Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Sorj, 16 Eylül 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Benim arkadaşlarımın hepsi gay sensin gay. a pardon ben senin arkadaşın değildim zaten. isme bak. sorj... peh[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sorj da gay ds DFg ps : şaka haa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gothic ne dion. sorj gay aleminin kralı.hatta arkadaşları ona osi dio.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 puahaha osi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 we sonunda eru gay olduunu açıkladı.bone unda gay olduğu örenildi. [spo1=çocuklar bakmasın]Sorj :abi Sorj :dün Sorj : bonecrusher la konuşuoduk Sorj :sana bişey göstercem açiyimmi web cam i dedim Sorj :ne göstercen dedi Sorj :pipimi dedim Sorj :adam ok dedi AnıL O_o: hehe Sorj :açtım ehueh Sorj : herif gördü AnıL O_o :aahuhah Sorj :Aa çıplak dedi Sorj :kral çıplak yazdı Sorj :koptum aufhsdf Sorj :2 3 dakka sonra Sorj : kamerayı aldım AnıL O_o :gay mısın olm sen Sorj :aşşalara doğru indirdim Sorj :lan dur kamerayı oynatma dedi Sorj :lan dur AnıL O_o: eheh Sorj :Kamerayı oynatma koptum orda Sorj :Ehueu AnıL O_o :aahuha AnıL O_o :gay misiniz olm Sorj :ouaehuahe Sorj :Gayiz a.k Sorj :varmı Sorj ::D AnıL O_o :ahauhaha AnıL O_o: aykırımısın olm Sorj :eet AnıL O_o : hehe AnıL O_o :ozmn sorun yok Sorj :oks Sorj :bak beni azdırma Sorj :Cam i acar [/spo][signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 17 Eylül 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bas bas bağırıyorlar +18 yapıp spoiler açmayın diye inadına sanki arttı bu olay. ayrıca ben anlamıyorum sorj'un sürekli saçma sapan msn logları koyuluyor foruma. nedir bu? bende gunluk tum msn loglarımı koyayım bundan sonra foruma. eminim bu konulanlardan daha edepli ve komikdir.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 işi çarpıtmayın arkadaşlar pls şahsen ben de antalyada olsam ben de atletsiz olurdum da, bu olayın benim gay olmamla alakası hiç yok. tersine sokakta dolaşırken erkeklere değil de kızlara bakıyorum :-P (yakında "Sorj salakmış" dediğim lafı tutup "Bone kendine salak dedi" diye çarpıtırsınız.. korkuyorum valla)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dogru soylenmis lafi carpittirmayiz bonecum sen uzulme...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ortadaki dialoglar tersini söylüyor ama aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Voys, 17 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: bas bas bağırıyorlar +18 yapıp spoiler açmayın diye inadına sanki arttı bu olay. ayrıca ben anlamıyorum sorj'un sürekli saçma sapan msn logları koyuluyor foruma. nedir bu? bende gunluk tum msn loglarımı koyayım bundan sonra foruma. eminim bu konulanlardan daha edepli ve komikdir. lol biz koyarsak nolur acaba.. harbi baydı ama artık sorj ve gay muabbetleri bıktım küfürlü log okumaktan kimse bana zorla girip okutturmuyoruz sana demesin bakarken gözüme çarpıyor istemiyorum açıkcası.. sevgilimde okuyor olabilir oda buda.. bayar bu muhabbet[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 işte ben bu yüzden forum buluşmalarına gelmekten çekiniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nedense tekrar edesim geldi.. arkadaşlar GAY olmak GERİZEKALI olmaktan iyidir..(tabii en iyisi her ikisinden de olmamak ama..)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 niye ? bi kere anlattın kimse takmayıp bidahmı anlatıyım dedin ? iyi yapmışsın bak şimdi takan oldu ;=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok hayır...söylediğimin doğruluğunu bir kere daha gördüm geçen süre zarfında.. gay adam çekilir ama gerizekalı hiç çekilmez[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Gerizekalıdan pek bir zarar gelmez ama gayden herşey beklenir.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adam gay, sapik degil tcavuzcu degil ne zarari gelicek. birakin allaniziseerseniz yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aquila +1 en kötü ihtimalle sana yavşar (hakikaten kötü bi ihtimal bi de yakın arkadaşsınız) onu da reddederek savuşturursun. ama gerizekalı adamın ömrünü yer.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bir de taksimde millete el atan sapıklar var tabi. Öyle heteroseksuel olacağına homoseksuel olsun hehe[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gGeçen flash tv de haber de izledim bir tane travesti ağlıyor bunalıma girmiş odaya kapatmış kendini ailesi filn evlatlıktan reddetmiş.Ailesine filan elimde değil diyor falan ama tabi anlayamazlar.Toplumda çok dışlanıyorlar.(Valla nerden aklıma geldiyse :))[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds [Bu mesaj Neron tarafından 17 Eylül 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Lan Sorj (osman) sensin gay beni katma bu konulara hrrr :P gaylerin kralı salatalıkla yaptıklarını gördük...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar