Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size. Aslında efsane gibi birşey... BRD grubundayım. İlerledik falan,köprü gibi biryere geldik derken paladin durdu,afk falan oldu herhalde kısa bir süreliğine. Aşağısı uçurum lavlar falan var. Lav denizi gibi. Birisi "what now" dedi bende şaka yaptım "jump in the lava" diye. Bunun üzerine 3 kişi ben daha "NOOO!" yazamadan lavın içine atladı. Zaten öyle birşey yapacaklarını düşünememiştim. Bu olaydan sonra ben dakikalarca kendime gelemedim,afkden çıkan paladin olanlara bir anlam veremeyip 3-5 kere WTF dedikten sonra hs yapıp gitti. Şimdi ben bu oyundan korkmaya başladım :) Ya biz bunu saatlerce oynuyoruz,beyinlerimize ne yapıyor bu? Yahu 1 kişi olsa tamam dicem de 3 kişi nasıl yer bu haltı?![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İnsan bir süre sonra sersemliyor gerçekten,o atlıyanlar büyük ihtimal saatlerdir aralıksız oynuyorlardır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hayir, aptal insanlarda oyun oynuyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aptal yerine bilgisiz daha güzel olabilirdi belki bilmiyorlardı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahaha kusura bakmada insan atladığı yerede bakar yani bodozlama atlanmazki ölün dese öleceklermiydi aahaha çok güldüm allahta onları güldürsün asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok fazla oynamak insanı aptallaştırıyor.kibarlaştırmaya gerek yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lava atlayınca neden öldüler ki? ebek[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dediklerine doğru dürüst uyacak ve canın sıkılmadan uygun şekilde instance yapacak grubun varmış harcamışsın. Tebrikler .)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 iyide MC'ye pencereden atlanilarak girildigini dusunursen, veya 1kneedles'ta bi quest'te sana dagdan asagi atlaman gerektigi ve inanman gerektigi vurgulanirsa.. oyunun baska bi yerinde de belki lavlara atlaman normal olabilir... tabi adamlar fazla safmis ama yinede bi bakima normal karsilamak lazim :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 rofl... cidden takdir ettim kesin çinlidirler :P Oyun aptallaştırsa bile bu kadar olamaz bence oyunla alakali degil. pencereyi, dagi fln bosverin de hiç bir oyunda lavin içine girildiğini hatırlamıyorum her oyunda lav öldürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: mardox, 18 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: pencereyi, dagi fln bosverin de hiç bir oyunda lavin içine girildiğini hatırlamıyorum her oyunda lav öldürür :D bahsettigim pencere lavlara aciliyo yine... yani pratik olarak yine laflara dogru atliyosun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 demekki neymiş? oyunda bişey derken (sadece oyundada değil forumlardada) eğer şaka yapıyosan mutlaka smiley atmak lazımki yanlış anlaşılmasın :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: mardox, 18 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: rofl... cidden takdir ettim kesin çinlidirler :P Oyun aptallaştırsa bile bu kadar olamaz bence oyunla alakali degil. pencereyi, dagi fln bosverin de hiç bir oyunda lavin içine girildiğini hatırlamıyorum her oyunda lav öldürür :D Daha BRD'nin girişinde lava düşüp ölüyoruz sonra ghost form'da quest alıyoruz ya.. 30dk sonra bi daha olurmu olur.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hahhaha, iyi güldüm.. İlk gidişleriydi herhalde oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bkz: "Ölmeye geldik"[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 e ben anlamadım. neyi yanlış yapmışlar ki? ya da aptallık neresinde bunun? Bu mesaj Mum_Chamber tarafından rofl yazıyım da quote'ye maruz kalmıyım düşüncesiyle değiştirilmiştir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gercekten ilginc tabi aptallar oynuyor bu oyunu canıım[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet arkadaşlar atıyorum brd ye ilk kez giriyorsunuz sivrizekanın birisi çıkıyor atlayın lava yol orda diyor??? Veya söz dinlemek ne zamandan beri aptallık oluyor?Komiksiniz komik hemde çok(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Pardon ama lava atlamak?? yani acemi de olsa adam min lvl55 yani biraz tecrübesi vardır lav konusunda :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben , kendimden de bunu biliyorum diğer arkadaşlarımdan da , Uzun süre oyun oynamak - hangisi olursa olsun - insanı aptallaştırıyor , hele ki wow gibi , sc gibi , uo gibi kendimizi kastığımız ( pvp , kazanmak vs. vs. ) uzun saatler yoğun bir şekilde konsantre olup vakit geçirdiğimiz bu gibi şeyler zihni kesinlikle yoruyor . Lava atlamak cidden gereksiz bişey o ayrı da :) Genel olarak oyun zihni gereksiz kurcalıyor , aptallaştırıyor da doğru bir kullanım olur[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2 ay 16 saat oynadım. Sağ ayağım şişti. Doktora gittim "otur otur varizlerin çoğalsın da kan orda pıhtılaşsın, damarlardan kalbe gitsin ordan da allah bilir nereye" dedi. Artık max. 4 saat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ders 1 buyrun beyler Geçmiş olsun bu arada[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gitanzi, 18 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: 2 ay 16 saat oynadım. Sağ ayağım şişti. Doktora gittim "otur otur varizlerin çoğalsın da kan orda pıhtılaşsın, damarlardan kalbe gitsin ordan da allah bilir nereye" dedi. Artık max. 4 saat :p bi tıp orencisi olarak =) oynarken arada ayanızı monitorun yanına falan uzatmanızııı tavsiye ediorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fatihin fedaileri olabilir mi bunlar?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Absolut, 18 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Pardon ama lava atlamak?? yani acemi de olsa adam min lvl55 yani biraz tecrübesi vardır lav konusunda :) Adam ilk defa geldiyse BRD ye nereden bilsin yol nerde? Belki BRD nin özelliği bi bölgede yakmayan lava mevcut? Aptallık değilde bilgisizlik diye nitelendirsek daha doğru olur. Ayrıca acayip gülünesi bir durum, espiriyi yapan arkadaş ben olsaydım herhalde bilgisayarı kapatıp bir süre gülerdim :)[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar