Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gülen kedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bilim belki balonum var diye beni dikkate almassınız ama kedi işte gülüyo yani sonuçta . . . ben hasta oldum paylaşımcı olmak suçsa suç işledim neden yani bu adam morartmaca morardım noldu şimdi çok kötü bozuldum vah vah vah[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . .
:tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Mesaj tarihi:
şşşşş çarşı burda yazmasını biliyosun ama.. balonunla alakası yok gece gece sadece öle muappet çevirdik. pek beğenmedim

ps : morartmaca ile alakası yok[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
mike seni sevmedim bana bulaşma[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . .
:tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Mesaj tarihi:
haha süpermiş ya =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
evet gülen kediyi izledim ve artık kişisel bölümünde paylaşabileceğim sorunlarım oldu

hübsübzuburhıbhıbhıbdusgesveiaaaaaeeeeeeee[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 17 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
evet gülen kediyi izledim ve artık kişisel bölümünde paylaşabileceğim sorunlarım oldu

hübsübzuburhıbhıbhıbdusgesveiaaaaaeeeeeeee

aa deli[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 17 Eylül 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sinir oldum suratına yumruk atmak geldi içimden.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 17 Eylül 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
sinir oldum suratına yumruk atmak geldi içimden.

*yavaş yavaş uzaklaşır*[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
power word sleep

*!targets Mike*

kill çekcektim, kıyamadım

[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 17 Eylül 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hem çok tatlı,hem çok salak gibi gözüküyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
  • Yeni Oluştur...