Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock? O ye.

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Bunlar sadece insanların ne konuda ağladığı. Bir Blizz. filtresinden sonra kuşa döner :)

Ama kesin bişey varki;
- Bug'lara yoğunlaşacaklar. Heralde en bug'lı class bu arkadaşlar.
- Shard'lar için bişey yapıcaklar

Bunlar için uzun zamandan beri ağlaşıyorlardı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fear 3. de uzaklaştırmıyor.4 te de iptal oluyor sanırım.
Hatta 2. attığında da surasi kısa.
neresi buglı ki bunun?
Bu arada şuna olduuuu gözlerim doldduuu demek istiyorum
Possession

There were tons of suggestions in the threads, and unfortunately we can’t include them all. One that we really wanted to include was this one:

Allow the Warlock to either assume demon form or have a demon possess him. This turns him into a combat machine and renders him unable to use other abilities. In the case of possession he might actually lose control of his character while it fights for him. Possibly a short duration panic-button for use when the Warlock has no other options left.
Bu olacaksa Druidlere de talon formunu versinler kardeşim banane.

[Bu mesaj Suark tarafından 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darktr, 13 Eylül 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Seduce Fear combosuyla warlock yanına yaklaştırmıyo
Neye ağlıyolar onu anlamadım

Son 2 patch dir fear da bug var. Fear attıgınız target hareket etmiyor gozukuyor sizde hic bir sekilde attack yapamiyorsunuz cunku "out of range" yada "taget not in line of sight" durumu soz konusu oluyor. Seduce fear combosuyla yanina yaklastirmiyor ise sadece duel ler icin gecerli olabilir. Warlock hunter gibi pet ini bir duduk le summon edemiyor. Demonology bi warlock bile 15dk cd li fel domonation sayesinde 0.5sn de summon ediyor. Basıma cok geldi adamin besinden kosturup mount la indigimde pet imin yok oldugu tabiki pet olmayınca warlock olu bir warlock tur bunu anlamayanlar var.

Fear cok cazib bir spell olmaktan cıktı bir priest in fear i gibi degil priest in fear i cok zor bozuluyor ama warlock unki 1 dot tick lemesiyle gittigini cok gordum. Zaten bu listedeki hersey gelmeyecek. Shard bag i getirecekler ve pet path olayını duzeltmeleri lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet fear çok kolay bozuluyor, onu düzeltmeleri lazım. gerçi wsg'de filan da habire herkes fear atıyor, bir oraya bir buraya koşa koşa bir hal oldum. ya psişik sikriim, ya dehşet havlaması, ya gözürküten haykırış filan.. :-)

paladinlere fear immunity gelsin, istediğiniz kadar bufflasınlar sonra fearları.. :-p[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Siz fear'ı hep warlockların tarafından düşünüyorsunuz birde bir shamanı dinleyin bakalıp.Bir warlock ile ne zaman kapışcak olsam sağolsun tremor totemim fear dan kurtuluyo sonra tam dibine giriyom vurcam ne görüyüm 5sn geçmiş hala attack yok.Sağolsun tremor totem ne zaman fearı kesse çok güzel bir bug beni re-attack yapmak zorunda bırakıyor buda zaten 3.80'lik anadolu hammerım ile tam bir işkence.Yaaa bakın aslında biz shamanlarında sorunları var...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 14 Eylül 2005 05:15 tarihinde demiş ki:
paladinlere fear immunity gelsin, istediğiniz kadar bufflasınlar sonra fearları.. :-p

Benim bir arkadaşım bu yüzden paladin oynamayı bıraktı. Undeadler feardan çıkabilirken biz neden çıkamıyoruz hatta neden yiyoruz filan dedi oynamadı bir daha :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Shard isi hallolduktan sonra pek bir sorun yasanmaz, heleki conflag instant oldu artik meh..

Your Soulfire crits #$%#% for 2648.
Your Immolation crits #$%#% for 1100.
Your Conflagration crits #$%#% for 1800.

gg..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

baba yazmıs yazmısda
1 tek sey demis kabaca
soulsghard oalyına bi cozum bulalım
bencede bulun walla
ama gidip de seduceun zamanı arttırılırsa kavga cıkarırım
acık acık soliyim
kardeşim zaten ambele oluyoruz warlocklara karsı
seduce dd
seduce dd
seduce dd

herifleri kovalamaktan yoruldum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...