Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben 90larda yaşadım ama ilk mesajdaki her şeyi biliyorum hepsinin tadına vardım..ben mi bozuğum yoksa çevrem mi geriden geliyormuş??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80'ler harikaydı tabii, ama onu bırakın ben 90'lara da razıyım. İyice cıvıttı artık.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 70 ler en güzeli bence... the doors, led zeppelin, pink floyd, rolling stones falan takılırdık ne güzel işte..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lol be, siz 80s nostaljisi yapacaksanız biz naapalım be. hem radyoda 80s programları yaparken nerdeydi bu iç geçiren tayfa? moda oldu şimdi 80leri özlemek, bakınız buraya yazıyorum. yazdım bile hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 15k 79 95 arası müzik arşivim var.10k sını 80 ler oluşturuyor.Ema abla gerek duymadım ondan girmedim radyoya. :horace:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lan murat oglum sen 84 lu degil misin neyini hatirliyosun ki dogru duzgun 80lerin[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 6 yıl yoğun olarak yaşadım o zamanları daha ne olsun :) ilkokulda da muhabbetlerimiz hep 80lerde çıkan filmler, müzikler hakkındaydı (bakınız Terminator, Rocky, Robocop, Ghostbusters, Batman, Back To The Future, La Bamba, Winds Of Change, Commanchero, Ice Ice Baby, Lambada...) 90larda olmamıza rağmen sürekli 80ler hakkında konuşurduk. Zaten o zamanlar Televizyon çocuğuydum. PC, Commodore 64 vardı ama paticik yoktu :-P Açardım TV'yi Voltron, Red Kit, Alf, Transformers felan izlerdik. 60larda doğmuş biri olduğumu iddia etmiyorum, ancak 80ler benim çocukluğumdu sonuçta :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 1980 doğumluyum , gururluyum... :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eehehe bana sadece 1 yılı nasiip oldu=))ama ben kacırdıgım 80leri deilde 70leri yasamak isterdim [Bu mesaj irin tarafından 23 Haziran 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ZAUh ne alaka ya 87 de doğdum ozaman ben 3 senemi 80 leri yaşadım.Hayatım 80 ler lan benim.Beyin yaşı diye bişey war hani 4 5 yaşına kadar bişey hatırlamazsınya sanki 4 yaşında başlamışsın gibi heah kırpın bakam biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Güzel günlerdi. Özellikle müzikler, saçlar, kıyafetler falan süper zamanlardı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80 lerin hangi muzigi guzeldi allah askına ya igrenc sesler detone sarkılar =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 6-16 arası 80lerdi be heyyyyt. Bluğ çağımın yılları hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dünya 80 lerde kabuğunu kırdı... bu inkar edilemez.... her açıdan!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 edilir. 70 lerde kırdı dunya kabugunu. ben ordaydım.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sie ya Şimdiki seslerden 100 milyon kat iyi Be Sebo hipnası 80 lerden fırlama :) Stephen pearcy,Bratt Micheal,Steve Summer gibi kral vokalleri dinledikten sonra bu yeni jenerasyon vokali tatmin etmiyo.Paso efek efek efek nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben orda yoktum bişi diyemicem o zaman...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Erutan, 23 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki: ZAUh ne alaka ya 87 de doğdum ozaman ben 3 senemi 80 leri yaşadım.Hayatım 80 ler lan benim.Beyin yaşı diye bişey war hani 4 5 yaşına kadar bişey hatırlamazsınya sanki 4 yaşında başlamışsın gibi heah kırpın bakam biraz ^^ kızma erut ya bu sadece oznel bi cumleydi=PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne kızcam be ayıp ettin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ayıp ettin şemsettin vidaları gevşettin... al sana 80ler...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 PAUHZuha one lan (fistan mod on :D anlayan anladı lolll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80'ler.. eheh Guns N Roses The Pixies,Bon Jovi =P AC/DC... 70'ler Led Zeppelin,The Doors,The Rolling Stones,Bruce Springsteen,The Eagles,Black Sabbath,Stevie Wonder,Marvin Gaye,Pink Floyd,Deep Purple,The Kinks,Santana,Jethro Tull.. say say bitmiyor be =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 donnie darko ile ilgili eleştirilerden birinde "filmi gerçekten anlamak için 80li yıllarda genç olmak lazım" tarzı bi cümle vardı ben de meraklanmıştım ne özelliği var ki diye...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80 lerin sonuna doğru doğduğum için pek hatırlamıyorum hehe[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 80 ler GNR? baah 80 lerin sonu abi 85 te kuruluo 86 appetite for destruction 94 dagılış yani tam 80 ler dermiyiz? deriz be hehe ama 91 yani matt sorum ve gilby clark gelişi falan da var ne biliim ya... Steven adler ve Izzy Rulz![signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Haziran 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar