Olivies Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sen marşını korusan ne olcak,kültürümüz değiştikten sonra.10 sene önce nasıldı türkiye şimdi nasıl?bide düsün 10 sene sonra ne olcak? sence yozlaşmıyormuyuz nerde bizim milliyetciliğimiz. Tabiki marşa yapılan saygısızlığı affetmek mümkün değil ama milliyetcilikte bu deil[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yarın biride Ay yıldız yerine :) şekilli bayrak koyar onada hahaha diye güleriz herberaber. Ama neden tepki verelim ki adam komiklik yapmış bayrağımıza. Gel tinky Winky, peki dipsy.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 olivies: arkadaşım, ne diyorsun peki, bırakalım sıçsınlar mı marşın içine? nedir milliyetçilik? milliyetçilik sadece marşa sahip çıkmak demiyoruz, milliyetçiliğin bir kısmı da marşa sahip çıkmaktır diyoruz.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Eylül 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Milliyetçilik hiçbirşey yapmamak hiç değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sırf ilk sayfayı da okudum söylendiyse pardon da bu baya eski bişey,ve de cem yılmaz yazmıştı bunu.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Anlatmak istedigimi anlatamadım tabiki milli mars'ımız cok önemlidir.Gülmedim orda yüklenmeyin hemen[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yazık milli marsın ne sekilde olursa olsun üstünde oynanmsını nasıl hos karsılarsınız anlamıyorum modernlestik heralde abyede giriyoz nasılsa bos verin bayragı marsı takılın siz[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ota boka muhalefet olurken kendimizi kaybediyoruz buda çok güzel birşey. Toplum ahlakı milliyetçilik değildir kardeşim.100 kişi toplanıp onu çalma bunu çalma diyemiyorsun işte. Milliyetçilik in anlamını bilmiyorsun herhalde ? benim mantığım el vermiyor gerçekten şu yaptığınız yorumlara o kadar saçma o kadar gereksiz ki. Birisi çıkmış Turgut Özal ı karıştırmışsınız diyor.Yahu adamın lafı var neydi ne oldu dedim örnek gösterdim. Diğeri çıkmış PKK ile ne alakası var diyor. Zamanında pkkyada önceden önlem alınmadı böyle oldu. Bekleyelim görelim. Ne demişti bi siyasetçimiz "Bırakalım yapsınlar bırakalım etsinler " sıçsınlar anasını satıyım bayrağın üzerinede ilk sıçan ben olucam ama![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: insight, 15 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Bazı prostestoları Milli kavramlar altında yapmak ŞEREFSİZLİKTİR. aynen budur. protesto yapılcaksa git şiir yaz, şarkı yaz ama gelip de saçma sapan işler yapıp milli marşımızla oyun oynama. hatta hiçbir ülkenin milli marşıyla oyun oynanmaz ki kaldı ki bu bizim ülkemiz.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hala inanamıyorum nasıl bu kadar iğrenç rezil vurdumduymaz bir toplum olduk inanamıyorum. Herzaman derim.Şu ülke şu toplum ile herşeyi hak ediyor.En sonuna kadar hak ediyor. Nijer gibi milyonlarca kişinin açlıktan ölmesini sonuna kadar hak ediyor.Bu toplum bilinciyle şu günlerde yaşadığımıza AKP nin tutumuna bile dua etmek lazım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yunan kralı, Türk bayrağının üstüne basıp geçerken; Atatürk, üstüne basması için yere serilen Yunan bayrağını kaldırtmakla kalmamış; bir de bayrağı yere serenleri azarlamış.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşlar, marş üzerinde "oynanmış" diyorsunuz, "bakirliği bozulmuş" diyorsunuz. burada söz konusu olan bu denli ciddiye alınacak korkunç bi eylem değil. bundan rahatsız olmayanlara rahatlıkla vurdumduymaz etiketini yapıştırıveriyosunuz, ayıptır, yapmayın. bi tane adamın yaptığı bişey bu. arkasında herhangi bir örgüt/güç yok. herhangi bir art niyet, kötüleme, karalama yok. istiklal marşı'nın yazıldığı belirli bir kalıp var. o kalıptan yararlanıp, yeni ve günümüze uygun birşey yazmış, görüşlerini dile getirmiş. "istiklal marşı'nın kalıbı, dizelerin yapısı kutsaldır"dan yola çıkarsanız, "orda kullanılan kelimeler de kutsaldır, o kelimeleri kullanarak konuşmayın!"a kadar varırsınız. dediğim gibi "yeni marşımız budur, heryerde bu söylensin artık" gibi bir iddia yok, "ben daha güzelini yazdım" diyen de yok.yani bayrağa hakaretle, milli değerlere sövmekle ilgisi alakası yok, bu kadar tepki göstermeyelim, birbirimize de girmeyelim. hele ki argo falan hiç yakışmıyo böyle ciddi bir konuya.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güzel olmuş da... pek tutmuyorum böyle şeyleri. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bİr kere oynanmaya başlandı mı arkası gelir tepki göstermez isen daha doğrusu burda dahi eğer tepki gösterilmemiş olunsa belki aramızdan birkaç kişide hehe bende bişiler yazayım diye o da kendince milli marşımızda değişiklik yapıp bişiler karalayacaktı ama şu an bunu yaparsa ne tepki göreceğini biliyor ve yapmıyor. ha yapamaz mı yapar elbet ama sonuçlarına da katlanır. Önemli olan içine ne yazıldıgı değil Milli Marşımıza belkide yazıldığı günden beri ilk kez böyle sevimli!!!!! bir değişiklik yapılmış ve bunu bazılarımızın gülerek karşılamasıdır. Tepkisiz kalabilirsin tabi ama cesaret verici sözledr yazmanız yanlış. Sonuçta o Tğrkiyenin Milli Marşıdır ve gereken saygıyı hak eder. İlla kötü söz yazılarak değiştirilmesi değil sadece değiştirilmesi bile bence çok büyük saygısızlıktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende diyorum ki alalım Türk Bayrağını rengini siyah beyaz yapıyım yıldızı ayın dötüne sokıyım oraya iki hatun resmi ekleyip bi tane sırıtan surat koyıyım. Sokaklarda dolaşıyım böyle. Severmisiniz ? aaa ne kadar yaratıcı dermisiniz ? derseniz saygıyla eğiliyorum...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abartmaya gerek yok. Adam çıkar hilali paranteze yıldızı ise 2 nokta üst üste işaretine benzetir derki işte bu Türkin güleryüzünün bayraga yansımasıdır. Herkeste aaa hakkaten super olmuş bu ya der ama olan bayraga orda olmuş olur. ( * yerine ( :[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 @blackchaos:mesele sevmek, aa ne kadar yaratıcı demek değil, senin yaptığın şey zaten bişey ifade etmez ki, yepyeni bi bayrak yaratmışsın :) mesele çizgiyi doğru yerde çizmek. bence bu ilk kez yapılmıyodur. bu bir edebi bir eser, oldukça da çarpıcı ve bilinen bir eser. bu eserin kalıbı kullanılarak başka bişey yazılmış. ben diyorum ki, bu örnekte milli değerlere veya marşımıza bir saygısızlıkta bulunulmamış, sadece o kalıp kullanılarak yeni bişey yazılmış. amaaa bi arkadaşın örnek verdiği gibi tribünlerde yapılan bi tezahürat var, o da olacak iş değil açıkçası. o maç başlamadan önce o marşı okuyosun saygı duruşunda, sonra bu tezahürat. herneyse anlaşamadığımız nokta zaten belli, siz hiç dokunulmasın diyosunuz, ben bu örneği sakıncalı bulmadığımı söylüyorum. daha fazla açıklama yapmama gerek yok.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu örnek diye birşey yok işte. İyiside kötüsüde olmamalı bunun. Ya ben sadece şunun anlamını merak ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti İstiklal Marş ı ne demektir ? 3-5 tane salak hipopçuya şarkı malzemesimidir ? Bu kadar basit olsaydı M.Akif neden daha iyi bir beste yaparak gelecek nesili rahatlatmamış ki.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 seneler önce bunu cem yılmaz yazdı denmişti aynı şeyi o zaman herkes ehahahahuyehğüaehüeahüea süfermiş hnauhnanhaps demişti şimdi niye böyle oluyo anlamadım ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben de öyle sadece yazı olarak biliyorum, hiphop şarkısı olarak piyasaya çıktıysa iş başka tabi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 seneler öncesiyle şimdinin türkiyesi çok farklı ve giderek farklılaşıyor. iyi veya kömtü yorum yapmıcam ama şu an için önemi cidden büyük, ve belkide bu konuyu ve yorumları okuyan bir sürü yaşı ufak arkadaşımız var burda, konuyu enine boyuna anlamaları lazım. yıllar önce ne kadar eıuheuheu bile dense şuanda geçte olsa olayın farkına varılmalı bence.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi madem biz vurdumduymazız madem siz süfer vatanseversiniz hatta vatansever tekellerisiniz, gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun böyle böyle bi yazı var istiklal marşını değiştirmişler böyle olmuş deyin. şu boktan şiirin de özgürlüğüne karışacak olan olacaksa bari mahkemeler olsun..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 önce kafalar değişsin, yaptırım sonra gelir zaten.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim kafam böyle "siz ne biçim adamlarsınız" nutuklarıyla ilerde içine ederler naparız paranoyasıyla değişmez.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ne olursa olsun istiklal marşı olması biraz zedeler.belki istiklal marşının üzerinde oynamadan öz birşekilde yazılması daha uygun olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar