 1 yıl boyunca kafalarını patlatıyorlardı adam gibi bir puan yapmak için . Şimdi bu sene girecek olanların işi çok daha zor , en az 2 katı kadar konu var sadece matematikte , hepsinin pratiğini yapmaya 1 yıl hiç bir şekilde yetmez , hepsini tam olarak kavrama da yetmez sanmıyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abso, yabancı dildeyim, lise 1de okulumda dogru dürüst sayısal dersleri almadım, üstüne bir de hazırlık okuduğum için en son gördüğüm düzgün sayısal dersi lgsye hazırlanırken yani 4 sene önce... benim girecegim bölümde sadece lise 1 soruları cıkacak dahi olsa, matematik ve fen ile ilişkisi kesilmiş bir insanın, hele hele son senesinde tamamen sözel ve yabancı dil bölümüne yoğunlaşacakken bunlara yoğunlaşmak zorunda kalması, daha da ötesi, görecegim konularla ilgili çok az fikre sahip olup, dershane dışında hiçbir yerde görme şansına sahip olmamam, ki dershanede görüyor olsam bile 3 tane fen dersi ve 2 tane matematik(mat + geo) dersini günde 14-15 saat çalışmadan sene sonuna yetiştirme ihtimaline sahip olmamam hayatımı kaydırmış durumda ilk gözüne kestirdikleri kişiler üzerinde denemeye karar verdiler, kabak bizim başımıza patladı...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya sonuçta bu kadar zor diyorsanız kimse yapamıck zaten!sen ne kadar extra çalışırsan okadr öne geçiceksin!ayrıca bence bu sistem türkiyede olmak zorunda millet not ortalamasıyla olsn üni.ye giriş fln diyolar ama ozmn bu ülkenn halini düşünemiyorm! sonuçta çalışmak zorundayız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lise sona geçtim ben de... yani hemen herkes aynı durumda çevremde , herkes bu seneye endeksliydi ben de dahil , eşitiz. ama katılıyorum , muaf tutulmalıydık biz bu yeni sistemden. 2-3 sene evvelden söylemeleri lazımdı ya da.o da zor gerçi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 niye zor?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zorlaştıysa herkes için zorlaştı. sadece senin için zor değil yani. kazanman için daha iyi bir fırsat dogdu işte. yine hersey sende bitiyor tabi.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 e sonuçta denginiz insanlarla yarışacaksınız.. geçmeye çalışacağınız insanlar sizden farklı mı ki? öyle ahım şahım farklı şartlar altında lise okumamış olsalar gerek.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İlk 120 soruluk bölüm, ÖSS nin tıpkısının aynısı olcak.Yani sınavın yine 2/3 ü öss 1/3 lük kısmı ise, alan dersleri üzerine kurulu. Yani 2. kısımda 60 soruluk bir alan bölümünden sorumlu olucaksın... Soru sayısı yine aynı, yalnızca 1/3 lük kısımda lise 2-3 derslerine ağırlık veriliyo... Sistem sanırım şöyle 1. Bölüm; 30 Soru- Türk Dili-Edebiyat (Lise 1) 30 Soru- Tarih-Coğrafya-Felsefe(Lise 1-3 ortak dersleri) 30 Soru- Matematik-Geometri(Lise 1-2 ağırlıklı) 30 Soru- Fizik, Kimya, Biyoloji(Lise 1-2 ağırlıklı) 2. Bölümde ise; Türkçe-Sosyal okuyanlar için; 30 Soru- Türk Dili-Edebiyat-Edebi metinler(Lise 2-3) 30 Soru- Tarih-Coğrafya-Felsefe(Lise 2-3) Türkçe-Matematik okuyanlar için; 30 Soru- Türk Dili-Edebiyat-Edebi metinler(Lise 2-3) 30 Soru- Matematik-Geometri-Analitik Geometri(Lise 2-3) Fen-Matematik okuyanlar için; 30 Soru- Matematik-Geometri-Analitik Geometri(Lise 2-3) 30 Soru- Fen-Kimya-Biyoloji(Lise 2-3) Şimdi ilk ortak bölümün tamamını yapman lazım, 2. bölümü de seçtiğin alana göre yapıcaksın... Bu sistem benim için kötü oldu... Yani bir Fen-Matematik öğrencisi olarak zaten zorunlu ders olarak Edebiyat, Tarih ve Felsefe görmüştüm ve görücektim... Yani derslere çalışarak Sayısal bölümde yapıcağım başarıyı Sözelde ve Eşit Ağırlıkta da gösterebilecektim...(Eheheh gerçi büyük bi adaletsizlikti bu:D (Çünkü sözeller matematik geometri görmüyo ama bu dersler sözel puana da etki ediyodu yani tüm dersleri gören daha avantajlıydı) Bu sistemde Edebiyat-2 ve Sosyal-2 bölümünü yapamayacağım için bu şansım ortadan kalktı Ancak; Eski sistemde çok ezberci bir bölümdü... Yani şimdi ezberliyen, inekleyen değil, tüm dersleri anlayan, birbiriyle bağdaştırabilip mantık yürütebilenin şansı büyük olucak... Şimdiki sistem teorik olarak daha iyi gibi...Ama olayın özünü pratikte görücez... ///Edit: Bazı eksikler:D Ayrıca; Eski sistemde Lise 2 ve Lise 3 konularından daha az çıktığı için öğrenciler bu derslere önem veremiyordu, yani ÖSS için ayrı konuları, okul için ayrı konuları çalışmaları gerekiyordu... Bu sistemde ÖSS nin 2. kısmı tamamen okul konularını kapsıyo yani çalıştığınız bir ders, size hem okulda hem öss de fayda sağlıycak... Bu açıdan da güzel oldu yani dersane programlarıyla okul programları birbirini tutucak, birbirini destekliycek... Bizde şaşkın ördek gibi sağa sola koşturup konuları karıştırmıycaz:D [signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... [Bu mesaj ShadowFury tarafından 19 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 anlatamıyorum galiba yeni sisteme karşı bir garezim yok, ama bunun bu şekilde ortaya fırlatılıp kalmasına feci sinir olmuş durumdayım, arada harcanacagız resmen ki daha kılavuz da cıkmadı, o cıkınca yapılacak değişiklilkler ayrı karıştıracak ortalığı tahminimce[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben TM'yim , sözel yapıp bu bölümden istediğim bölümleri seçemicem mesela , çünkü yetişmicek .Sosyal 2'yi yetiştiremicem sanırım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Önceki sistemde de yabancı dil diploması alanların belirli bir sayıda soru çözmesi gerekmiyor muydu? Bilmediğimden olsa gerek farkını anlayamadım. Yabancı dil diploması da alsa tüm dersleri ingilizce görüp falan (ki ben de öyle bir okulda okuyorum) türkiyede bir üniversiteye girmek için belli bir türkçe matematik sorusu çözmek gerekir imho ama ösym miz bu duruma da abuk bir şey yapmış olabilir, beklenir.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eski sistemde yabancı dil ögrencilerinin, öss ye girdiğinde sadece sözel bölümündeki 45 soruyu çözmesi gerekiyordu, diğer sorular yabancı dille ögrenci alan bölümlerde hiçbir fayda sağlamayacaktı yeni sistemde ise öss iki bölümden oluşuyor, ilki 120 soruluk bir bölüm ve 30 türkçe, 30 matematik, 30 fen, 30 sosyal şeklinde geçiyor(ikinci bölüm beni ilgilendirmedigi için yazmadım), bu sistemde yabancı dil ögrencisinin bu 120 sorunun tamamını çözmesi gerekmekte. kısacası eski sistemde matematik ve fen çözmemiz gerekmiyorken bu sistemde çözmek diğer ögrencilerle aranızdaki belirleyici nokta olacak. karşı mıyım? açıkçası değilim ancak bu şekilde sunulması çok kötü oldu diyebilirim.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 19 Eylül 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 @spompas ulan dua et ananın babanın yanındasın be napıyım öss kazandıkta noldu ırak bi sehirde tek basıma.Sonucta sistemi biliyorsun kabullenmek zorundasın öle yada böle silahlanıp yökü mü bascaksın hyr. e o zaman....[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now [Bu mesaj Zephyros tarafından 19 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya sabır[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Zephyros, 19 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ulan dua et ananın babanın yanındasın be napıyım öss kazandıkta noldu ırak bi sehirde tek basıma.Sonucta sistemi biliyorsun kabullenmek zorundasın öle yada böle silahlanıp yökü mü bascaksın hyr. e o zaman.... sakin ya sinirleri bozulmuş dışavurmuşlar zararsızca..[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 peki ikinci bölümün sosyal kısmında psikoloji,sosyoloji,mantık olacak mı? edik:evet ed-sos ve sos2 bölümlerinde bu derslerdende sorumluyuz hayırlu olsun[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 19 Eylül 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar