Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunun adı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle bi strateji oyunu vardı ya görüntüler eee neye benziyordu hatırlamıyorum ama nasıl anlatcam oyunuda hatırlamıyorum ki :P oyunda ortaçağda geçiyor gibi bişi etrafta kupalar vardı yerde ama strateji oyunu. Hea oyunda evler yapıyordun adamlar da çocukluk, büyüme ve yaşlanıp ölme olayları vardı. Ama bunlar senin isteğine göre gitmiyordu. Senin köylülerin çiftleşiyordu çocuk doğruyordu böle artıyordu işçiler filan. Savaşçı yapıyordun ınları sonra mühendis binasına sokuyordun çalışmayla mühendis oluyorlardı Bu oyunun adı neydiii ?? Dur yeni konuda açayım :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
The Lords

oyunda ineklerinde vardı hatta süt et gibi ihtiyaçları onlar karsılardı..
evet..evet.. The Lords

settlers da olabilir gerçi ama The Lords ortaçagda geçiyo zaten tarz olarak..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Eylül 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
edik : Leath tapıyorum sanaaa :leathetap:

ohh beee B&B oyunun adını unutmuştum eskiden çok oynardım çok zevkliydi oynamayanlar denesin bence bende bir yerden bulup bitireyim şunu içimde kalmıştı bi bölümde ağaçların arasında kalan adamı kurtaramamıştım ehehe :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 17 Eylül 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öaeuae hbende sallamıştım zaten.
Hani bilmeyen hatırlamayan adam HEH İŞTE O derya öle olsun diye sallamıştım Lord başka aslında !!!111 =P[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 17 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Beasts&Bumpkins
ah be ağzımdan aldın

çok güzel bir oyun değildi bence.
mizah katılmaya çalışılmış ama becerilememiş gibiydi.
baya da zordu sanırım. arının teki bile beni dağıtmıştı.
yine de alternatif strateji oyunu arıyorsanız deneneblinir.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:
evet yaw B&B süper oyundu hatırladım ben de şimdi :)
save'lerim bile duruyo :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yukarda sağda 4 tane seçenek vardı sanırım kadın ya da erkeklerden birine tıklayınca çıkan
orada en sağdan ikinciyi yani el ikonu değil de bir yanındakini seçiyosun, onlar gidip "gönüllerince eğleniyolar" ;)

onun solundaki ikonlar görevlendirme zaten belli, kadınlarda süt sağma erkeklerde inşa etme için falan, sen de bunları başka türlü görevlendirmiş oluyosun işte :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Eskiden (ilk çıktığı dönem 1997-8) abilerim oynardı bende saf saf izlerdim.Geçenlerde -1ay önce- kafama takılmıştı bu oyun 1 hafta falan araştırmıştım basit bir biçimde.Tabiki bulamadım.Şimdi bunu burda görünce sevindim.
Başladım yüklemeye.Bakalım izlerdim eskiden.Şimdi oynayacağım.
Bide birşeyi soracağım bir bölüm var.Yaklaşık 8 şövalye 1 erkek 1 kadınla başlatıyordu bölüme o bölüm kaçıncı bölümdü?
Bide yanlış hatırlamıyorsam salgın falan oluyordu önlemleri nelerdi?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Mesaj tarihi:
said:
Bungala, 18 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
e o bölüm kaçıncı bölümdü?
Bide yanlış hatırlamıyorsam salgın falan oluyordu önlemleri nelerdi?

rahibe cesetleri gommesi icin gorev vereceksin,boylece salgin falan cikmayacak.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Saatler önce yüklenmiş.Hayretle açtım kurdum sonuç= oynayamıyorum oyunu.Neyse kursağımızda kalıcak hevesimiz(yada tam tersi) varmış.Açıyorum oyunu ilk başta yüklenme ekranı açılıyor ondan sonra ışık hızıyla bir yazı ondan sonra takılıyor oyun(gerekli işlemleri yaptım uyumluluk,zart-zurt...)
Her türlü yardıma bekliyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Mesaj tarihi:
ya çok harika bi oyun bu hakkaten. unutmuşum bak. bi dungeon keeper gedli aklıma . anılarımdaki en güzel yerlerinde duruyorlar :,,([signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
  • Yeni Oluştur...