Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklâl Marşı'nın içine edilmesi..

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Ya okumadan topiği ve yorumları lütfen yazı yazmayın. İçine anana da küfür yazsa babana da küfür yazsa veya hiçbir kufur yazmadan eleştiri yapsa da aynı şey .
MİLLİ MARŞ ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMASI BENİM RAHATSIZ OLDUĞUM. İÇERİĞİ DEĞİL.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Ve bu bundan sonraki değiştirmeler için insanlara hak veriyor diyorsun yani iyi o zaman o marşta anamıza küfürde etsinler sessiz kalalım bari. İşte demek istediğim bu. Değiştirmeye alıştıkça tepki vermiyor insan.

said:
Absolut, 15 Eylül 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Şimdi sessiz kalman ilerde küfür etmeleri için daha rahat ortam doğurur.

istiklal marşının içeriğinin iyi veya kötü herhangi bir şekilde değiştirilmesinin yanlış olduğunu kanıtlamak üzere ileri sürdüğün (edik ortaya sürmek ne demekmiş bre) argümanlar bunlar değil mi absolut??

ben de bu argümanlar üzerine çalışıyorum bu kadar basit. ne demek okumuyorsun falan ya? okumadığımda zaten not düşüyorum mesajımın başına[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyorsan da okudugunu belli etmeden yazıyorsun yazını demek o zaman yani bas bas bagırarak yazdıgım şeye hala aynı yorumu yazıyorsun.

said:
Rahan, 15 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
bi de anamıza küfretme ihtimali olan varsayımsal bir güruh için, anamıza küfretmeyenlere tepki koymak, kınamak niye?
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım şey yarın öbürgün vatan işgal olduğunda muhalefet yapmak için neyi öne sürüceksiniz ?

İstiklal Marşı Türkiye nin en büyük değerlerinden biridir.Marş üzerinde oynanamaz. İçeriği ne olursa olsun oynanamaz.
Eğer birisi Türkiye lehine protesto yapmak istiyorsa bunu adam gibi yollardan yapar.
Bunu Kullanarak yapmaz.
Türk Milli ve Beraberliğinin bir göstergesi olan Marş a saygısızlık aynı zamanda Milli birlik ve beraberliğede yapılan saygısızlıktır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

@absolut;bi sn sen şimdi şunu diyorsun yanlış mı anlıyorum yoksa;

içeriğe bakmaksızın her değişikliğe tepkimizi koymalıyız. çünkü şimdi ortamı boş bırakırsak yarın birileri hakaret dolu sözler yazabilir.

ben de diyorum ki, yarın olma ihtimali olan bir şey için bugünü cezalandırmak veya tepki vermek hatalı olur. birisi yarın hakaret dolu bişi yaptığında o zaman kafasını ezerik. testiyi kırdıktan sonra tokat gelir öncesinde attığın biraz aşırı muhafazakar olur diyorum.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pkk yla salak bi adamın yazdığı salak bi şeyi karşılaştırmak yanlış olur bence. aralarında nah şöyle kolum kadar fark var.

herkesin bacağına birer ağırlık herkesin kıçına da bi çip takalım olabilecek bütün tehlikelerden arınalım desem nasıl olur? ne kapkaç olur ne hırsızlık ne de isyan..

özgürlük-güvenlik denklemini güzel bir yere oturtmak gerekiyor. ama bunu oturturken duygusal davranmamalıyız.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut demek o kadar millti duyguların gelişmiş ve bu seni rahatsız ediyor git bul adamları bir şekilde nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yap.Mail mi döşeniyon ne yapıyosan.Şahsen ben rahatsız olduğum yerde bu gibi durumlara başvuruyorum.Hatta pati forumlarda okuduğum ve rahatsızlık duyduğum haberleri direkt protesto maili olarak veya direkt telefon olarak ilgili yerlere iletiyorum.

Yaptıkları iyi veya kötü.Yukarıda bir arkadaş zamanının şartların göre yazıldı felam dedi.EEeee şimdi o zamanda yaşamıyoruz.Belki bu derleme şimdiki zamanı anlatıyordur.Sonunda Atartürk gelişime her zaman açık olmamızı söylemedimi?

Konuyu tartışmamıza gerek yok demicem aksine tartışmamıza gerek görüyorum.Ama seviyemizi koruyarak hakaret etmeden.Mutlaka karşıt görüşler olur.Herkesin görüşü de kendinedir.Buna saygı duymak lazım.Bunu öğrendikmi zaten bu forum denen olayı tam olarak kullabiliriz demektir.

İyi Günler Dilerim...[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın da ben sizin kadar vurdumduymaz olamıyorum.Mantığım el vermiyor.Düşüncelerim kitleniyor.
En azından bu ülke bu kadar aşşağılık birşeyi haketmiyor tıpkı bu aşşağılık hareketin desteklenen yorumları gibi.

Bazı değerler vardır.Bakirliği korunmalıdır.

İstiklal Marşı bugunun Türkiye Cumhuriyetinin marşıdır.O marş 3-5 kuruşluk hipopçıların çıkıp üzerinde kafalarına göre oynaması , abuk subuk komedyenlerin kendilerine malzeme yapması için yapılmadı.O marş verdiğmiz milyonlarca şehit için kazandığımız topraklarımız için yapıldı.

Bu değerlerin bakirliğinin korunması çok önemli.
Biz bunlara bu kadar tepki gösteriyorsak varsın olsun cahil olalım.

Yeterki vurdumduymaz olmayalım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ah ah,güzel yurdumun insanları,
milliyetcilik duyguları burda kabarıyor ya, toplum ahlakına veya kültürüne sahip cıkmayıp burda milliyetci kesiliyorlar ya,dötümle gülüyorum bende..[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

tabi milli marsı savunarak milliyetci olursun değilmi?
hatta senede 1 canakkele sehitlerine git baska birsey yapma pure milliyetci gezinirsin.
milliyetcilik bu değildir.Atatürk'ün bize verdiği milliyetcilik olgusu bu degildir[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamların yaptığı yasalara aykırı olabilir. Milli değerlerimizle dalga geçilmesini nefretle kınıyorum. Yarın öbür gün birisi de çıkıp Atatürk'ün gençliğe hitabesi ile yada 10. yıl marşı ile alay ederse şaşmamak lazım. İyice başıboş kaldı memleket.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies, 15 Eylül 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
hatta senede 1 canakkele sehitlerine git baska birsey yapma pure milliyetci gezinirsin.
milliyetcilik bu değildir.Atatürk'ün bize verdiği milliyetcilik olgusu bu degildir

Ah yapma, yapma, yapma!! Olur mu öyle şey. Sen Atatürk gibi 'milli bir değeri' nasıl siyasi olaylara alet edersin. Bu Atatürk'e saygısızlıktır. (Ben demiyorum onlar diyor.)

Ayrıca,

Yazmayazağım, okumayacağım demiştim ama foruma girince dayanamadım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
milliyetcilik bu değildir.Atatürk'ün bize verdiği milliyetcilik olgusu bu degildir

Ya nasıl milliyetçi olunur? Dünyayı mı yakıp yıkalım?[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 15 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
ters birşey olmadığını bende görüyorum ama yinede bir "miili değer" üstünde oynama yapmak ve kişisel protestolar için kullanmak yanlış..

+1[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:

nedir çok merak ettim ?
Sen eğer Marşının bakirliğini bile koruyamayacak kadar yozlaşmış bir toplumsan neyler sana Atatürk ün milliyetçilik olgusu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies, 15 Eylül 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
Ah ah,güzel yurdumun insanları,
milliyetcilik duyguları burda kabarıyor ya, toplum ahlakına veya kültürüne sahip cıkmayıp burda milliyetci kesiliyorlar ya,dötümle gülüyorum bende..

O güldüğün yer hakkında ilginç fikirlerimi eyleme geçirirsem gülemezsin ama.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...