Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bugun son dersteyiz artık sıkıldım iyicene sabahçıyız birde öss olayı için neyse test ççzdürüyo kadın bize 4. günden onuda geçtim sınıfın kapısında sorun var çok hızlı çarpınca kapanıyo yavaş çekrsin kapanmıyo başladı çarpamaya kapı takk. takk .taak dedimki hocam kapatıyımmı.Hocada kapat dedi ama dedim hemen kapanmıyo e niye soruyorasun o zaman dedi dedimki hızlı çarpmak lazım maden kapanmıyo neden bu kadar saçma sapan şeyler söylüyorsunki demesiyle yerin dibine girmem bir oldu salak kadın onu anlayımacak kadar özürlüydü.Sonra işte en öndeki kızlara bakın bölede salaklar olabiliyo demesiyle bardagı taşırdı kalktım yerindne gittim kapıya öyle hızlı kapttımki millet yerinden hopladı zaten herkez testlerin içine gömülmüştü hocva kızdı ne yapıyorsun sen ben kapıyı kapattım bu kapı sorunlu hızlı çekince kapanıyo arakdaşlar test çözdükleri için dedim ben zor kaapnıyo diye milletin huzurunu bozmayalım diye dedim ama siz bunu anlıyacamıyacak kadar komik duruma düştünüz dedim.başladı millet gülemye kadının halini görücektiniz ama hala o lafı çok dokundurdu yani.. İçimi döktüm rahatladım[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmiş olsun.. karıyada ii olmuş:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ehehe olur böle şeyler yaa takma kafana :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Iyi koymuşsun lafı sert kal taviz verme :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yok Takmıyorumda ilk başta ö cümlesi deli etti kırıcaktım kapıyı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hocaya karşı ciddete başvurmaman güzel ciddete başvursan tokatlasan bu kadar rezil edemezdin hocayı. Seni teprik ediyorum zamanla herkes seni tanır kafanı yorma önde oturan kızlarıda salla :D[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İyi olmuş.! Karı hocalardan nefret ediyorum zati :P[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: kenzap, 15 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Hocaya karşı ciddete başvurmaman güzel ciddete başvursan tokatlasan bu kadar rezil edemezdin hocayı. Seni teprik ediyorum zamanla herkes seni tanır kafanı yorma önde oturan kızlarıda salla :D ciddiyet mi? hocaya karşı ciddi olmak lazım evet. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 15 Eylül 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya yapmayın etmeyin hocalara böle şeyler onlar sizden kaç yaş büyükler.Bunu başkasına yapsanız azınıza yapar.Hocalar(hepsi değil)iyi insanlardır anlayışlı insanlardır böle şeyler onları çok üzer kafaya takarlar.Güzelece adam gibi konuşun önce.Haaa anlamadımı ne yapılsa mübahtır çekinmeyiniz.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence hoca şimdi senden daha beterdir senın lafın daha dokunaklı olmus :) ogrencınden laff yemek offf aferim sana !![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 azarlanma bişi değilde sen sınıfta kaldın...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: azarlanma bişi değilde sen sınıfta kaldın... haa bak oda var hakkaten.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 haha hakkaten, direk mimlendin şimdi sen sene başından :) alan filan değiştir en iyisi ehehe. ama hoca da öküzmüş o ayrı.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mantar, 15 Eylül 2005 15:43 tarihinde demiş ki: said: kenzap, 15 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Hocaya karşı ciddete başvurmaman güzel ciddete başvursan tokatlasan bu kadar rezil edemezdin hocayı. Seni teprik ediyorum zamanla herkes seni tanır kafanı yorma önde oturan kızlarıda salla :D ciddiyet mi? hocaya karşı ciddi olmak lazım evet. :D ehehe normaldir böle yanlışlar çünkü uykusuzum idare ediverin[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 notumu vermesin ona öle bi not veririmki aklı uçar lol, iyi yapmışın hoca kaç yaş büyük falan ddemesin kimse oseni okadar kişi önünde rezil etmeye çalışmışsa haketmiştir.. bu işlerin yaşla alakası yok..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gothic, okul müdürünün her sabah içeri girerken 8-10 kişiyi ayırdığını, bunlardan 1 veya 2 sini garanti bir şekilde dövme derecesinde, digerlerini de hafif sayılabilecek derecede, hem de bütün okulun önünde hırpaladıgını düşün...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 okadar zayıf değildir gothic, her gittiğim okulda müdürle arkadaştım hiç bişey diyemediler bana.. müdüre kafa tutmazsan çok kötü ezilirsin. yiosa çeksin =))[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sınıfta kalmam merak etmeyin :) hocalar değişicek 2 hafta sonra :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 böyle şeyler hep kötü sonuçlanır ya ..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: azarlanma bişi değilde sen sınıfta kaldın... Milli Güvenlikçi falandır Allah bilir:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 islam tarihi güzelde bi kadındıda neyse artık düşmanım niahahhahah buraya bi tık atın kiminle uğraştıgını bilmiyor bombacı gothic iş başında :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kadından milli güvenlikçi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İi yapıştırmışşsın lafı sevindim adına ama not problemı ne olcak???oarsı birz kötü olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya o not veremicekki 2 hafta sonra ögretmenler 0 dan değişicek yani o da yedigi laf la kalıcak[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 her ders sok laf acıma![signature][hline][ quote ]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar