Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitki çayları ne işe yarar???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ediyorum ne gibi özellikleri var?mesela form çayları falan var kilomu verdiriyo bunlar yada tarçınlı-karanfillisi,karışıkı falan gibi çeşitleri var.yararlımıdır bunlar,yoksa bi takım zararlarıda varmıdır???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Bitki çayları ıyıdır ya wucuda buyuk rahatlık werıo tawsıye ederım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Bitki çaylarının cok değişik faydaları var!!!

su anda alternatif tıp dedikleri şey de bu. Doktorlar bile bitkilerin gücünü inkar edemiyolar. faydalı şeyler yalnız[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
Genel olarak soğuk algınlığına karşı falan iyi gelirler, tatları fena değildir. Bi de metroseksüel amaçları vardı galiba yok cildi güzelleştirme yok doğal yaşamla yaşlanmayı geciktirme felan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bazı faydaları vardır ama harbi bitki çayı olursa

ayrıca kesinlikle insanı rahatlatır çünkü doğal...

ama genelde çok sıkıyolar büyütüyolar bel bağlamamak lazım o açıdanda
Mesaj tarihi:
zaten çayı o kadar sevmem.ama bu bitki çaylarından evde vardı.bi deniyim dedim.tatları güzelmiş gerçektende=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Kolpa falan değil. Çoğu bağırsakları çalıştırır. Bi içmeye başla 2-3 gün sonra tuvaletten çıkamazsın :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Kesin bir yararı var fakat ne olduğunu bilmiyorum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
Forum Çayları bağırsakları çalıştırrıyor, 8 saat sonra seni tuvalete atıyor:-P Tabi belli miktarda hep almaya başladınmı karın ağrısından başka birşey yapmaz. Papatya çayı Kışın boğazıma iyi geliyor. Aynı Şekilde Ihlamurda iyi geliyor ama terletiyor da ıhlamur[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
  • Yeni Oluştur...