shippy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 neden biz avrupadan oynuyanlarla eşit şartlarda oynamıoruz bu blizzardın bize yaptığı bir kesinti dışlamamı yoksa türkiyenin internet kapasitesinden kaynaklanan bişeymidir.bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla normal bir avrupalı kullanıcı için 50-100 ama bizim için 500 ise var burda bi terslik. hadi adsl kullanıcısıyız diyelim türkiyenin kapasite yetmiyor dielim, ama ben T1 im bana da mı aynı şey. Haa ama gerçekten türkiyede yetkililer bu tür kullanımlara sınır koyuyor olabilir yani kabul edilebilir bir sınır ile daha rahat tutabilirler ağı belki ve çok a etkisi olmaz kullanıcıya ama bizim gibi avrupalılar la koyun koyuna yatanlar için bilmiyorum durum böle deil galiba :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok gıcık bir şey rogue ile oynamak ölüm ya adama ambush atcaksın fıldır fıldır kacıo deli oldm.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim latency kalabalık bir bölgeye gitmedikten sonra 200-300 civarı hep.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Server : Burning Legion Mekan Ironforge Gayet kalabalık Bi tek girince 1 dakika kadar latency 500+ oluyor onun harici 100-150 nadiren 200 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eladuin nerden, hangi bağlantı ve hangi hızda oynuyorsun ramın kaç?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 al akirde oynuorum 256 kablo baglanti var istanbul avrupa 300 ping max oluor %90[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 128 aktif kablo 200[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende adsl var son patch yüklendikten sonra hep kare kare oynuorum latency 3000+ her zman napabilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 @muzcu : istanbul kadıköyden ultra tv ile oynuyorum ram ım 512 bağlantım 128...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kabloda pingler daha du$uk oluyor genelde. Hatta online oyunlarin cogu icin gecerli diyebilicegimiz kadar vardir. Adsl de Al Akir deyim ve cok abarti olmamakla beraber son birkac gundur ye$il pingle oynamaya yeniden ba$ladim. EU beta zamaninda comple ye$il oynuyordum bunu anlayamiyorum i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 korgall 256 kablo 2gb ram MC de 500ms şuan Orgrimmar da felekat lag AV de lag Geçen gece Un goroda ot toplarken 200-300 arasıydı.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 senin bilgisayarinda bi sey var galiba... 2gb ram'le org'da takildigini hic duymadim. norton veya firewall varsa bunlari bi iptal edip dene derim. ayrica bi sorun varsa bu turkiyenin yurtdisi cikisindandir...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 18 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ramden değil hd den takılıyor.Bendede 2gb ram x800xt 3.4 var ifye girince bi takılma oluyor ilk sonra kendimi bazen lağımda buluyorum[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Zaten sorun takılma değil sorun "lag" :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 adsl adı üzerinde asimetrik dsl olduu çin sınırlı upload yüzünden latency, ping sorunları yaşıyouz; kablocularda o yüzden bu olay yok..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Avustralyadayim, bilindigi uzre dunyanin refah acisindan yasanacak 3. ulkesi kendileri. Siralamada boyle bir yerde olunca bu ulke herseyi superdir diye tahmin edilir kanimca. Gel gorki Sydney sehir merkezinin dibinde 1.5mbit adsl ile 500+ ping 90% zaman.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 isterseniz T1 isterseniz U2 olsun ustune hoede diye Turkiyenin yurtdisi cikishi 100 X T3 olsun ne farkedicek. 3k lik U/D de lag olmaz bilmenne hattindan dolayi. LAG olursa o aradaki mesafeden dolayi olur routerlardaki olasi yuklenmeden olur yanlish routing den olur etc etc. Hat hiziyla Turkiyenin cikisiyla alakasi yok bunun.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Soruya yanit vermek gerekirse , Cunki Blizzin serveri Istanbulda degil Pariste. Istanbulda olsaydi en kotu 30-40 ms latency alirdin.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sabaha karşı bazen 250 görüyorum pingi, geri kalan zamanda hep 400+[signature][hline]Melinda -rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi adamın tekine u lagging? dedim adam my ping is 10 dedi s.kt.r git nası olur olmaz server mısın dedim su anda laglıyım accık dedi işte benim bitiim an o andır.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 orda 100040235034604562725365134259436ty45 yazsın gayet rahat oynadığın sürece lag varmıdır ? yoktur...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lag olayı classtan classa degisir eger rogue'san server gibi olman gerekir yoksa sana is yoktur gnome rogue snifz le karşı karsıa kosuoz belli ikimizde gouge(yannış yazmış olabilirim)atcaz belli her ne hikmetse arkasındayken atamazsınız cıktı cok güsel dedim sonra gittim öldüm zaten 400 lat.öle shaman olmak paladin olmak baska Rogue olmak başka.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yaw ben su an 56k dan oynuom min latency 700.Ama sorun olmuyor fazla.0.7 sanıye nedırkı? yanı ne bılım çatır çatır kesiyorum geneede[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Afterdeep, 19 Eylül 2005 07:24 tarihinde demiş ki: Avustralyadayim, bilindigi uzre dunyanin refah acisindan yasanacak 3. ulkesi kendileri. Siralamada boyle bir yerde olunca bu ulke herseyi superdir diye tahmin edilir kanimca. Gel gorki Sydney sehir merkezinin dibinde 1.5mbit adsl ile 500+ ping 90% zaman. ee isterse 1.5gbit olsun bi yere kadar bağlantı da dünyanın öbür ucundayken normal[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar