oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bunu on kez okudum herhalde *!ibne ibne güler*[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gerçekten çok beyendim :D yarıldım hatta.. (ama keşke önceden spoiler koyup uyarsaydın argo sözcük içeriyor diye dark. m.i.t de süpermiş[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bilmem biri eklemiş seni admin loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;) kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehehe ikisi de çok güzelmiş :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 "Şimdi olsa fena mı olur şöyle buz gibi bir limonata suyu..." Banu Alkan[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ikincisi güzelmiş ama birincisi o kadar da komik deil hem dalga geçmeyin mitle bulur ip nizden adresinizi yer valla[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oha dark süper ya[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hımmmmzzz..[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Önceki konuda ben yazmıştım yeni başlığa gerek yok araştır plz .
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 güzel ikisi de :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Daha komikleri var ya bende çok vardı silindi hep ya durun bir tane daha ; (galiba pati'de yazılmıştı ama ) Evin bakıcısı ütü yaparken, evin kücük yaramazı da salonda oyuncak treniyle oynuyomuş.. derken bakıcısı bir kulak kabartmis ki oglan soyle bagiriyor: - EVET..!! SON DURAGA GELDIK..!! DUYMADINIZ MI ALLAHIN CEZALARI HALA NE OTURUYOSUNUZ?? ÇABUK DEFOLUN İNİN ASAGI..!!! Bunlari duyan bakıcı neye ugradigini sasirmis dogru salona kosmus: - Sen nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar ayip..simdi dogru odana gidiyosun tam 2 saat cezalisin...bi daha da agzindan oyle kotu sozler duymiyim..!! Ve 2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus, treninin basina oturmus... bakıcısı da mutfakta yemek yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus: - Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik.. Umariz cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir... Lutfen esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz... Trene yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir yolculuk gecirmenizi diliyoruz.. kucuk bagajlarinizi koltuklarinizin altina koyabilirsiniz..bu arada unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek yasaktir.. bunlari duyan bakıcısı az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken; oglan konusmasina devam etmis: - ayrica iki saatlik rötar yuzunden mutfaktaki o....u adina hepinizden özür dileriz...!![signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Muahahah o idam olayı süper ya ölüodum Sonuncusuda güzel:D Ama daha önce görmüştüm okadar komik gelmedi[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 benm hoşuma gitti güzelmiş :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Öne çıkan mesajlar