tBF Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşlar düzgün bir anket yapmak istiyorum şu pati halkıyla.Beni ciddiye alır ve sadece anket için buraya konu açarsanız(sadece bir tane yani)anket sonucu daha doğru olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Siz oyunlarınızı orjinal mi olıyorsunuz kopyamı? Eğer orijinal ise ''orjinal oyun'' başlığına mesaj atınız. [Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben bu kategorideyim :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 türkiyede orjinal oyun satan yer tarif et gidip alıyım?[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ne orjinal alıyorum, ne de korsana para veriyorum. Direkman torrentten indiriyorum. İnternetten kopyalıyorum yani. [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 05 Eylül 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elektrot tarafından 05 Eylül 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 walla ne yalan sölim bende kopya alıyorum.. yada netten çekiyorum..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben 2sinide alıorum naapıım?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 walla bende kopya alıyorum orjinallerinin fiyatları makul bi seviyeye gelse alacağımda çok pahalı :([signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende kopya cd almam. Eğer ülkede yoksa ve çok bakmak istiyorsam internetten çekerim. said: BioHazarD, 05 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: türkiyede orjinal oyun satan yer tarif et gidip alıyım? Sayayım sana beş on dükkan?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olur valla işime gelir ama mümkünse kadıköyde olsun :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kopya oyun alıyorum, arşivliyorum hatta... Ama hakettiğini düşündüğüm, ulaşabildiğim tüm oyunlarım orjinal. Misal bu aralar Silent Hill serisi ile Metal Gear Solid 2 alacağım, para ayarlıyorum =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hiç bir oyuna para vermiyorum..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kopya alıyorm ama sevdiim oyunlaru saklmak için ve multi oynamak için orjinallerini alıyorm[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben ikisini de alıyorum malum illegal servera gireilmez online oyunlarda orjinal mecburi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kopya alıyorum :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cok guzel , daima oynadigim bir oyun deilse yansanayi :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: BioHazarD, 05 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: türkiyede orjinal oyun satan yer tarif et gidip alıyım? o kadar çok yer var ki büyük alışveriş merkezlerinde mutlaka var mesela[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben kopya oyun bile almıyorum direk indiriyorum artık orjinal kopya.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar, İnternetten indirdiğiniz bir oyun için(freeware değilse) para veriyormusunuz? Vermiyorsanız kopya, Veriyorsanız orjinal dir. Nokta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dükkandan alırsan bide üstüne havası orada durma parası vesaire ekstra para alırsın netten getiririsen o aprayı almazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kopya alırım, begenirsem orjinalini alırım. begenmessem o cd yi köpegimle oynamak üzere ffrizbi niyetine kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Ramocan, 08 Eylül 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, İnternetten indirdiğiniz bir oyun için(freeware değilse) para veriyormusunuz? Vermiyorsanız kopya, Veriyorsanız orjinal dir. Nokta... Para vermiyorsan illegaldir cd'ye basmadığın sürece kopya değildir korsan'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ps2 oyunlkarı hariç hiçbi orjinal oyun almadım... ha ps1 zamanında çok sevdiğim bi oyun vardı o zaman piyasada yoktu eskiydi gittim orj. almıştım:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Herşeyimle kopyayım zaten.Sadece Diablo gibi net üzerinden oynanan oyunları orji alıyorum.birde eJay vs. orji alıyorum o kadar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Orjinal almam nickime ters :-P[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 uzun zamandır oyun almıyorum... yani çok nadir, son 1.5 yılda 2 oyun aldım. 2sini de orijinal aldım , biri wow diğeri de hl 2. bundan sonra da orijinal alırım büyük ihtimalle. orijinaline para vermeyeceğim oyunu da oynamam zaten :-p[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar