Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıfın Ortasında Azarlanmak

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Bugun son dersteyiz artık sıkıldım iyicene sabahçıyız birde öss olayı için neyse test ççzdürüyo kadın bize 4. günden onuda geçtim sınıfın kapısında sorun var çok hızlı çarpınca kapanıyo yavaş çekrsin kapanmıyo başladı çarpamaya kapı takk. takk .taak dedimki hocam kapatıyımmı.Hocada kapat dedi ama dedim hemen kapanmıyo e niye soruyorasun o zaman dedi dedimki hızlı çarpmak lazım maden kapanmıyo neden bu kadar saçma sapan şeyler söylüyorsunki demesiyle yerin dibine girmem bir oldu salak kadın onu anlayımacak kadar özürlüydü.Sonra işte en öndeki kızlara bakın bölede salaklar olabiliyo demesiyle bardagı taşırdı kalktım yerindne gittim kapıya öyle hızlı kapttımki millet yerinden hopladı zaten herkez testlerin içine gömülmüştü hocva kızdı ne yapıyorsun sen ben kapıyı kapattım bu kapı sorunlu hızlı çekince kapanıyo arakdaşlar test çözdükleri için dedim ben zor kaapnıyo diye milletin huzurunu bozmayalım diye dedim ama siz bunu anlıyacamıyacak kadar komik duruma düştünüz dedim.başladı millet gülemye kadının halini görücektiniz ama hala o lafı çok dokundurdu yani.. İçimi döktüm rahatladım[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 15 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Hocaya karşı ciddete başvurmaman güzel ciddete başvursan tokatlasan bu kadar rezil edemezdin hocayı. Seni teprik ediyorum zamanla herkes seni tanır kafanı yorma önde oturan kızlarıda salla :D

ciddiyet mi? hocaya karşı ciddi olmak lazım evet.
[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 15 Eylül 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yapmayın etmeyin hocalara böle şeyler onlar sizden kaç yaş büyükler.Bunu başkasına yapsanız azınıza yapar.Hocalar(hepsi değil)iyi insanlardır anlayışlı insanlardır böle şeyler onları çok üzer kafaya takarlar.Güzelece adam gibi konuşun önce.Haaa anlamadımı ne yapılsa mübahtır çekinmeyiniz.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 15 Eylül 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
said:
kenzap, 15 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Hocaya karşı ciddete başvurmaman güzel ciddete başvursan tokatlasan bu kadar rezil edemezdin hocayı. Seni teprik ediyorum zamanla herkes seni tanır kafanı yorma önde oturan kızlarıda salla :D

ciddiyet mi? hocaya karşı ciddi olmak lazım evet.

:D ehehe normaldir böle yanlışlar çünkü uykusuzum idare ediverin[signature][hline]Rejim yapan aç pati.
Sosyal ağlarda paylaş

gothic, okul müdürünün her sabah içeri girerken 8-10 kişiyi ayırdığını, bunlardan 1 veya 2 sini garanti bir şekilde dövme derecesinde, digerlerini de hafif sayılabilecek derecede, hem de bütün okulun önünde hırpaladıgını düşün...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...