Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Seçmez Olaydım Dicem İyiki Seçmişim bence ama etrafımdaki insanların yorumu bi süre sonra insanı sinir ediyor. Konuyu kısaca özetliyim; Nispeten iyi bir lise 1 hayatından sora bölüm olarak Türkçe-Matematik Seçmek istedim.Ama nedense insanlar sadece salakların Türkçe-Matematik/Türkçe-Sosyal seçtiğini düşünüyorlar.Bir anadolu lisesinde okuyorum ve 2 tane TM sınıfı olmasına karşın 5 tane sayısal sınıfı var ki bu aslında o kadar önemli değil.esas önemli olan sayısalı seçen arkadaşlarımın "olm salakmısın EA seçiosun.Huhahah ezik TM ci " gibi yorumlarından abartı rahatsızlık duyuyorum bide üstüne Annem/Babamın yorumları insanı gerçekten yoruyor hatta derse giren lise 1 de bnei tanıyan hocalarım bile iğneleyici konuşuyorlar *bana bakarak* " Bazı arkadaşlarınızın FM seçmesini bekliyordum ama kendilerini burda gördük" gibi ithaflar gerçekten ama gerçekten sinirimi bozuyor!!!Seçtiğim Bölümden Gayet Memnunum yapmak İstediim meslekte orda alternatifleride çok ayrıca fen gibi beni boğmuyorda bu kadar + sı olmasına rağmen benim için yine salak muamelesi görüyorum.eğer aranızda böyle veya buna benzer bi oaly yaşayıpta bunlardan sıyrılabilen biri varsa görüşlerini yada kurtulduğu yöntemi yazarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 babama "baba ben tm seçtim, fen dersi filan yok" diyince baya bi bozulmuştu. 2-3 gün sonra "baba ben sözele geçiyom" diyince dumur olucak hakkaten.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 EDIT:pardon yanlış anlamışım mesajı :D [Bu mesaj Romario tarafından 14 Eylül 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İnsanları seçtiği alanlara göre yargılamak, ırkçılığın dik alasıdır. Sanki fen bölümünde okuyan herkes üniversiteyi kazanıyor da. Herkesin her şeye yeteneği olmak zorunda değil. Adamın birisinin sözel derslere yeteneği olur, birisinin sayısala, birisinin sanata, birisinin spora. Örneğin Mozart. Fen bilimleri alanında adını dünyaya duyurmadığı için salak mıydı bu adam? Korkunç bir zekası vardı. Haddini bilmeyen insanlara haddini bildir sevgili Romario.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk [Bu mesaj King_Tiger tarafından 14 Eylül 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 komplekstir bu, hesap makinesi kilikli gerizekalilar onlar. 5.0 ortalamali fmci arkadasimizin ozel sinif fizik testlerini cozmem dumurdan dumura ugratmisti onu ortalama alti bi tmci olarak, cozemesen bile testlerine biseyler yap sok etkisi yapar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizde sınıf birincileri tm'ye geçti. Ama daha çoğu enseye geçio o da yalan değil yani. Ama hele ki Anadolu lisesinde seçeceğin bölümün gerekliliklerini yerine getirmenin tembellik olmadığı bilinmesi gerekir. Üzüldüm walla. Takma onları sen[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 14 Eylül 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende sınıf 4 cüsüyüm galiba 4.76 ortalama var millet ense için sanıo ne biliim valla artık tınmıyorum çaoğu kişiylede konuşmuyorum bu yüzden msn listemin yarısnı sildim bile :([signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 onlarınm çogu dersler basayınca aglicak sende o zaman dalga geçersin çok yasadım arkadaşlarım tarafından merak etme. hatta fm den gelenler oldu bu sene sınıfa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 TM pwnz. anlamayanları boşver sen. ben de tm seçtim.. isteğim meslekler burda...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bende sayısal mezunuyum bu sene TM hazırlanıcam. Benden ziyade TM'de Üniversite olanakları daha güzel. En iyisini yapmışsın boşver takma milleti. Takarsan rahat edemezsin.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ts yim. salakmıyım? hmm değilimdir heralde ya =). sen takma kafana , banada cok cektirdiler aynı konudan. hedeflerinin peşinden koş[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benimde babam bana fen sectirmek için yapmadıgını bırakmamıstı.ama birseyi unutuyolar onlar değil biz okucaz.. ayrıca salaklıkla ne alakası varyaa..ayrıca matematiği anlamayanda salak değildir.insan zekası cok yonludur.senin kafan sozele basar..ama FM secende sozeli yapamaz.hatta cogu fmci sozeli yapamaz..onlara fen daha kolay gelir sana sozel..ozaman sen diceksin madem ole asıl sen salaksın sen sozeli bile yapamıyosun diye...bırak ya bizde FM secenlerin hepsi odun..yanlıs anlasılmasın fm secenler odundur demiyorum ama bizde oyle..valla ben TMde gayet mutluyum[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. [Bu mesaj unac tarafından 14 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 herkesin senden iyi bi puan bekleyip seni pohpohlaması ama köpekler gibi çalışmaktan iyidir, takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 heh , saçmalık. bizde de 4 FM , 2 TM var ama yok öyle aşağılamalar.hatta adam gibi adamların çoğu TM seçmiş durumda. abim FM okudu , başımın etini yedi fen seç fen seç diye , allahtan seçmemişim , kalırdım vallahi ayol. TM işte , pisikolog olucam baba gibi. ya da öğretmen olurum.TM.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İnsanlarda Fen>TM>Sosyal tarzı bir düşünce var.(bende de vardı....) Ki bu nedenle yanlış mesleklere giden çok fazla kişi var o_O (biri olablirim belkide :( )[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ahahaha bende sayısal seçmiştim. TM ciler gelip huahuahua inekler defolun inek herifler ezikler inekler diyorlardı :)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi moral olur belki anlatıyım.... fen lisesi mezunuyum... bayaa bi mühendislik(boğaziçi fln değil tabiki) bayaa bir tıp tutuyordu... ama sana uygun olanı ea ise ae seçmelisin... kendine uygun olursa çook daha başarılı olursun... ben işletme seçtim ama şimdi kafamı duvarlara vuruyorum salak gibi fen lisesine gittim diye... giderdim aslanlar gibi uluslararası ilişkiler yazardım... ama yinede sayısal seçmediğim için kendimi şanslı ve akıllı sayıyorum...[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizim okulda TMye matematik yapamayanlar geçti baya baya sınıfta kalanlar ben de o yüzden sayısaldım ama tercih formumda bir tane bile mühendislik yoktu -puanım yetiyordu- iktisata girdim çok pişmanım şimdi keşke TM olsaymışım reklamcılık & hukuk & uluslar arası ilişkiler ahhh aahhh çok şanslısın bence hiç dert etme[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla bizde tam tersi herkes tm seçsek diyo,kimse de haraket yok..tm iyidir ya ne güzel keşke benim de istediğim meslek tm de olsa.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Universiteye gelince butun FM okuyup muhensiliklere gidenler ah be soyle tm okuyacaktım yaya yaya rahat rahat diye kafalarını duvara vuracaklar. Ben de vurdum acıdı[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizim okulda (alman lisesi) 100 kisilik donemde 10 tane tm war onlarında ayrı bi sınıfı bıle yok bızım ıcımızde yer alıyolar[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 TM olmadığım için bende pişmanım.Çünkü TM den 350-360 puan arası alabileceğimi anladığımda lise3 ün ortalarıydı zamanı geçmişti...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kim ne derse desin sen hedeflerinin peşinden gittiğin içim mutlu olursun yani, bende ilerde ts seçicem galiba, hiç okumak istemediğim dersler var ama napçaksın türkiye eğitim sistemi böle :( fm okuyipta girmek isterdim gitmek istediğim bölüme ama öle bi şansımız yok işte ancak yurtdışı gs üni. vb. bi kaç yerde var sanırım bu şans bölüme bakılmıo fln.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öğrenim görmek ve iş hayatıın içinde bulunmak birbirinden çok farklı yani bir kaç fizik sorusu çözmeniz sizden mükemmel bir müh. olacağı anlamına gelmiyor eğer gerçekten ilgi alanınız sayısalsa, fm'de son derece cazip meslekler olduğu bir gerçek ancak, sadece belirli kriterlere bakarak meslek seçmek mantıklı değil. üniversitede pişman olmazsanız, o mesleğin içine girdiğiniz zaman pişman olursunuz-ki artık değişim için çok geç olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Seninki yine iyi.. dile geçte gör..fizik metematik alayını çözüyosun..bide üstüne promosyon niyetine ingilizce koyuyolar en zorundan...bi bokta olamıyosun buda cabası[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar