Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kime saldırmışım? saçmalamayında işin cıvkını cıkarmayın[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fikirlerim değil fikrim olcak o. senmi sorgulicaksın_?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bilmem bana gosterdigin tepki, komik olmus, en azından kendine güldürmüşsün. amacım ezmek olsa senin gibi 1ler ve 0larla oynardım,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nolmuş olmuş bi kere dedim kendi kendimi eleştirdim sonra ne o oyle ezme maksatlı mesaj? noluyo yani? kabul ettim ben sonra gelip iki mesajımı alıntı yapıp mesaj atmalar falan? orgazm mı oldun?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gereksiz yere tartışmanın alemş yok.. böle tartışmalar çıkacak konuyu açmanın alemi de..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Fistan uzatma bence bu kişisel polemikleri. Kendi kendinle çeliştin. Önce ateşli bir şekilde savundun, sonra Anayasa ile yüzleşince "ehheheh olur arada" gibi gayet lakayt bir tavırla önceki düşüncelerini sildin attın. Söz uçar yazı kalır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yanlışımdan döndün ne lakayıt mesajı? aptalca savunmaya devam mı edeyim? kendimle falan çelişmedim kabul ettim ikisi arasında fark var anlayabilmeniz lazım.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki: yanlışımdan döndün ne lakayıt mesajı? aptalca savunmaya devam mı edeyim? kendimle falan çelişmedim kabul ettim ikisi arasında fark var anlayabilmeniz lazım. "kabul etmek" diye sen "eheh olur öyle arada"ya diyorsan peki. kabul ettiysen problem yok.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 önceki düşüncemden dönmek sizi rahatsızmı etti? neden? üstüme gelmeniz çokmu hoşunuza gidiyoduda?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu öften püsten yok şiir yok değere getirdiniz bırakın ya at gözlüğüyle bakmayı ortada bi terbiyesizlik yok kötü bir niyette olduğunu sanmıyorum.Birbiriniza saldırp durmasanıza. Şimdi o şiir dicem biri girecek bana zaten öbürü yandaş arıyo. Değer dicem diğeri girecek aynı şekilde. Ama ben yinede kendi fikrimi söyliyeyim: İSTİKLAL MARŞI yarışma kazanmış bir şiirdir sonradan değerlenmiştir.Bu marş başka bi şiirde olabilirdi ozaman istiklal marşının bir değeri olmayacaktı deyilmi? Kısacası iki tarafada fazla kaçırmayın olayı.Ne tam bir değer ne de tam bir şiir olarak görmeyin onu. Yapılan iş fenada değil rapçi falan değilim ama hoş olumuş bana göre. Son olarak işi lütfen yakılan bayrak meselesine çevirmeyin gidişat kötü.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki: orgazm mı oldun? [spo1=sadece bunu derim..][/spo][signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :tebrikz:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ÖMden tartışın lütfen konu sapıtıyor. O yarışmayı kazanan şiir istiklal marşı olacaktı ve M.Akifin şiiri kazandı. Ve o şiir ile oynanması hoşuma gitmiyor, yanlış buluyorum yarın biri de çıkar Atatürke photoshop yapar belki komik olur ama onu da aynı şirinlikle karşıyacak mısınız?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yanlış bir şey göremedim . Milleti dolandıranları , dolandırıp kaçanları , milletin milli marşını çevirerek protesto etmişler . Küfür falan da yok okuduğum kadarıyla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Absolut, 15 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki: ÖMden tartışın lütfen konu sapıtıyor. O yarışmayı kazanan şiir istiklal marşı olacaktı ve M.Akifin şiiri kazandı. Ve o şiir ile oynanması hoşuma gitmiyor, yanlış buluyorum yarın biri de çıkar Atatürke photoshop yapar belki komik olur ama onu da aynı şirinlikle karşıyacak mısınız? Sana çok uç bi örnek verdin olamaz öle bişey aynı kefeye koyma lütfen ikisini[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İçeriginin önemi yok yapılan olayda. Önemli olan Milli Marş ile oynanmış olmaı. Sorun bu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ondan bu tarz şeleri herkes sapıtacağı için armızda mankafalar olacağı için alay edecekelri için böle halka hitap edici biçimde yaymak ii deil.. ama yakın bi arkadaşım dilemi atatürk photoshop yapmıs ve aramzıda olan bi şey,komikte olmuş nie gülmim yani?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abso al photoshop.. birebir örnek.. bu istiklal marşıda güzel olmuş bu ataturk resmide.. hoş karşılamayalım mı? atatürk resimleriynen oynamışlar gözünde baska bi ataturk var mı diyelim?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence de biraz fazla tepki gösteriliyor, üstelik gothic'in de belirttiği üzere bunu cem yılmaz yazmıştı, baya oluyo ben bunu göreli. gerçekten şarkı olarak kaydedilip albümlerde yer aldı mı, bilemiyorum, biri bunu teyid ederse sevinirim. sonuçta burda marşa karşı bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum "hey ben daha iyi bir marş yazdım, bundan sonra ülkemizi bu temsil etsin" gibi bir anlayış da yok. sadece marştaki kelime kalıplarını ve kafiye gibi unsurlardan faydalanarak, esinlenerek, eleştirel bişey ortaya çıkarmış, bu kadar büyütülecek, saldırılacak bişey göremedim. @Absolut: söylediklerinde haklısın ancak burda sözkonusu olan marşla ilgili bir karalama kampanyası, küçük düşürücü, aşağılayıcı bir yazı da değilbence. niyetin ve içeriğin önemi var burada.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yukardaki resim cidden hoş olmuş..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mükemmel Milliyetçisinizya ne var bunda bu kadar kızacak.Adam milli marşla dalga geçmemişki.Bende bir hırsla girdim acaba ne yapmışla diye ama bence gayette güzel birşey yapmışlar.Ama bakın milletin cep telefonlarında Ceddin deden in Remix leri dolaşıyo.O bizim kültürel değerimiz değilmi.Onu barındıyosunuz buna niye afra tafra yapıyonuz.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Abso al photoshop.. birebir örnek.. bu istiklal marşıda güzel olmuş bu ataturk resmide.. hoş karşılamayalım mı? atatürk resimleriynen oynamışlar gözünde baska bi ataturk var mı diyelim? iyi tamam da bu çoğu kişinin hoşuna gidecek ve tepki çekmeyecek bi durum... seçim mantığıytla aynı bu arkadaşım.. seçim yapılır bir kişi %50.0000001 bile oy alsa o yönetir.. neden hoş karşılandığı için.. ama istiklal marşını ndeğiştirilmiş versiyoununu çoğunluk sevmiyorsa bu arkadaşın yaptığı şey daha farklı yorumlanabilir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ee say bakalım topicde kimler karşı kimler değil? cogunluk ne bak bakalım.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Fistan yapılan 2 şey arasında fark var biri değiştirme yapıyor digerinde ise hali hazırdaki bir şeyi değiştirmiyor yeniden bir Atatürk resmi yapıyor. Geçenlerde tartışılan bir Atatürk resmi vardı. Atatürk bir sandalyede oturuyor ve yanında köpek yavruları var ama bunu kürt veya ermeni bir topluluk photoshop ile değiştirip köpeklerin yerine ölü çücuk resimleri koyup afiş olarak bastırdı ve toplantı salonu girişlerine astı. Demek istediğim bu. Bugün sana zararsız gelen milli marştaki komik değişiklik yarın içinde ağır sözler olan bir bildiri olarak bir yerde karşına çıkabilir. Benim gözümde milli değerler yapılan oynama komikde olsa hoş değildir ve tepki görmelidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak 25 santim .... Al al içine hepsi ... ...'ine Diye bağırıyoruz ama maçlarda ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar