Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telsim'e Rus Kancası

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Uzanların telsim için Ruslar TMSF ihalesine katılıyormuş. Eğer alırlarsa güzel tarifeler yapacaklarmış
mışş..mışş..

said:
MOSKOVA (İHA) - Rusya'nın önde gelen finans ve sanayi holdinglerinden OAO Sistema, Türkiye'nin ikinci büyük mobil telefon operatörü olan Telsim'i TMSF tarafından satışı ihalesine katılacak.

Vedomosti gazetesinin haberine göre, Sistema, Telsim'e 2.8 milyar dolar teklif edecek. Telsim'in yaklaşık 8 milyon abonesi bulunuyor.

Bu arada Telsim'in her medya mensubuyla dört yakınına, birbirleriyle ücretsiz konuşma ve veri iletişimi yapma imkanı veren tarife yeni bir tarife hazırladı. Tarifede faturalı ve faturasız hat tercihi yapabiliyor. Faturalı hattı tercih edenler ayda 8.9 YTL sabit ücret ödeyerek 300 dakika ücretsiz grup içi görüşme imkanına kavuşuyor.

mynet[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 15 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
Telsim dandik . Önce onu halletsinler . Atılmıyor mesaj . Şebeke meşgul hep .

+1

ruslar akıcak diyoruz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Xaenin, 15 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
Telsim dandik . Önce onu halletsinler . Atılmıyor mesaj . Şebeke meşgul hep .

vallahi bende türkiye'deki en iyi alt yapılardan birine sahip. bugüne kadar telsim'de neye ulaşmaya çalışsam hiçbir hata almadım ve tüm işlerimi tıkır tıkır hallettim. ruslar yerine vodofone'nin olmasını isterdim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Cep Aile kullanıyordum kız arkadaşımla . Kontörüme bakmak için 7501 i aradığım zaman bile şebeke meşgul diyordu çoğu zaman . Mesaj atıyorum gönderilemiyor . Gönderilse bile bazen 3 4 mesajı aynı anda aldığım oluyordu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 15 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
alsın ya ruslar alsın, başka bi yeri fransa alsın, şurayıda ingiltere
sonra belki atatürk çıkar tektek toparlar ne dersiniz?

+1
Sonunda ki "ne dersiniz?" telsim reklamı gibi olmuş.
Ne dersiniz ? Hoş olmazmı? :P[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell olabilecek en iyi durumda şu an. telsim neden kullanılır onu anlamıyorum açıkcası. isterse bedava konuşma sağlasın gene turkcell de kalırım ben.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaş alsın Ruslar Telsim'i... Asıl Ruslara "Uzan Kancası" oldu, Uzanlar yine antin kuntin "Evet Motorola'ya borcumuz var, şirketin %66sı bu borç karşılığı onların kabul ediyoruz" diyerek yine olaya girdiler. Hastasıyım bu ailenin, başbakan olsaydı kazara herhalde IMFyi dolandıracaktı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...