Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden 50-100 deilde 500 latency ?

shippy

Öne çıkan mesajlar

valla normal bir avrupalı kullanıcı için 50-100 ama bizim için 500 ise var burda bi terslik. hadi adsl kullanıcısıyız diyelim türkiyenin kapasite yetmiyor dielim, ama ben T1 im bana da mı aynı şey. Haa ama gerçekten türkiyede yetkililer bu tür kullanımlara sınır koyuyor olabilir yani kabul edilebilir bir sınır ile daha rahat tutabilirler ağı belki ve çok a etkisi olmaz kullanıcıya ama bizim gibi avrupalılar la koyun koyuna yatanlar için bilmiyorum durum böle deil galiba :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Kabloda pingler daha du$uk oluyor genelde. Hatta online oyunlarin cogu icin gecerli diyebilicegimiz kadar vardir. Adsl de Al Akir deyim ve cok abarti olmamakla beraber son birkac gundur ye$il pingle oynamaya yeniden ba$ladim. EU beta zamaninda comple ye$il oynuyordum bunu anlayamiyorum i$te..
Sosyal ağlarda paylaş

senin bilgisayarinda bi sey var galiba... 2gb ram'le org'da takildigini hic duymadim. norton veya firewall varsa bunlari bi iptal edip dene derim.

ayrica bi sorun varsa bu turkiyenin yurtdisi cikisindandir...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 18 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Avustralyadayim, bilindigi uzre dunyanin refah acisindan yasanacak 3. ulkesi kendileri. Siralamada boyle bir yerde olunca bu ulke herseyi superdir diye tahmin edilir kanimca. Gel gorki Sydney sehir merkezinin dibinde 1.5mbit adsl ile 500+ ping 90% zaman.[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

isterseniz T1 isterseniz U2 olsun ustune hoede diye Turkiyenin yurtdisi cikishi 100 X T3 olsun ne farkedicek. 3k lik U/D de lag olmaz bilmenne hattindan dolayi. LAG olursa o aradaki mesafeden dolayi olur routerlardaki olasi yuklenmeden olur yanlish routing den olur etc etc. Hat hiziyla Turkiyenin cikisiyla alakasi yok bunun.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

lag olayı classtan classa degisir eger rogue'san server gibi olman gerekir yoksa sana is yoktur gnome rogue snifz le karşı karsıa kosuoz belli ikimizde gouge(yannış yazmış olabilirim)atcaz belli her ne hikmetse arkasındayken atamazsınız cıktı cok güsel dedim sonra gittim öldüm zaten 400 lat.öle shaman olmak paladin olmak baska Rogue olmak başka.[signature][hline]Shippy

7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben su an 56k dan oynuom min latency 700.Ama sorun olmuyor fazla.0.7 sanıye nedırkı? yanı ne bılım çatır çatır kesiyorum geneede[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 19 Eylül 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
Avustralyadayim, bilindigi uzre dunyanin refah acisindan yasanacak 3. ulkesi kendileri. Siralamada boyle bir yerde olunca bu ulke herseyi superdir diye tahmin edilir kanimca. Gel gorki Sydney sehir merkezinin dibinde 1.5mbit adsl ile 500+ ping 90% zaman.

ee isterse 1.5gbit olsun bi yere kadar bağlantı da dünyanın öbür ucundayken normal[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...