Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Legendary Frog ve Super Flash Bros, özellikle oyunlar üzerine geyik flash animasyonu hazırlayan kişiler. Aralarda geek ve nerd'lere, uzun süredir oyun oynayan kişilere hitap eden birçok ayrıntı ve espri mevcut. Bunları ilk kez "Matrix Has You" ile tanıdım. O zamandan beri en sevdiğim flash animatörleri olmuşlardır. Tavsiye ederim, bunların yaptığı tüm flashları bir izleyin :) Legendary Frog: Newgrounds Profili Sitesi Super Flash Bros: Newgrounds Profili Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eh baya şey varmış sırayla gidiyoruz :D[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 frogun siteye lite olarak girsek filmler daha kısa zamanda yüklenir mi?[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 filmlerle alakalı değil o sanırım. direk site daha basit bir arayüze sahip oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 matrix has you rullaz!!! arada bi obiwan fln gördüm ehuah[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metal gear crisis 1.2 superdı ehehehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 legendary frog'un kerrigan karakteri üzerine yapılmış bölümler de baya orjinal. özellikle "all your pie are belong to us" gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok gzl ya:D ewe gel1nce heps1n1 seyretcem[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Legendary Frog un One Ring to Rule Them All serisi çok güzel.1 çok güzel diil ama 2 ile 3 çok süper.Hele Legolas Tshirtli Peter Jackson.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kod adı veronikaya bittim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oh be bone seni anlından opecem cunku; 1. legendary frog abimdir severim 2. sonudna paticikde benim dısımda www.newgrounds.com dan haberdar ve kullanan birini buldum[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mariolarda Son of a Peach vardır. o süperdir izleyin kesinlikle[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 tavsiye ederim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 adam kendi topiğini uplıyor da uplıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sana ne lan, otur izle işte ^^ evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar