Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80ler, eski güzel günler...

Bone

Öne çıkan mesajlar

yeni bir kanal açılmış "retromax" diye, 70 ler 80 lerin dizileri yayınlanacakmış, "kuzen larry" ve "altın kızlar" hatırladığım kadarıyla sadece trt nin olduğu dönemde en çok keyif aldığımız dizilerdi...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

80ler ve thrash metal! O zamanların filmleri müzikler bi başka güzel. Metali de popu da güzel. O zaman ki nesil şimdiki gibi değilmiş heralde ondan. Şimdi millet nasıl daha tikki olurum hesabı yapıyor. Ruh yok. İsyan yok. (Parantez içinde smiley ::))[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
terminator 2 diyince içimden bir parça kopar.

keşke trt, 80lerde yayınladığı şovları dizileri felan tekrar yayınlasa. bir kanal açsa "trt 6" diye, eski trt programlarını izlesek orda :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

of bende cok severim 75's 80's bayada mp3 var
hatırlıyorumda kücüktüm baya 4-5 6 da olabilir teyzemler şeri şeri leydi sonracıma roxette falan dinlerlerdi..yazın yanlarına gittigimde (uzaklarda) hemen takarım şeri şeri leydi cd sini nostalji eser[signature][hline]DeviantArt gallery

elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
6 yasindan beri resim/karikatur cizerim

[Bu mesaj Daesu tarafından 17 Eylül 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi 19 yaşındayım ama 70 ve 80li yılların hastasıyım sylvester stollone bonjovi zamanları herşeyin adam gibi adam olduu zamanlar ah ozamanlarda yaşamak vardı be!
bu dönemi sevenlerle bi site yapsak negüzel olur o döneme ait herşey olsa o atmosfer yine canlansa en azından o sitede nasıl olur???
Sosyal ağlarda paylaş

Oldum olası 80 lerin müzikleri beni hep eskilere götürür insana farklı hisler yaşatıyor eski günleri hatırlatıyor. Müzik araç oluyor unuttuğumuzu sandığımız anılar vs hatırlanıyor. Yokmu 80 lerin tüm hit parçalarını edinebileceğimiz biryer vs? Elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum ama hala çoook eskiğim var :([signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birşey diyecemde 80'leri yaşamış olanlardaen fazla 5-6 yıl yaşadıda ne kadarını yaşadınki ne anladın :-p . Herkez geçmişi özlerki bende geçmişimi çok özlerim.Depeche Moda vay be ilklerde ne güzeldi ablam dinlerdi bende o şarkılarla yatardım.Çook eski kasetlerim vardı şey afacan dennis vardı ama siyah beyaz olarak :) heman ile şiram vardı.Annemlere sordum yaşadığın en güzel yıllar neydi gelen cevap 70'liler,ablama sordum aynısını 80'liler dedi.Bana sorsanız 90'lılar derim.2000'den sonra zaten hayatın bokunu çıkardılar ve akla gelen ilk şey " 2000(milenium)=Life Sux "
Teknoloji bunların sucu yedi bitirdi hayatı.
Bak eski eski dediniz Sega Saturn vardı ps gibiydi tr'ye ilk geldiği zamanlarda almıştık tomb raider 1 oynardım.

Ve hiç unutmam 2. babam olarak gördüğüm kişi vardı ve anmak istiyorum Barış Manço

Seni Seviyoruz Barış Manço
[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 18 Eylül 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bone açtın 80'ler konusunu içimi hüzün kaplattın, özlettin yine o yılları. Dediğin filmler, diziler, müzikler... Ya hüzünlendim cidden ya. Harbi bir garip oldum.

Daha önce bir topic açmıştım "hangi dönemde yaşamak isterdiniz?" diye. Orda da demiştim 60, 70 ve 80'lerdir benim olayım heralde. Neyseki 80'leri yakaladık, o kokuyu aldık.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...