Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semih Delibalta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pipilikız koyam:-p[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mail adresinde nazli olarak geçiyo bence onunla devam et![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hangi takımlıysan ona uygun bir şey olsun.. örnek olarak; fenerbahçeli'ysen: de souza olabilir, appiah çok ağır kaçar.. cimbom taraftarıysan: şükür iyi gider, akılda kalıcı.. beşiktaşlıyım diyosan: kleberson hoş olabilir, bir klasik olarak nouma da tercih edilebilir pek tabi. hiç birini beğenmediysen annenin soyadı güzel, devam et derim..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mahkemeden adının da değiştirilmesini talep et, ve şöyle yap: MAX POWER![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Doğanay koy Doğanay...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 semit çatlı smieh peker falan yap :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 niye dalga geçtiniz bu threadde bu kadar, onu anlayamadım ben...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Aldıverdi Semih Amca Semih Uçanpehlivan yada :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Memih (falan filan hesabı) Semih Himes ( isim tersten) Semih Mesih ( ismin harfleri ile yeni kelime türeterek) Semih Se ( special Edition ) gibi leet soyadları türetilebilir ;) ama bilmemne oğulları diye soyadları çok oturaklı oluyor hehe aşiretten gelme böyle en iyisi sen kendi kişisel özelliklerinle bağdaşan bir soyadı seç, seni en çok hitap eden birşeyler üzerine olsun[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Metallica :-P (işin şakası) Hımmm Semih Saygın olabilir?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Emih Semih Emin Semih LAhireyyy Semih YeniSoyad Semih Ayrılık .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 semih seçkin[signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Dopingçioğlu (Övünmek gibi olmasın kendi soyadımdır) Semih İlik Semih Utangaç Semih Çenesiz Semih Öksür Semih Kıpkırmızıören Semih Eskitoros Semih Kelgökmen Semih Kaymakoğlu Semih Kuşkapan Semih Küçükkağnıcı Semih Tombalak Semih Bülbül Semih Lök Semih Çikot Semih Ellialtıoğlu Semih Cimilli Semih Antika Semih Kuş Semih Hozikligil Semih Çıtır[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih TOPATAN yap . Bak ne güzel Enfes .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence soyadı alma daha cool olursun boşluk bırak soyadı yerini süfer olur ahahah[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 semih melih[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Adam geyiğe vurmuş bizde vuralım o zmn :) Kaça aldın soyadı deedini? Bak uzun bişi yapma GrandMaster XX görünmezse hakim amca siler soyadını. Kafana göre bişiler yap sıkılırsan ben sana alırım "aileden çıkmak istiyorum" deedini. Rofl Aynı durumda olsam Türk Mutlutürk Tonyukuk Ata Özsoy gibi soyisimler tercih ederdim.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kardeşim asla kendi soyadından utanma .. Tabiki babanın soyadını taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Türk en güzeli...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adam utanıyorum dememıskı sadc degıstırmek ıstıyorum demıss.. semih su semih norah semih can derım ben guzel olur yaa:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oha şahane bişe buldum semih arısoy valla büyük adam ismi gibn oldu[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Semih Alemdar olsun. polat alemdar hesabı:D:D[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 UZANAZLI? NE derssiniz?Hoş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 2sini birden kullan gitsin illa birlerştirmene gerek yok arada boşluk bırakıp 2 tane soy adının oldugunu vurgulayabılrsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar