Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitki çayları ne işe yarar???

arina

Öne çıkan mesajlar

merak ediyorum ne gibi özellikleri var?mesela form çayları falan var kilomu verdiriyo bunlar yada tarçınlı-karanfillisi,karışıkı falan gibi çeşitleri var.yararlımıdır bunlar,yoksa bi takım zararlarıda varmıdır???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten çayı o kadar sevmem.ama bu bitki çaylarından evde vardı.bi deniyim dedim.tatları güzelmiş gerçektende=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Kolpa falan değil. Çoğu bağırsakları çalıştırır. Bi içmeye başla 2-3 gün sonra tuvaletten çıkamazsın :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin bir yararı var fakat ne olduğunu bilmiyorum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

Forum Çayları bağırsakları çalıştırrıyor, 8 saat sonra seni tuvalete atıyor:-P Tabi belli miktarda hep almaya başladınmı karın ağrısından başka birşey yapmaz. Papatya çayı Kışın boğazıma iyi geliyor. Aynı Şekilde Ihlamurda iyi geliyor ama terletiyor da ıhlamur[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...