Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Difficulty :)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 16 Eylül 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
warriorun neresi casual ya , yanlış yapmışlar.

herkes charge yapıp sadece silahla vurmaya yaradığımızı mı sanıyor.
addon'suz, sadece tek bi bar kullanarak oyunu oynayabiliyo musunuz oynayamiyo musunuz? kullandiginiz kac tane skill vaR?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 16 Eylül 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
said:

addon'suz, sadece tek bi bar kullanarak oyunu oynayabiliyo musunuz oynayamiyo musunuz? kullandiginiz kac tane skill vaR?
Evet bir barla oynuyoruz cünkü her stancein kendi bari var.

3 wand shot, 1 frostbolt, autoshoot veya flash heal degil tanklik yapmak. Ana karakteri priest olan birisi olarak tanklara saygi duyun diyebilirim ancak, alti acana kadar ben de taunt saniyordum warriori : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 16 Eylül 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
said:

addon'suz, sadece tek bi bar kullanarak oyunu oynayabiliyo musunuz oynayamiyo musunuz? kullandiginiz kac tane skill vaR?

Kac skill mi var? Tek bar mi ?
Saka mi yapiyorsun. O dediklerin olmadan anca Sm de tanklik yaptirilar adama.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

warlockların en zor oynanan class olduu doğru ama sadece pvp de...warlock ii oynarsa cou zaman hangi class olursa olsun alır (karşı taraf çok ii oynamıosa) ve lock ii oynuosa...ama oynaması cok zor...priest im war bide warrior um war..priest cok kolay bi class bence heal hiçde zor deil zor kısımları oluo fakat warrior dewamlı bşilerle uğraşıo hiçde kolay deil..rog charla hiç takmazdım warrioru taunt la alır falan ama olay taunt la bitmio gerçekten instancelarda uykunuz gelmesin istiosanız warr açın... rog lada priest lede birer kere uyudum instance da gece :D rog la rfk nın köprüsünden aşaı düşmüştüm gözümü açtııımda o domuz gbi yaratıkların ortasında kosturuodm :D priesttede wipe yedik doal olarak...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu burda sayfalarca her karakterin esit zorlukta oldugunu anlatan mesajlar attik. zaten konu ciddi bi konu degil; ciddi belki yanlis kelime, eglencelik bi konu iste. buraya atilan mesajlar da eglencelik olur... insanlar tartismaya cok merakli. birazda benim uslubumdandi sanirim, verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...