Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bi kere hic muzik konusunda 70'lerle yarısmayın =P belki filmler... o da teknolojinin kullanımıyla yanii. bos 80 ler aslında..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80 ler ve müzik... tabiki MJ[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olm 70 ler punk sezonuydu aeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Anarchy in the UK![signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 1940-1990 arası doneme hasta olmamın tek sebebı kuresel sidik yarışıdır, muzık bahane[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Film olarak 70lerde Star Wars'un çıkışı vardı be. Bir yüzyılı oyun olarak alabiliriz aslında. Ortalarını geçtikten sonra çok güzel olur, tadından yinmez. Daha sonra 90larda bitişi oldu oyunun, herşeyden biraz biraz falan. 70ler rulaz ama eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yeni bir kanal açılmış "retromax" diye, 70 ler 80 lerin dizileri yayınlanacakmış, "kuzen larry" ve "altın kızlar" hatırladığım kadarıyla sadece trt nin olduğu dönemde en çok keyif aldığımız dizilerdi...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ahahah 80 ler muzigi alin abi 2 kanal bir synthesizer dıbıdı dıbıdı muzik .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80ler ve thrash metal! O zamanların filmleri müzikler bi başka güzel. Metali de popu da güzel. O zaman ki nesil şimdiki gibi değilmiş heralde ondan. Şimdi millet nasıl daha tikki olurum hesabı yapıyor. Ruh yok. İsyan yok. (Parantez içinde smiley ::))[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 terminator 2 diyince içimden bir parça kopar. keşke trt, 80lerde yayınladığı şovları dizileri felan tekrar yayınlasa. bir kanal açsa "trt 6" diye, eski trt programlarını izlesek orda :)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bone bugün sen de birşey var Maziyi falan özledin galiba :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 doğrudur, öyle oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bugün boneun nostalji günü=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 of bende cok severim 75's 80's bayada mp3 var hatırlıyorumda kücüktüm baya 4-5 6 da olabilir teyzemler şeri şeri leydi sonracıma roxette falan dinlerlerdi..yazın yanlarına gittigimde (uzaklarda) hemen takarım şeri şeri leydi cd sini nostalji eser[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim [Bu mesaj Daesu tarafından 17 Eylül 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi 19 yaşındayım ama 70 ve 80li yılların hastasıyım sylvester stollone bonjovi zamanları herşeyin adam gibi adam olduu zamanlar ah ozamanlarda yaşamak vardı be! bu dönemi sevenlerle bi site yapsak negüzel olur o döneme ait herşey olsa o atmosfer yine canlansa en azından o sitede nasıl olur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hayır yanlışsın en güzeli 90lardı çünkü çünkü spicegirls vardı ! = D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 50lerden 90sanların ortalarına kadar herşey gayet iyi gidiyodu neolduysa sonra oldu Allahım neolur artı yeni sağlam bi akım başlasın bizde gençliimizi yaşayalım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Oldum olası 80 lerin müzikleri beni hep eskilere götürür insana farklı hisler yaşatıyor eski günleri hatırlatıyor. Müzik araç oluyor unuttuğumuzu sandığımız anılar vs hatırlanıyor. Yokmu 80 lerin tüm hit parçalarını edinebileceğimiz biryer vs? Elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum ama hala çoook eskiğim var :([signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ı ıh.. 70'ler..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben 90ları severim.. 80lerde sübyandım çünkü doğru düzgün hatırlamıyorum bile :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 boynu altın dolu zenciler bastı heryeri abi nebicim dönem lan bu .[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya birşey diyecemde 80'leri yaşamış olanlardaen fazla 5-6 yıl yaşadıda ne kadarını yaşadınki ne anladın :-p . Herkez geçmişi özlerki bende geçmişimi çok özlerim.Depeche Moda vay be ilklerde ne güzeldi ablam dinlerdi bende o şarkılarla yatardım.Çook eski kasetlerim vardı şey afacan dennis vardı ama siyah beyaz olarak :) heman ile şiram vardı.Annemlere sordum yaşadığın en güzel yıllar neydi gelen cevap 70'liler,ablama sordum aynısını 80'liler dedi.Bana sorsanız 90'lılar derim.2000'den sonra zaten hayatın bokunu çıkardılar ve akla gelen ilk şey " 2000(milenium)=Life Sux " Teknoloji bunların sucu yedi bitirdi hayatı. Bak eski eski dediniz Sega Saturn vardı ps gibiydi tr'ye ilk geldiği zamanlarda almıştık tomb raider 1 oynardım. Ve hiç unutmam 2. babam olarak gördüğüm kişi vardı ve anmak istiyorum Barış Manço Seni Seviyoruz Barış Manço [signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.BLOGGER,My love[Bu mesaj Masteis tarafından 18 Eylül 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ya Bone açtın 80'ler konusunu içimi hüzün kaplattın, özlettin yine o yılları. Dediğin filmler, diziler, müzikler... Ya hüzünlendim cidden ya. Harbi bir garip oldum. Daha önce bir topic açmıştım "hangi dönemde yaşamak isterdiniz?" diye. Orda da demiştim 60, 70 ve 80'lerdir benim olayım heralde. Neyseki 80'leri yakaladık, o kokuyu aldık.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kimse sorsam en iyi yılları 70-80 diyor hemde o vakitlerin diskolarında eğlenmek çok meşhurmuş.80lilerde 16 yaşımda omuzuma kadar saç olmasını isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 70lerde 20li yaşlarımı yaşamak çok isterdim özellikle amerikada akımın başladığı yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar