Wayne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben hiç bir yenilik göremedim ne dmg imiz artmıs ne bişey hiç bi deişiklik göremedim cat formunda, gören varsa yazsın druidde neler deişmiş bilelim hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Attack power ın biraz artmış olması lazım okadar, bide ıskalayınca combo pointler gitmiyor artık ama bu cat formunu kullanılabilir yapmaya yetmiyor tabi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 druid forumlarında herkes aşırı memnun cat formun dpsinden :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ya shamanlar nolucak bizede bi yenilik gelmemiş biz napalım :)[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu nedir ya bu nasıl yenilik? Değişen birşey yok cat formda. Eski tas eski hamam[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bear form da dmg imiz falan artıcak diye ümid ediordum ama hiç birşey yok normal hit 250++ falan olsaydı bu süper olurdu bizim icin ve miss ler azaltılsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Patch notlarını okudum druidin cat formuna dair bir ton "increased" vardır kaldıki test amaclı bir shaman druid duel yaptılar, druid 1k ıle acılıs yaptı 200 300 gıttı bence gayet iyi. [Bu mesaj TheFury tarafından 14 Eylül 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bala ravage crit vurmuştur =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizde denedik1k acilis 250 250 geçirdi bide 1400 patladi oh allahim çok şükür rogueyi sileyim ben Baskasiyla düel yaptim abi 220 fire resit yaptmiş bide trinket basti basladi moonfire basmaya allahim nefret ettimresmen :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Blizzard Entertainment diyor ki, *Improved Starfire - The stun effect can now be resisted. *Druids should now be able to shapeshift back into caster form while Feared. *Cat Form - The base weapon damage of the form has been increased. *Cat Form - Each point of agility now adds 1 attack power. *Cat Form - Rip's damage per combo point has been increased. *Cat Form - Ferocious Bite's damage per combo point has been increased. In addition, extra energy now converts to damage at a higher rate. *Cat Form - Replaced global cooldown on Tiger's Fury with a 1 second self cooldown. In addition, its duration has been increased to 6 seconds. *Cat Form - Rake's damage has been increased. *Entangling Roots now shares the same duration in pvp as other long-duration forms of crowd control (ie: polymorph, fear, sap). 4, 6 ve 9. özellikler dışında diğerlerinin pek işe yarayacağını sanmıyorum. ayrıca tüm sınıflarda dikkat çeken "The stun effect can now be resisted" olayı güzel olmuş. ballılara gün doğdu. said: TheFury, 14 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Patch notlarını okudum druidin cat formuna dair bir ton "increased" vardır kaldıki test amaclı bir shaman druid duel yaptılar, druid 1k ıle acılıs yaptı 200 300 gıttı bence gayet iyi. crit vurmuştur garanti. ben level 46da bile bala 750 küsür vurmuştum (rekorum o zaten). aslında ravage yaparken hep crit vurması lazım, tartışılır tabii.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim karakterdemi sorun var acaba 250 hiç göremedim paso 90 larda gezinior ravage ilede arkadan 600 vurdum acaba full feral mı sizin tst ettikleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim level 46 tauren, feral combatta 5 puan ferocity, 2 puan sharpened clawsda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 druid forumlarında 1800 ravage crit vurdugunu soyleyenler var. attack powerlarınız düşük olmasın ? millet feral için atk power ve agility olan itemler biriktiriyordu bayadır[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aslında feralden ravage talentine vermek gerek % 10 crit büyük ihtimalle 1800 vuranların o talent acıktır ben feral charge a kadar verdim feral combatda gerisi resto bide biraz balance root icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Phlox, 14 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: druid forumlarında 1800 ravage crit vurdugunu soyleyenler var. attack powerlarınız düşük olmasın ? millet feral için atk power ve agility olan itemler biriktiriyordu bayadır evet abi millet intellect stamina spirit gear la "lololo damajım düşük kedide vuramıyorum" diye yakınıyor çoğunlukla. gayet şık bir dps increase görmüş kedi formu özellikle agi+str+sta gearla tatmin edici damagelara ulaşılabiliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 pff bi girebilsem oyuna denicem.Benim gear full agi str sta[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 druidlere buyuk degisiklik bir daha ki patch ile gelecek. talent agaci filan da degisiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ağaç olcez ağaç =). Feral duzelsinde başka bişi istemiom. Ha istiom doru Kuş olcam ben[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 w3 te kuş olma vardı burdada koysalar imba oluruz valla billa oyunun poku cıkar ama iicene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ama wc deki gibi kuş olunca sadece ranged kalıp fiery fire atmaya razıysanız tamam olun sorun değil[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kus olunca nolcak. yuksekten ucup milletin kafasina mi sicicaksiniz?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya benim istediğim ne söyleyeyim. Köprüden geçerken mesela atlayı vercen aşşağıya hop havada kuş olcan.Sonra suzule suzule gezcen.Dmg alma imkanın olurken dmg verme imkanın olmıcak.Ve ilk stun tarzı olayda aşşağıya düşüp hp kaybetcen. Ha bu arada cat form eskisinden iyi.Lvl 35 im ravage 250-260 arası vuruyor tabi critlediinde dun 511 gordum.Ama ayı crit talentine verdigim için ayım hala daha iyi.Kedinin dps si fazla olsa bile ayı çatır çutur critliyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 16 Eylül 2005 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: aquila, 15 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: kus olunca nolcak. yuksekten ucup milletin kafasina mi sicicaksiniz? eet pesimize takılan lamer hordelerin kafalarına sıçıcaz havada süzülme modunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar