Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penis Kırılması [ Dikkat edelim (: ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düzgün yapılırsa bişi olmaz.Ters,yan,çarpraz fln trhlikeli..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Mesaj tarihi:
said:
KahnX, 14 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
ya benim de kırılmaya yaklaşmıştı anal sırasında dikkatli olmak lazım
[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Mesaj tarihi:
içim bi kotu oldu be :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
kitleyin şu başlığı ya, her gördüğümde bi garip oluyorum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
bende bi dergide okumuştum seneler önce bi adamın penisinin içinde kemik varmış ereksiyonda acı çekiyomuş ilişkiye giremiyomuş falan doktora gitmiş ameliyat demişler falan
ameliyatda da penisi kesip içinden kemiği alamayınca kemiği penis içinde parçalamışlar ve o şekilde çıkartmışlar.. hatta orta okulda fhm in bi sayısında okumuştum :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Mesaj tarihi:
insight bugünlerde sendeki penis merakı nedir?
geçende futbol bölümünede penis yırtılması ile ilgili bi konu açmıştın.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Mesaj tarihi:
Oha ıyyy düsünmesi bile insanı ürkütüyo dusunsene seyin kı... ıyyy :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
  • Yeni Oluştur...