Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ranger


nek2004

Öne çıkan mesajlar

bak Elf Olabilirsin Lurikeen de fakat karakteri yaratırken herşeyi bitirip accept tuşuna bastığında sana karterlerle ilgili bilgi ve sectiğin ana classın ilerde o ırkla hangisinde iyi veya kötü olduğunu yazar mesela elfler good nightshade avarage ranger olurlar luriler outstanding nightshade ve medicore ranger olurlar bence en mantıklı seçim luri ama tabi ilerde itemlarla statlarını arttırabilirsin ama lurinin boy avantajını söylemiyorum bile harneysa seçim sana kalmış us misin yoksa eu mu bilmiyorum ama us sen morgan le fay a gel beni bul nickim remre görüşürüz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paticik daoc sayfasinda soyle yaziyor;

Elf: Kutsanmış, özel ve bir o kadar da büyüye yatkın yaratıklardır. Uzun boyludurlar ama herkesin düşündüğü gibi okçuluğa çok yatkın değillerdir.
Lurikeen: Hibernia'nın ufak yaratıklarıdırlar. Çok hızlıdırlar. Okçulukta iyi oldukları kadar büyücülükte de iyidirler.

sanirim senin icine Lurikeen daha cok yarar bu bilgilere gore..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

us kay düşünüyodum ama morgan le fay de olabilir. bilmiyorum aslında. avatürkün getirdiği oyunlar tek kay için değil heralde. bir de lurikeen mediocre mu yoksa medicore ranger mı oluyo? çünkü hiçbiryerde medicore un ne demek olduğunu bulamadım?
bir de celt ol demişsiniz ama ben neden olduğunu anlayamadım
eğer cons ve str istiyosanız elf inki de aynı ve celt dex qui dan dolayı dezavantajlı. neden celt olmalıyım açıklayabilir misiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sylvan bence valewalker için en uygun ırk. Base statları str, int ve con buna karşılık Sylvan 70 str 70int 60con ile başlıyor.
Oynaması zevkli bir class. Özellikle pure tank class larla oynamayı sevmeyenler için. PvE de solosu zevkli çünkü downtime neredeyse yok. Life drain büyüsü sayesinde ki ilerde hatırı sayılır dam veriyor. Cloth armor giyiyor ama tüm realmlerdeki en güçlü armor ve absorb (max %33) bufflarına sahip. Styles lar daha çok evade ve parry combolarında etkili. lvl30'da evade 4 ü aldığında VW'nin asil zevkli kısmı başlıyor. BG1'de çok zayıf görünmüştü gözüme ama lvl30'dan sonra çok daha etkili oldu. Style combolarda hiçbir class'da olmayan effectler var ve sadece görüntü degil başka yaralarıda oluyor. Örneğin evade sonrası ilk combo dam add büyüsü yapiyor parry sonrası dam shield... Evade hayati önem taşıdığından başlangıç statlarında dex e vermeni tavsiye ederim. Bunların dışında auto-cast proc büyüleri var. Proc lar silah ve armorlara takılabilen kullanılabilir özelliklerdir. Oyuna başladığında daha ayrıntılı öğrenirsin. VW'nin auto-cast procları offensive ve defensive olarak ikiye ayrılıyor. Biri random olarak disease diğeri ablative armor yapıyor. Bunların dışındaki büyüleri snare ve minor dot. europe serverlarında henüz 1.62 patch gelmedi ama geldiğinde verdiği scythe dam arttırılıyor. two-handed weapon kullanan bir class için biraz zayıf vuruyordu.[hline]Borges
chanter
lvl37 Bahçıvan
lvl41 Valewalker
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
lvl 50rangerin atackdmg kaç oluyor?
Melee'de palayı öldürmesi nekadar mantıklı?
lol alb armsmenden daha ii vuruyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nek2004, 19 July 2003 11:18 tarihinde demiş ki:
peki grup bulmakta zorlanıyo musun yada solo da iyi mi vale?


Yukarıda yazmıştım solosu çok iyi. Drain Life büyüsü sayesinde downtime problemi olmuyor. Gruplarda tank olarak kabul ediyor.
Gruplarda buff larını unutmazsan çok rahat tanklarsin aksi takdirde bir enchanter kadar kolay ölürsün. Soloda doldurman gereken hp ye göre mesafeyi iyi ayarla ve full hp varken fazla life drain kullanma yoksa hp için değil ama power dolsun diye beklemek zorunda kalırsın. Daha önce yazmayı unuttuğum diğer bir büyüsü attack speed. Orange mob lara daldığın zaman kullanabilirsin.[hline]Borges
chanter
lvl41 Verdant Animist
lvl41 Valewalker

[Bu mesaj Miguel tarafından 19 July 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...