Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aslında hepimiz gay deilmiyiz ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben mi sen mi? Fikrimi söylüyorum neden terbiyesizlik yaptın ki şimdi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: benimde baya yakın bi kız arkadaşımın 4 ay çıktığı çocuğun gay olduğunu öğrendikten sonra uzun bi süre bütün erkeklerden şüphelenmiştim... kiz cirkin miydi? terkedilmek bilmiyor muydu? neydi? neden gayim dedi eleman, yazik ya. : ((([signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gayim gaysin gay[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kız gayet güzeldi. ve o çocuğu başka bir amcayla gördük çocuk gayim demedi ama elimden gelen bişey yok dedi[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benim eski kız arkadaşım lezbiyen çıkmıştı ulan hala şoku atlatamadım. bi baktım hep Begüm den msj var en iyi arkadaşı diye bakmadım. bi gün bi baktım canım bitanem gelsene bize kimse olmayacak takılırız falan filan üsteleyince öğrendim ağlıyordum ulan benim gibi çocuğa yapılırmıydı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Sensible, 16 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Ben mi sen mi? Fikrimi söylüyorum neden terbiyesizlik yaptın ki şimdi terbiyesizlik ? hmmm![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ve o çocuğu başka bir amcayla gördük nası yani O_o[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben ztn şüpheleniodum desem... yok yok demiim :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne yani ben insnalara "evet bradd pitt çok hoş bir adam hatta kıskanıyorum hergeleyi" diyorum.. ne yanşi ben de mi gayim? var mı böyle bir şey? hem gay olsa ne olacak, gayler adam mı yiyor? homofobik misiniz? hoş evet gayliği tasvip etmiyorum sonucunda bir nevi sapkınlık benim için ama biri hoşsa yakışıklıysa söyleyeceksin arkadaş.. gidip kadına "çok seksisin" demeyi bildiğin gibi bunu da yapacaksın "abi vücudun çok iyi yaa" da diyebilirsin "olum sen sakal bırak kızlar sorna bize bakmıyor ehe" de diyebilirsin kızdım bak şimdi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alakası yok babacumcum senın arkadaşın gay çıksa üzülmezmisin eywallah arkadaşlık devam eder ama üzülür insan bi yerde[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşa gerçekten yazık :(. Ama şunu bilmeliyizki allah korusun bizime başımıza gelebilrdi biliyorsunuzki gaylik sadece .... ....... yapılınca olunmuyo. hormonal bozukluklardanda oluyo :( allah kimseye göstermesin[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 HOP BAŞLIĞI OKUYUP YAZI YAZMAYIN. BÖYLE Bİ KAHRAMAN YOK. BU BLEKKAOSUN ZIRVALAMASIDIR. Ahanda bana gelen geyik konusu mesaj.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dağıttım forum düzenini kusura bakmayın ama ilk sayfada spoiler ile koydum kimse bakmadı ve doğal olarak böyle msj'lar geliyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Eger black böyle bir şaka yapmışsa ve gerçekten sırf ipnalıgına yapmışsa sadece öeeehhh dieceim[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet tam öyle. Turkuaz dediği benim ama o konuşmalar değil başka konuşmalar geçti.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Benim arkadaşlarımın hepsi gay. Bellow (Beilow) Neron Masteis REd Dog var daha saydırmayın bana... Sizleri seviyorum :mucks: Heee Jacabo da cabası :P kermit te Half-gay :) (ne bilem half elf geldi bi an aklıma yazim dedim :P) PAticik gayleri ortaya cıkıyormu ne lol. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 16 Eylül 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BabacumMostors, 16 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: hem gay olsa ne olacak, gayler adam mı yiyor? homofobik misiniz? hoş evet gayliği tasvip etmiyorum sonucunda bir nevi sapkınlık benim için ama biri hoşsa yakışıklıysa söyleyeceksin arkadaş.. gidip kadına "çok seksisin" demeyi bildiğin gibi bunu da yapacaksın "abi vücudun çok iyi yaa" da diyebilirsin "olum sen sakal bırak kızlar sorna bize bakmıyor ehe" de diyebilirsin kızdım bak şimdi ayrıca geyiqmiş sırf ayıpladım..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 geyik olması gerçekte böyle bişey olmamasını göstermiyor. Gerçekte tanıdığım var ama arkadaşım değil =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 'gay' olmak 'gerizekalı' olmaktan iyi..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkadasın saka yapmıs gıbı,sakayla gercegı ayırt edemeyen gonullerın gayıdır. [signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 16 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaristan bi adam daha ayrilmis ne mutlu. arkadaslariniz gaylige ikna edin, kizlar bize kalsin... DGO (Dunya Gay Olsun) [Bu mesaj aquila tarafından 16 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: aquila, 16 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: yaristan bi adam daha ayrilmis ne mutlu. arkadaslariniz gaylige ikna edin, kizlar bize kalsin... DGO (Dunya Gay Olsun) [Bu mesaj aquila tarafından 16 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] zhauhau oldu hemen 1 2 msj atayım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yakın arkadaşınızın mal çıkması ya da. oluyor bazen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkadaşlığım değişmez diye düşünüyorum..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar