Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shannara Serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bayadir kitap okumuyorum bir sorum olucak size Shannara serisinde
Shannara'nın Kılıcı, Shannara'nın Elftaşları Shannara'nin Dilek Sarkisi ve en sonda Shannara İlk Kral i okumustum bu kitaplarda sonra baska Shannara kitabi ciktimi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
ben o serinin ilk kitabını yarısına kadar okuyabildim bu kadar sıkıcı bir kitap görmedim... çok daha ağır kitaplar çok daha acayip şeyler okudum sabrettim ama nedense Shannara ya dayanamadım.. bi Lotr araklamalarının çokluğundna olabilir diyorum ama sen nasıl dayandın ya?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Evet Lotr calintiligi var biraz İlk seride bende shannaranin kılıcı serisinin 1 kitabini 1 haftada yarim yarim okuyarak bitirmistim ama
1 ci ne kadar sıkıcıysa 2 ve 3 okadar guzeldi diger 2 cildi 1 gunde bitirdim. Ayrica Shannara serisinin en guzel yani karakterlerin ölüme meyilli olmasi rastlin gibi drizzt gibi 100 canli degiller buda biraz ne biliyim kitaba gerceklik katiyo diycem ama yanlis olcak anla iste :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Shannaranın bir sürü kitabı var; şekil:
http://www.ideefixe.com/ adresinden hızlı aramada aratınca hepsi geliyor

bende ilk kitabı zor okumuştum ama diğerlerini hiç almadım
Mesaj tarihi:
valla bence sakın okumayın..üç kitabı nasıl bitirdim ben bilmiyorum..resmen bitsin diye ıkına ıkına okudum..aman aman..uzak durmak lazım..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
said:
Masticore, 15 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Ayrica Shannara serisinin en guzel yani karakterlerin ölüme meyilli olmas

güzelmiş. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
verdigin paraya yazik olur
bir kitap icin boyle dedim kendimden utaniyorum ama cok kotu bir seri gercekten...[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
biraz calıntı???

uzak durun, açıklama yapmaya bile degmez bana göre, 2. kitabı bitirecek kadar dayanamadım

kesinlikle uzak durun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Oh ya süper .. tek ben değilmişim... ben bozuk değilmişim yaşasın.. bende diyorum Fantastik bi kitap yazılırda ben nasıl okuyamam hadi kas kendini oğlum bitirebilirsin diyordum... artık kasmıcam oh be!![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Ya ilk 3 kitabı ki aslen tek cilt olarak basılması lazımdı hakikaten çok çok iğrenç, tamamen kopya gibi bir şey. Ondan sonra basılan ciltlerden 2 tane falan okudum ben, o yeni ciltler de hikaye değişikleşiyor yani okunabilir olmaya başlıyor seri. Ahım şahım bir tarafı yok ama[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
  • Yeni Oluştur...