LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1. topkapı'dan tuzla'ya nasıl giderim? ulaşım yolları nelerdir? 2. yenikapı'dan, kartal'a veya pendik'e denizotobüsü var mı? şimiden teşekkürler :)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Topkapı'dan Tuzla'ya direkt otobüsler olması lazım.. 500'lü bişiydi hatta yanılmıyosamm..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evt. var onu biliyorum lakin 2-2,5 saat sürüyor. o yüzden alternatif ulaşım yollarıa rıyorum...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Topkapıdan zaten yok yok tuzlaya otobüsle gidersin araştır bi orda Kartal da Deniz otobüsü varmıydı hatırlamıyorum ama olması lazım onunla gidebilirsin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kartalda deniz otobüsü war bizim hemen sahil :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kartal da do var da, yenikapı'dan kartal'a sefer var mı?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 500es lerle gelırsın tuzlaya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tuzlada oturuyorum :) 500es'ler bi ara davutpaşa'dan kalkıyodu, bi ara otogardan. şimdi emin değilim. ancak topkapıdan en kısa yolu arıyosan sana derim ki metroyla karaköye git, vapura bin haydarpaşa, ordan da trenle gel tuzlaya. vapur ve tren saatlerini doğru ayarlarsan en çabuk ulaşım bu olur. öbür türlü köprü trafiği, e5 trafiği, otobüs bekleme vs. sorunları var 2.5 saati bulabilirsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 500es davutpaşadan kalkar cevizlibağdan felan geçip gidio ama topkapı tuzla arası napsan ne etsen 2 saatten aşaa süreceğini sanmıorum kartal yeni kapı deniz otobüsü hiç duymadım yenikapı bostnacı var bildiim bostancıda inip ordan kartala bi otobüs[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende tuzlada oturuyorum eger kadıkoy e gecersen ordan e-7 ye bınersın 50 dk da tuzla ama otogarın ordanda ıste 500es e bınersın o da bı 2 saat e yakında gelır bu arada davutpasadan kalkıyor dıye bılıyorum otogarın o alttakı duraktan da gecıyor :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 16 Eylül 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 e7 şahane ya, çift bilet parasına değiyo bence, klimalı falan püfür püfür.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ah su e7 ler benım dershane zamanında olsaydı :) bu arada tuzlalı patıler fazlamı ya bı bulusma hedesı yapalım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben ilk kez karşılaştım valla :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Haydarpaşadan Trene bin.Emin ol memnun kalacaksın.Bi iki zibidi gelipte zorla kapıyı açarsa şahane oluyo.Mis gibi püfür püfür.30 dakkada tuzladasın.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aman dikkatli otur trende nedüüü belirsizler varmış :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Evet çok var ama Otobüste yokmu sanki.Geçen karaköyde polisler otobüsü durdurmuş arama yapıyodu merak ettim yanaştım.Elemanın birinin içerde cüzdanı gitmiş. Tren nispeten daha güvenli otobüsten.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gecen tuzladan goztepe gıderken trenle onumde yan oturan genc yanlıslıkla kol kadar bıcagı dusurdu boh neresıne sokuyorsa artık hemen aldı gerı koydu o_O oldum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 banliyö trenlerinde çok olay oluyor da uzun mesafe ekspreslerinde daha az, güvenlikler var yardım ederler vs[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 merak etmeyin artık trenin içinde zabıta bekliyor :) Rahatsız edici harekette bulunanları ilk durakta atıyorlarmış :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 1. emin misiniz? trenler yarım saatte mi varıyor? 2. bu e-7 ler tuzla'da itü'nün önünden geçiyorlar mı? bnm burdan kadıköye varmam en fazla yarım saat çünkü. ve çift bilet demişsiniz? 2 ytl mi?[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tuzla da itü nün hemen 50 metre ılerınde ınıyorsun e-7 ıle gelırsen tren goztepeden 50 dakkada tuzlaya gelıyor 1 saatı az gecer sanırım trne o yuzden e7 ıle gelmen daha mantıklı hayır cıft bılet tam olmak zorunda o da 2.6 ytl :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 16 Eylül 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Topkapı'dan Eminönü'ne. Ordan atla Turyol'a Kadıköy. Sonra ister tren ister otobüs ile Tuzla.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: jacabo, 16 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: gecen tuzladan goztepe gıderken trenle onumde yan oturan genc yanlıslıkla kol kadar bıcagı dusurdu boh neresıne sokuyorsa artık hemen aldı gerı koydu o_O oldum tırstım harbi harbi.. bi daha banliyöye binemeyeceğim snaırsam[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu e-7 ler kadıköyün neresinden kalkıyor? eminönü iskelesini baz alarak anlatın :)[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sailor ın haritasını arakladım ustunde gosterdım :) ama bak ordan 130 130a ve e-7 kalkar hepsı tuzlaya gelır ama ıste e7 klımalı butun duraklarda fılan durmuyor ayakta yolcu almıyor :) [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar