nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 herkese selam sanırım kredi kartı sorununu sonunda çözdüm ve oyunu alıp hib olup bir ranger açıcam ama elf mi lurikeen mi karar veremedim. hem ırk hem de stat dağıtımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bak Elf Olabilirsin Lurikeen de fakat karakteri yaratırken herşeyi bitirip accept tuşuna bastığında sana karterlerle ilgili bilgi ve sectiğin ana classın ilerde o ırkla hangisinde iyi veya kötü olduğunu yazar mesela elfler good nightshade avarage ranger olurlar luriler outstanding nightshade ve medicore ranger olurlar bence en mantıklı seçim luri ama tabi ilerde itemlarla statlarını arttırabilirsin ama lurinin boy avantajını söylemiyorum bile harneysa seçim sana kalmış us misin yoksa eu mu bilmiyorum ama us sen morgan le fay a gel beni bul nickim remre görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 elf seç karizma olsun :) piercing weapon kullanıcaksan luri aç, blade abancaksan elf aç. ranger ın ne ırk açılcağı nası stat ler verileceği hakkında zilyon tane topic var. geri dönüp bi bak baya bişey bulursun.[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 paticik daoc sayfasinda soyle yaziyor; Elf: Kutsanmış, özel ve bir o kadar da büyüye yatkın yaratıklardır. Uzun boyludurlar ama herkesin düşündüğü gibi okçuluğa çok yatkın değillerdir. Lurikeen: Hibernia'nın ufak yaratıklarıdırlar. Çok hızlıdırlar. Okçulukta iyi oldukları kadar büyücülükte de iyidirler. sanirim senin icine Lurikeen daha cok yarar bu bilgilere gore..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Celt ol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 celt,en ideali lurikkenlerin bocek gibi ezilebiliteleri var,elflerde biraz fazla narin(?!)[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 us kay düşünüyodum ama morgan le fay de olabilir. bilmiyorum aslında. avatürkün getirdiği oyunlar tek kay için değil heralde. bir de lurikeen mediocre mu yoksa medicore ranger mı oluyo? çünkü hiçbiryerde medicore un ne demek olduğunu bulamadım? bir de celt ol demişsiniz ama ben neden olduğunu anlayamadım eğer cons ve str istiyosanız elf inki de aynı ve celt dex qui dan dolayı dezavantajlı. neden celt olmalıyım açıklayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bilmiyorum ama resistleri olabilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Elfinki ayni? Iyi bak. Elf 40/40, Celt 60/60. Luri'nin dex/qui 80/80 oldugu icin str/con feda edilebilir ama elf acmak kesinlikle gereksiz. Celt veya luri.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 eğer ki avatürk statlerde site hazırlarken hata yapmadıysa elfler 60 cons, 60 str. lurikeen 40 cons, 40 str. tabii hatılıysa bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Avatürkte karakterler hakkında yazılarda hata var yabancı sitelerden bak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Avaturkte firbolglar paladin olabilir bile yaziyor olabilir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bizde güvendük bütün planları ona göre kuruyoz. inşallah daoc sipariş edince içinde eq falan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ufff yaaaaaaaaa.... benim renderer gene bosuldu yaaaaaaaaaaa bi alttaki topic e bi baksanisa pls !!![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 peki valewalker lar nasıl? yeni olduğu için bilgi bulmak zor sizce firbolg mu yoksa sylvan mı tercih etmeli? rvr de rve de ve gruplarda iyiler mi ? aranızda oynamış olan ve statler için tavsiyede bulunabilecek varsa yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Borges oynuyor, detaylarini o yazar girdiginde ama sylvan sec kesinlikle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Sylvan bence valewalker için en uygun ırk. Base statları str, int ve con buna karşılık Sylvan 70 str 70int 60con ile başlıyor. Oynaması zevkli bir class. Özellikle pure tank class larla oynamayı sevmeyenler için. PvE de solosu zevkli çünkü downtime neredeyse yok. Life drain büyüsü sayesinde ki ilerde hatırı sayılır dam veriyor. Cloth armor giyiyor ama tüm realmlerdeki en güçlü armor ve absorb (max %33) bufflarına sahip. Styles lar daha çok evade ve parry combolarında etkili. lvl30'da evade 4 ü aldığında VW'nin asil zevkli kısmı başlıyor. BG1'de çok zayıf görünmüştü gözüme ama lvl30'dan sonra çok daha etkili oldu. Style combolarda hiçbir class'da olmayan effectler var ve sadece görüntü degil başka yaralarıda oluyor. Örneğin evade sonrası ilk combo dam add büyüsü yapiyor parry sonrası dam shield... Evade hayati önem taşıdığından başlangıç statlarında dex e vermeni tavsiye ederim. Bunların dışında auto-cast proc büyüleri var. Proc lar silah ve armorlara takılabilen kullanılabilir özelliklerdir. Oyuna başladığında daha ayrıntılı öğrenirsin. VW'nin auto-cast procları offensive ve defensive olarak ikiye ayrılıyor. Biri random olarak disease diğeri ablative armor yapıyor. Bunların dışındaki büyüleri snare ve minor dot. europe serverlarında henüz 1.62 patch gelmedi ama geldiğinde verdiği scythe dam arttırılıyor. two-handed weapon kullanan bir class için biraz zayıf vuruyordu.[hline]Borges chanter lvl37 Bahçıvan lvl41 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 lvl 50rangerin atackdmg kaç oluyor? Melee'de palayı öldürmesi nekadar mantıklı? lol alb armsmenden daha ii vuruyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 peki miguel schyte str base heralde değil mi yoksa str dex mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: nek2004, 19 July 2003 10:23 tarihinde demiş ki: peki miguel schyte str base heralde değil mi yoksa str dex mi? Evet str.[hline]Borges chanter lvl40 Verdant Animist lvl41 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 peki grup bulmakta zorlanıyo musun yada solo da iyi mi vale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: nek2004, 19 July 2003 11:18 tarihinde demiş ki: peki grup bulmakta zorlanıyo musun yada solo da iyi mi vale? Yukarıda yazmıştım solosu çok iyi. Drain Life büyüsü sayesinde downtime problemi olmuyor. Gruplarda tank olarak kabul ediyor. Gruplarda buff larını unutmazsan çok rahat tanklarsin aksi takdirde bir enchanter kadar kolay ölürsün. Soloda doldurman gereken hp ye göre mesafeyi iyi ayarla ve full hp varken fazla life drain kullanma yoksa hp için değil ama power dolsun diye beklemek zorunda kalırsın. Daha önce yazmayı unuttuğum diğer bir büyüsü attack speed. Orange mob lara daldığın zaman kullanabilirsin.[hline]Borges chanter lvl41 Verdant Animist lvl41 Valewalker [Bu mesaj Miguel tarafından 19 July 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Peki başlangıç statların neydi?[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 peki neden firbolg uygun değildir? ana stat 90 str 60 int 60 cons 40dex daha uygun değil mi 15 dex 5 cons 5 str versen iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Dex/Qui 40/40, zaten yavas silah kullanan ve Evade IV sahibi bir chara firbolg secmem ben, sana kalmis. (Cirkin ayrica :))[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar